Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

Nişanlına üzüldüm kimbilir ne hayalleri var gelecekle ilgili yazık aklında başka birisi olan biri ile evlenmek Allah düşmanıma vermesin. Bence siz nişanlınızı sevmiyorsunuz. Belki sağladığı şartlar belki size olan sevgisi cezbediyor.

Tavsiye mi istiyorsun ?

Nişanlına durumunu anlat ayrıl ister bişeyler uydur ister gerçeği zira ikilemde kalmazdın nişanlını sevseydin bu düşüncelere girmezdin evlenilecek adam diye ve eskiyi unutmak için nişanlanmışsın.

Eski sevgilin de adam olsaydı nişanlı kadının aklını bulandırmaz mutlu olsun derdi ki neler yaşatmış sana

İkisinden de uzak ol uzak dur uzun süre kimseyle sevgili olma arın ondan sonra naparsan yap nişanlın sana yapsa ne adamlığı kalırdı ne insanlığı...

ANLADIIGM kadariyla kalbin ex sevgili diyor mantigin nisanlin diyor
ben olsam mantigimi dinlerdim

bu arada eski askim lafida çok agir nisanli olan birisi için
eski sevgili falan de barii

Sen nisanlini birakip eski sevgiline döndüğün an pisman olacaksin ve o seni yeniden elde edip eskisi gibi olacak. Suan ayrilmayip nnisanlinla evlenirsen ilerde bu ihtimali dusundugun icin bile cok pisman olacaksın benden söylemesi,. Cok saglam bi ilişki olsaydi bitmezdi bu arada bunu da göz onunde bulundur derim

ayrıca düşününce bunu bir erkeğin yaptığını düşünsek hemen ne şerefsizmiş diye başlar ayrıl ondan kurtul gelcekte seni terk edebilir derdik sana tavsiyem dürüstçe nişanlına anlatman yoksa ona ömür boyu haksızlık edersin ona anlat ve bir karar ver bunuda ona söyle

ANLADIIGM kadariyla kalbin ex sevgili diyor mantigin nisanlin diyor
ben olsam mantigimi dinlerdim

bu arada eski askim lafida çok agir nisanli olan birisi için
eski sevgili falan de barii

Haklısınız ama kendimi ifade etmek için bu kelimeyi kullanmam doğru olacaktı.. Niaşalımdan önce hayatımda bildiğim ve aşık olduğum tek erkekti.. Durumun ciddiyetinin anlaşılabilmesi için bu şekilde yazdım. Teşekkür ederim

başına gelmeyen seni anlayamaz, evet bilmeyen insan için abes bir durum. yazmıştım yaşadıklarımı.
sadece eş değil aynı zamanda iyi bir baba olacak birini seçmiş oluyorsun. yaşadığın durumu tam olarak bilemem ama nişanlımla evlendiğime hiç bir zaman pişman olmadım, eşim beni her zaman el üstünde tutmuştur.

hayat senin ama en kısa zamanda seçimini yapmalısın, bana göre hayatta aşktan daha önemli olan sevgidir. kadın evlilikte ilgi, sevgi, değer bekler. aşk biter belli bir zaman sonra heyecan gider, gerçek sevgi bitmez.

30 yaşındasınız yani artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek yaştasınız
Sizi gerçekten sevseydi ve evlenmek isteseydi 5 yılda çoktan evlenmiş hatta çocuk sahibi bile olmuştunuz belki de..
Sürekli ayrıl barış bir ilişkide hepimiz biliyoruz ki erkek gezip tozup başka kızlarla eğlenir ve sonra arayacak kimse kalmadığında tekrar eskisini arar bi iki ay onla gez toz sonra tekrar ayrıl.Tekrar yazıyorum gerçekten sevseydi asla ayrılmazdı!..
Siz karar verin hayatınızın geri kalanını düzgün bir adamla geçirmek varken ne diye sorumsuz evlilikten korkan ve sonunuzun ne olacağını bile bilmediğiniz bir adamla geçireceksiniz ki?
Öyle düzgün adamlar her zaman karşınıza çıkmaz.O kadar acı çektikten sonra size Allahın bir lütfu bence :) Kıymetini bilin lütfen..

Çok teşekkür ederim.. Ben de her zaman bunu düşündüm.. Bana Allah'ın lutfu diye.. aklımın karışmasından bile rahatsız oluyorum.. Engel olamadığım duygularım yuzunden buradayım.. Gerçekten benim durumunda olan, yaşayan ve seçimini yapan insanların hikayelerini okuyup feyz almak için.. Okuyan, olumlu olumsuz fikrini yazan herkesin ama herkesin alacağım yolda payı olacak.. Allah hepinizden razı olsun belki yüzünüzü hiçbir zaman görmeyeceğim, gizli sırdaşlarım..

Nişanlından Kesinlikle ayrılma. Büyük bir hata yaparsın. Eski sevgilinle barışsanız bile eski haline döner. 6 yıl az bi süre degil istese çoktan evlenirdi sizinle. Yıllarca oynamış sizinle. Tekrardan kullandırmayın kendinizi.
nişanlınıza haksızlık etmeyin. El üstünde tutan birisini bulmuşsun uz. Nişanlınızın kıymetini bilin.
merak ettim yaşınız kaç. Nişanlınız ve eski sevgilinizin yaşı kaç.

Ben 30 yaşındayım. Nişanlım 33 ve eski aşkım dediğim kişi 38 yaşında. Çok teşekkür ederim

23 yaş küçük bi yaş değil evlilik olacak olsa zaten 6 senede olurdu eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı demişler 30 yaşındasın sene seneyi aratıyor bebeğin olsun evini yuvanı bil istemez misin?
desen ki nişanlımı sevmiyorum hiçbi hissim yok o zaman sana aşkının peşinden git derdim ama seviyosun mantıklı ol bi yanda denedigin ve yanıldığın üstelik nereye gideceği belli olmayan bi ilişki diğer yanda yeni başlayan ve yönü belli olan sağlıklı bi ilişki

Zor bise canim durumun insan bir yandan sonu olmayan bi yolda oldgnu görünce yeni birini aliyosn hayatına basliosn snra hopp eskisi cikiverio asiksan orda dur derim nisanlini da seviomssn ama ask öyle biseki ya iy düşün derim

Ben 30 yaşındayım. Nişanlım 33 ve eski aşkım dediğim kişi 38 yaşında. Çok teşekkür ederim
38 yaşında adam 6 yıl çıkmışsınız. Düşünsene bi adam o yaşlardayken tam evlenme cagindaymiş ve evlenmemiş. Şimdi hiç evlenmez. Kendini kandırma bence. Yazık günah.

Rahat batmak diye buna derler iste... Lütfen ayrilin nisanlinizdan, onu üzmüs olmiyacaksiniz tam tersi sizin gibi birinden kurtaracaksiniz... Adam yazik masum duygularla sevip evlilik hayali yapiyorken aldatiliyor ama bunu bilmiyor... Resmen ayakta uyutuyorsunuz nisanlinizi... Allah rizasi icin ayrilin, gidin eski büyük askiniz olan sevgilinizede tencere kapak olun...

Bıraksın yaa, aşKmış..

8 sene aşkı nerdeymiş? Nişanlanınca mı kalbine düşmüş aşkın..

Sırf ego. Nasıl beni unutur da başkasıyla evlenir egosu o.

Onu tercih ettiğin an biter onun adına aşk dediği ego.

Böyle pisliklere prim vermeyin ya.

çivi çiviyi söker mantığıyla nişanlanmışsınız eski sevgili de elinden kaçırınca kıymete gelmişsiniz altı yıl uzun bir zaman demek sizinle evlilik düşünmemiş peki şimdi ne diyor evlenmek mi istiyor keşke tamamen unutunca şimdiki nişanlınız ile bir araya gelseydiniz peki nişanlınıza karşı ne hissediyorsunuz sizin aklınız karışmış eğer evlenince sevgilinizi aklınızdan çıkaramayacaksanız hiç evlenmeyin karşıdaki kişinin duygularıyla oynamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…