Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

bence hiç geçmişe bakmayın geçmiş geçmişte kalmıştır . Zamanla herşey unutulur. Sizin anılarınız depreşmiştir o yüzden kafanız karışık. Eski sevgilinizle tüm irtibatınızı kesin. Nişanlın dediğiniz gibi değer veriyorsa üzmüyorsa sizi en çok o mutlu edecektir nişanlınızın kıymetini bilin eğer onuda sevmiyorsanız ayrılın onada yazık iyi düşünün derim

nişanlına çok yazık..onunla evlensende yazık,evlenmesende..

merhaba, bence aklınızın ve kalbinizin kaldığını secmelisiniz. aksi halde her boslukta her dususte onu dusunecek ve belki de hep ''keske'' diyeceksiniz. bu kadar cok aklınız karısmısken ve nisanlınızla sadece mantıken birlikteyken devam etmeniz tuhaf olacak gibi. yani nisanlınız yakın zamanda hayat arkadasınız olacak fakat siz onda degilsiniz bile. zaten bu sekilde evlenmek ne kadar mantıklı ki?
madem oyle hic degilse deli gibi asık oldugunuz ve evlilik konusundaki kararsızlık dısında bir probleminiz olmayan adama gidin?
cunku nisanlınıza suan yazık ediyorsunuz, devam edip evlenirseniz de kendinize yazık edeceksiniz gibi gorunuyor.
esas kalbinizde yatana gidin. o zaman bosluklar da olsa inisler cıkıslar da olsa ''keske'' demezsiniz. ben gercekten bunu istedim, bunu ben sectim diyebilirsiniz.

sen nişanlanmasaydın ex aşkın seni aramazdı....hep böyledir, seni kaptıracağını anlayınca kıymetli oldun...
say ki nişanı attın buna döndün, kesinlikle yine gözden düşeceğin için evlenmeyecektir....
kafanı taşlara çok vurursun
unutma ki aşk bitince geriye kalan adamdan koca olabilmeli, evliliğe hazır değilim diyen adam seni sevmiyordur yeterince...
onunki sadece yoklama çekmek, hala beni sevsin dürtüsü, oyuna gelme

Konu sahibi, esimle biz de evlilige hazir degildik ama neden evlendik biliyor musun? Birbirimize asik oldugumuz ve olabilen her an beraber olabilmek, hayatimizi, gelecegimizi, yatagimizi paylasmak, beraber yaslanmak icin evlendik. Eski askin seni evlenecek kadar sevmemis ki. Bu yuzden tamam siz oyle olabilirsiniz ama onunki buyuk bir ask degilmis.

Aklınız belkide hep "eski" de kalacak. Ama bence nişanlınız bunu haketmiyor. Ve eğer eski olan sizin için dogru insan olsaydı zaten şu an başkasıyla nişanlı olmazdınız. Lütfen aklınızı bulandırmasına izin vermeyin. Hayat sadece aşktan ibaret değil. Aynı durumda nişanlınız olsaydı, kendinizi nasıl hissederdiniz?

Valla bi tek şey sölücem,
Bence nişanlından ayrılıp eskisine dön.
Çünkü bence senin yaptığın bu hareket ile o iyi çocuğu sen haketmiyorsun.
Eski dediğin karaktersizi hak ediyorsun.
Tencere kapak olursunuz hemde.
Yakma hayatını nişanlının, evlenerek o çocuğu yakmaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…