- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
-
Kimi seviyorsun anlayamadım bir insan aynı anda iki kişiyi nasıl sever? Ben şu an ki nişanlınıza üzüldüm yerinde olmak istemezdim.
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, eski sevgilimle görüşmüyorum.. Numaramı değiştirmeme rağmen, bir şekilde ulaştı bana ve bunu nasıl yaptı hala bilmiyorum.. 1 defa konuştuk ve çok etkilendim.. Nişanlım gerçekten bu dünyada karşıma birdaha çıkmayacak kadar iyi ve dürüst bir insan ve inançlı.. onu çok seviyorum ama bütün gençlik yıllarımı heba ettiğim kişiye de kayıtsız kalamıyorum (kalben). Nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim.. Ne olur önyargısız yaklaşın.. Amacım ona koş tavsiyesi dilemek değil arkadaşlar ama insanız, nelerle karşılaşıyoruz hayat boyu.. Belki bir sınav ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sınav karşısında..
Bu durumda herkesin yapacagi sey farkli.. sadece fikir vermek acisindan kendi yapacagim seyi soyluyorum. Nisanlin sana guvenmis, kalbini teslim etmis ben o emanete ask yuzunden kiyamazdim. Insanlarin deger verdikleri cok farkli. Benim icin guven, sevgi, kadir kiymet bilmek asktan cok daha onemli. Cocugumun babasi guven veren kiymet bilen beni basinin ustunde tutan birisi olsun isterdim ve herseyi bir kenara atip nisanlimla olurdum. Tabi eger ask senin icin herseyden daha degerliyse bu senin tercihin, tabi ki aski secebilirsin. Ama bu durumda nisanlini hemen birakman gerekir. Iyiniyetine inandim suan farkinda olmasan da kalben nisanlina ihanet ediyorsun eger buna bir son veremeyeceksen hemen nisanlindan ayrilmalisinArkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, eski sevgilimle görüşmüyorum.. Numaramı değiştirmeme rağmen, bir şekilde ulaştı bana ve bunu nasıl yaptı hala bilmiyorum.. 1 defa konuştuk ve çok etkilendim.. Nişanlım gerçekten bu dünyada karşıma birdaha çıkmayacak kadar iyi ve dürüst bir insan ve inançlı.. onu çok seviyorum ama bütün gençlik yıllarımı heba ettiğim kişiye de kayıtsız kalamıyorum (kalben). Nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim.. Ne olur önyargısız yaklaşın.. Amacım ona koş tavsiyesi dilemek değil arkadaşlar ama insanız, nelerle karşılaşıyoruz hayat boyu.. Belki bir sınav ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sınav karşısında..
Aynı şeyler benimde başıma geldi. 2 yıldan fazla süren ilişkim karşı tarafın evlilik lafını dahi ağzına almaması sebebiyle bitti zaten okul bitince farklı şehirlerde yaşayacaktır. 1,5 ayrılık süresince 2-3 ayda bir telle konuştuk hayat nasıl gidiyor vs.. sonra ben ailemin yanına döndüm ve kısa süre içinde evlilik kararı aldım. Tam istemeye gelicekleri hafta eski sevgilim aradı Yalvardi ağladı.vazgeç ne olur benim aklım şimdi başıma geldi ilk kez seni tamamen kaybedicegimi anladım dedi... araya ortak arkadaşlarımız girdi hepsi ısrar etti kendini yakma inat uğruna dediler çok biliyorlarmis gibi..son konuşmamızda asla vazgecmicegimi oyuncagini başkasının elinde görmeye dayanamayan bir çocuk gibi ağladığını söyledim. Tekrar evet desem yine birsey olmayacağına adım gibi emindim.adam olan elindekinin kıymetini kaybedince anlamaz zamanı varken değer verir. bence aklını karıştırma Arkadaşım nişanlınla yoluna devam et. Bende karar verirken çok zorlandım ağladım nefsime yenilmekten korktum ama insan artıları eksikleri sıralamaya başlayınca eski sevgilimim degeri kalmadı gözümde. O son yalvarma yakarmalarin yerine eskiden yasattiklarini düşün bence.Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, eski sevgilimle görüşmüyorum.. Numaramı değiştirmeme rağmen, bir şekilde ulaştı bana ve bunu nasıl yaptı hala bilmiyorum.. 1 defa konuştuk ve çok etkilendim.. Nişanlım gerçekten bu dünyada karşıma birdaha çıkmayacak kadar iyi ve dürüst bir insan ve inançlı.. onu çok seviyorum ama bütün gençlik yıllarımı heba ettiğim kişiye de kayıtsız kalamıyorum (kalben). Nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim.. Ne olur önyargısız yaklaşın.. Amacım ona koş tavsiyesi dilemek değil arkadaşlar ama insanız, nelerle karşılaşıyoruz hayat boyu.. Belki bir sınav ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sınav karşısında..
senin yaşadıklarına benzer şeyleri ben de yaşadım, 5 yıl çok güzel bir ilişkim oldu. iş evliliğe gelince o beni terketti, hayatımın ilk aşkıydı. onu gerçekten çok sevmiştim. sonra karşıma gerçekten düzgün beni benden daha çok seven çok iyi kalpli biri çıktı, onunla nişanlandım.
eski sevgilim beni aradı, benimle evlenmek istediğini söyledi, önce kafam karıştı. sonrasında kesin kararlar aldım ve uyguladım, nişanlımı seçmiştim, onunla evlendim, zamanla onu eski sevgilimden daha da çok sevdim,
çünkü erkekler kaybetmeyi kabullenmiyorlar. ben beni seveni seçtim ve eşim biraz sinirli ama gerçekten de çok mutluyum, şunu unutma ki ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir, nişanlın gibisi bir daha karşına çıkmayabilir, eğer ilkini unutabileceğine inanıyorsan, nişanlınla evlen yok unutamam onu diyorsan nişanlına yazık etme.
Madem öyle istihareye yatın o zaman
Aynı şeyler benimde başıma geldi. 2 yıldan fazla süren ilişkim karşı tarafın evlilik lafını dahi ağzına almaması sebebiyle bitti zaten okul bitince farklı şehirlerde yaşayacaktır. 1,5 ayrılık süresince 2-3 ayda bir telle konuştuk hayat nasıl gidiyor vs.. sonra ben ailemin yanına döndüm ve kısa süre içinde evlilik kararı aldım. Tam istemeye gelicekleri hafta eski sevgilim aradı Yalvardi ağladı.vazgeç ne olur benim aklım şimdi başıma geldi ilk kez seni tamamen kaybedicegimi anladım dedi... araya ortak arkadaşlarımız girdi hepsi ısrar etti kendini yakma inat uğruna dediler çok biliyorlarmis gibi..son konuşmamızda asla vazgecmicegimi oyuncagini başkasının elinde görmeye dayanamayan bir çocuk gibi ağladığını söyledim. Tekrar evet desem yine birsey olmayacağına adım gibi emindim.adam olan elindekinin kıymetini kaybedince anlamaz zamanı varken değer verir. bence aklını karıştırma Arkadaşım nişanlınla yoluna devam et. Bende karar verirken çok zorlandım ağladım nefsime yenilmekten korktum ama insan artıları eksikleri sıralamaya başlayınca eski sevgilimim degeri kalmadı gözümde. O son yalvarma yakarmalarin yerine eskiden yasattiklarini düşün bence.
bence diğer adama git,şuan ki nişanlında her ay para göndersin size,ev alsın araba alsın size mutlu mesut yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?