Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

Gençliğini verdiğin halde seni kale alıpta adini koymamis bi insana güvendiğin birini tercih etme bence öyle erkekler varki sadece akli yada beden olarak farketmez elde edince yalandan silkip atmaya bakar yani bi yola girmişsin ve eskisi aramadan önce mutlu olucagina bi ömür geçireceğine inandığın biriydi nişanlın sevginin zamanla aşka dönüştüğünün kanıtı benim evliligimdir eşime suan hiç olmadigim kadar aşığım kalbine sevgisine herseyiyle sacina zarar gelse canımı veririm onun için sakin seni 7 yıldır mutsuz eden birine dönme

Cok teşekkür ediyorum.. işte ben de böyle olmasını diliyorum.. ve bu yolu seçerken de buna inanarak adım attım.. o kadar üzülüyorum ki bunları yaşadığıma tarif edemem.. Allah daha büyük acılar vermesin ama aşk acısı da bir başka.. hadi diyorum yoluna bakayım.. ofisteki Çekmecemde birsey ararken elime bana gonderdigi çikolatalardan biri ilişti.. o saniye ağlamaya başladım.. Sanki mesaj gibi Allahım ya.. Bu kadar üst üste gelir mi?

yorumum 20.sayfanıın sonunda kaldı umarım görmüşsünüzdürr :)

Seni ve nişanlı yada eski sevgilini tanımadığım için çok kafanı karistirmak istemem ama hayatının geri kalanı yani bir gün değil bir ömür nişanlın eski sevgilinleyken yaşadığın mutluluğu yasayabiliyomusun canım yani güzel anıların konuşurken huzur bulman bunlar çok önemli ama eski sevgilin 7 seneni calmis senden buda önemli ve niyeti ciddi mi sana evlenme diyo ama kendi niyetini açık açık belli ediyomu vede yurt disindaymis çok şeyi göze alman gerek guvenmen gerek guvenilirmi herseyi iyi düşün canım işin çok zor

Evet anladim sizi.
Belki karakterlerle bi cikis yolu saglarim dedim ama ikisininde karakterleri duzgunse..
Baskada bi fikrim kalmadi o yonde.
Bence siz bu gunler eski sevgilinizi hal ve haraketlerini takip edin en iyisi.
Sonucta onu 6/7 senedir taniyorsunuz ve farkedebilirsinz kararsizmi degilmi eskisi gibisinden.
Boylece ne kadr kararli evlenmek istiyorum deyisinde anlarsiniz.
Baska bi cozum bulamadim.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Tekrar teşekkür ediyorum. 20. Sayfa sonundaki görmemiştim. Söylediğiniz iyi oldu onu da okudum :) çok çok haklısınız.. ben nişanlımla çok güzel anlaşıyorum.. onca sene naz yapmayı, şimarmayı unutmuşum. Nişanlım bunları hatırlattı bana.. yani eski sevdigimle de çok güzel anlaşırdik ama o biraz daha farklıydı. Belki de yaşından ötürü. Çok sohbet ederdik çok agirbasliydi o da. Yani hangisine dönsem güzellikler görüyorum. Beni kırmayan iki insan. Nişanlımla çok tatlı bir uyumusum var. Böyle iki sevimli sevgi yumagı gibi.. eski sevgilimle de çok büyük bir tutku vardı aramızda.. o ayrılıp geri dönüşler, duyguları uçları yaşamaktan ötürü belki de.. çok kafam karışık.. Icimde 2 melek var biri aşkına koş diyor diğeri ben huzuru nereye gidiyorsun diyor.. Allah kimseyi böyle kararsız bırakmasin..

ki sevdigimle de çok güzel anlaşırdik ama o biraz daha farklıydı. Belki de yaşından ötürü. Çok sohbet ederdik çok agirbasliydi o da. Yani hangisine dönsem güzellikler görüyorum. Beni kırmayan iki insan. Nişanlımla çok tatlı bir uyumusum var. Böyle iki sevimli sevgi yumagı gibi.. eski sevgilimle de çok büyük bir tutku vardı aramızda.. o ayrılıp geri dönüşler, duyguları uçları yaşamaktan ötürü belki de.. çok kafam karışık.. Icimde 2 melek var biri aşkına koş diyor diğeri ben huzuru nereye gidiyorsun diyor.. Allah kimseyi böyle kararsız bırakmasin..[/QUOTE]20 . Sayfada cevap yazan başka bi arkadaşımız canım anlaşılan kafan çok karisik biraz zaman gerek senin için ama çok iyi düşün çünkü hayat kısa aşk zamanla da oluşan bişey ve eski sevgilin bi kere mi aradı bidaha ariycakmi
Zaman gerek biraz nişanlın hiç bişey hissetirmeden biraz zaman işte bence düşünmek için en azından aldatmiss olmazsın sadece bi öneri canım

Kalpler Allahin elindedir. O sizin ve onun kalbinizde bu askin sürmesini sagliyor onca yillar olmasina ragmen. Allahin elinde olan ve onun yönlendirdigi birsey, neden bela getirsin ki..

20 . Sayfada cevap yazan başka bi arkadaşımız canım anlaşılan kafan çok karisik biraz zaman gerek senin için ama çok iyi düşün çünkü hayat kısa aşk zamanla da oluşan bişey ve eski sevgilin bi kere mi aradı bidaha ariycakmi
Zaman gerek biraz nişanlın hiç bişey hissetirmeden biraz zaman işte bence düşünmek için en azından aldatmiss olmazsın sadece bi öneri canım[/QUOTE]

Yok zaten aramiyor suan beni.. 1 defa konuştuk. Ben onu ararsam geri donmus olacağım onun dışında aramiyor. Rahatsız etmeyeceğim kesinlikle dedi..

bazıları nisanlını bırakma falan demis de yazık değil mi nisanlısına ya kız baskasını seviyor asık resmen ve bu adam baskasına asık bi kadınla evlenecek hicbiseyden de haberi yok üstelik yazık yaa adama cidden!

Çıldırma konu sahibi. Belli ki adam gibi bir adam bulmuşsun kendine. Nişanlını kaybetme bence. Yazık o adamcağıza. Yurtdışında yaşayan, sonunun ne olacağı belli olmayan, biraz daha düzensiz ve sorumsuz bir insan canlandı gözümde eski sevgilini anlatırken. O yüzden hattını değiştir birşeyler yap ve görüşme eski sevgilinle. Hala konuşuyor olman bile zaten çok büyük hata.

bence hiç de zor bir durumda değilsin. insanın "aşkın" peşinden gitmemesi için deli olması lazım.

Bana buradan, eskisi sende bi "uhde" imiş gibi geldi.
Yani onunla hayal ettiğin şeyleri yaşayamamışsın, içinde kalmış falan gibi. Eğer bir kez o kadar kararlı şekilde ayrılabildiysen, yani ayrılıp-barışma çoğu çiftin rutinidir, ama o kalıcı ayrılık çizgisini bi kere aşabildiysen, iş değişmiş oluyor. Şimdi "onunla kalsaydım nasıl olurdu"nun hayali etkiliyor zihnini bence, aşk değil.

Emin ol herkes yaşıyor duyguları. Maharet o duyguları yaşamakta değil, o duyguları taşımayı bilmekte.. sevdiğin insanin arkasında durup kaybetmemek için elinden geleni yapmakta. O kadar buyuk bir aşk olsa şu an sen başkasıyla nişanlı olmazdın, eski sevgilin seni buna itmezdi ve onunla evlilik hazırlığı yapıyor olurdunuz. Bu kadar dramatize etmene gerek yok..

bence dramatize etmene gerek var. duygularının peşinden git lütfen. iş mülakatı mı bu, düzgünmüş bilmem neymiş diye adamın tekiyle ömrünü geçireceksin? düzgün bi adam olmak ne zamandır ekstra bi özellik oldu zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…