- 9 Ocak 2015
- 643
- 363
- 53
- 32
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
-
Gençliğini verdiğin halde seni kale alıpta adini koymamis bi insana güvendiğin birini tercih etme bence öyle erkekler varki sadece akli yada beden olarak farketmez elde edince yalandan silkip atmaya bakar yani bi yola girmişsin ve eskisi aramadan önce mutlu olucagina bi ömür geçireceğine inandığın biriydi nişanlın sevginin zamanla aşka dönüştüğünün kanıtı benim evliligimdir eşime suan hiç olmadigim kadar aşığım kalbine sevgisine herseyiyle sacina zarar gelse canımı veririm onun için sakin seni 7 yıldır mutsuz eden birine dönmeArkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, eski sevgilimle görüşmüyorum.. Numaramı değiştirmeme rağmen, bir şekilde ulaştı bana ve bunu nasıl yaptı hala bilmiyorum.. 1 defa konuştuk ve çok etkilendim.. Nişanlım gerçekten bu dünyada karşıma birdaha çıkmayacak kadar iyi ve dürüst bir insan ve inançlı.. onu çok seviyorum ama bütün gençlik yıllarımı heba ettiğim kişiye de kayıtsız kalamıyorum (kalben). Nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim.. Ne olur önyargısız yaklaşın.. Amacım ona koş tavsiyesi dilemek değil arkadaşlar ama insanız, nelerle karşılaşıyoruz hayat boyu.. Belki bir sınav ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sınav karşısında..
Sen başta hata yapmışsın nişanlanmakla şimdi o tarif ettiğin nişanlına reva mı bu ah almış olmaz mısın aşık olduğun adamla nasıl mutlu olacaksın bence uzak durBen de hep o anı yaşar gibi acı çekiyorum işte.. Iste tam da oradaki gibi
Gençliğini verdiğin halde seni kale alıpta adini koymamis bi insana güvendiğin birini tercih etme bence öyle erkekler varki sadece akli yada beden olarak farketmez elde edince yalandan silkip atmaya bakar yani bi yola girmişsin ve eskisi aramadan önce mutlu olucagina bi ömür geçireceğine inandığın biriydi nişanlın sevginin zamanla aşka dönüştüğünün kanıtı benim evliligimdir eşime suan hiç olmadigim kadar aşığım kalbine sevgisine herseyiyle sacina zarar gelse canımı veririm onun için sakin seni 7 yıldır mutsuz eden birine dönme
Cok teşekkür ediyorum.. işte ben de böyle olmasını diliyorum.. ve bu yolu seçerken de buna inanarak adım attım.. o kadar üzülüyorum ki bunları yaşadığıma tarif edemem.. Allah daha büyük acılar vermesin ama aşk acısı da bir başka.. hadi diyorum yoluna bakayım.. ofisteki Çekmecemde birsey ararken elime bana gonderdigi çikolatalardan biri ilişti.. o saniye ağlamaya başladım.. Sanki mesaj gibi Allahım ya.. Bu kadar üst üste gelir mi?
Seni ve nişanlı yada eski sevgilini tanımadığım için çok kafanı karistirmak istemem ama hayatının geri kalanı yani bir gün değil bir ömür nişanlın eski sevgilinleyken yaşadığın mutluluğu yasayabiliyomusun canım yani güzel anıların konuşurken huzur bulman bunlar çok önemli ama eski sevgilin 7 seneni calmis senden buda önemli ve niyeti ciddi mi sana evlenme diyo ama kendi niyetini açık açık belli ediyomu vede yurt disindaymis çok şeyi göze alman gerek guvenmen gerek guvenilirmi herseyi iyi düşün canım işin çok zorCok teşekkür ediyorum.. işte ben de böyle olmasını diliyorum.. ve bu yolu seçerken de buna inanarak adım attım.. o kadar üzülüyorum ki bunları yaşadığıma tarif edemem.. Allah daha büyük acılar vermesin ama aşk acısı da bir başka.. hadi diyorum yoluna bakayım.. ofisteki Çekmecemde birsey ararken elime bana gonderdigi çikolatalardan biri ilişti.. o saniye ağlamaya başladım.. Sanki mesaj gibi Allahım ya.. Bu kadar üst üste gelir mi?
Cok teşekkür ederim yorumunuz için.. farklı bir açıdan bakmam sagladiniz siz de.. Ve gerçekten düşündüm ikisinin de karakterlerini ayrı ayrı.. aslında beni zorlayanin da bu olduğunu anladım.. ben çok şanssız ya da çok şanslı biri gibi görünüyorum.. şanslı olma sebebim, gerçekten karşıma çıkan iki kişinin de karakterlerinin düzgün olmasi. Olaylar karşısında agirbaşli ve olgun davranabilmeleri.. her ikisinin de aile ilişkileri çok kuvvetli. Yani saygı ve sevgi ile büyümüşler. Ikisi de kültürlü ve bilgiye herzaman açık geleceği olan insan ilişkileri kuvvetli insanlar.. Aile onların ikisi için de çok kıymetli bir kavram..
Bunları düşününce çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Insanlar ne garip insanlarla tanışıyor. Dayak alkol küfür hakaret dolu ilişkiler yaşayabiliyor... Bu anlamda çok şanslı ama bir seçim yapmak zorundayım.. ve biri yıllarca aşk beslediğim ama beni defalarca kararsızlığı yüzünden yarı yolda bırakmış , ancak ve ancak ben nişanlıninca aklı başına gelmiş biri, diğeri ise pürüzsüz bir yol gibi..
Soluğu burada alıp yaşanmış hayat hikayelerini dinleyerek destek almak istememi anlıyorsunuz değil mi?
Seni ve nişanlı yada eski sevgilini tanımadığım için çok kafanı karistirmak istemem ama hayatının geri kalanı yani bir gün değil bir ömür nişanlın eski sevgilinleyken yaşadığın mutluluğu yasayabiliyomusun canım yani güzel anıların konuşurken huzur bulman bunlar çok önemli ama eski sevgilin 7 seneni calmis senden buda önemli ve niyeti ciddi mi sana evlenme diyo ama kendi niyetini açık açık belli ediyomu vede yurt disindaymis çok şeyi göze alman gerek guvenmen gerek guvenilirmi herseyi iyi düşün canım işin çok zor
Bunu hep düşünüyorum ama Vicdanım da ömür boyu belalar yakanı bırakmayacak diyor..biz beceremedik bu aşk işini diyorum.. ve en çokta, çoğu insanın yaşayamadığı duyguları yakalamışken mahvetti herseyi.. çok acı çekiyorum..
20 . Sayfada cevap yazan başka bi arkadaşımız canım anlaşılan kafan çok karisik biraz zaman gerek senin için ama çok iyi düşün çünkü hayat kısa aşk zamanla da oluşan bişey ve eski sevgilin bi kere mi aradı bidaha ariycakmiki sevdigimle de çok güzel anlaşırdik ama o biraz daha farklıydı. Belki de yaşından ötürü. Çok sohbet ederdik çok agirbasliydi o da. Yani hangisine dönsem güzellikler görüyorum. Beni kırmayan iki insan. Nişanlımla çok tatlı bir uyumusum var. Böyle iki sevimli sevgi yumagı gibi.. eski sevgilimle de çok büyük bir tutku vardı aramızda.. o ayrılıp geri dönüşler, duyguları uçları yaşamaktan ötürü belki de.. çok kafam karışık.. Icimde 2 melek var biri aşkına koş diyor diğeri ben huzuru nereye gidiyorsun diyor.. Allah kimseyi böyle kararsız bırakmasin..
Aşk biterse ne olacak diye düşünüp karar vermelisin bence. Bugün ki hislerini değil ilerde aşk bittiği zaman olacakları düşün
Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Emin ol herkes yaşıyor duyguları. Maharet o duyguları yaşamakta değil, o duyguları taşımayı bilmekte.. sevdiğin insanin arkasında durup kaybetmemek için elinden geleni yapmakta. O kadar buyuk bir aşk olsa şu an sen başkasıyla nişanlı olmazdın, eski sevgilin seni buna itmezdi ve onunla evlilik hazırlığı yapıyor olurdunuz. Bu kadar dramatize etmene gerek yok..Bunu hep düşünüyorum ama Vicdanım da ömür boyu belalar yakanı bırakmayacak diyor..biz beceremedik bu aşk işini diyorum.. ve en çokta, çoğu insanın yaşayamadığı duyguları yakalamışken mahvetti herseyi.. çok acı çekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?