Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

Nişanlım kılıyor ama diğeri daha zayıf bu konularda. Yani nişanlım çok çok daha inancli

Çok

Cok cok tesekkur ederim yakamoz hanim Allah sizin de kalbinize göre yaşatsın bu hayatı insallah

Amin canim benim..
Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Hic morelini bozma, aklini karistirma..
senin gozune yas sokmus eski arkadasin.. tekrar sokmayacagi ne malum?
Ama bak simdiki nisanlin ile yeni bir hayata yol alacaksin.. Eminim o seni uzmeyecek ve senin kiymetini bilecektir..
seni opuyorum. Allaha emanet ol..

Acikcasi nisanlina üzülüdüm böyle erkekler pek yok ve olanlarda böyle olaylarla ne hale geliyo. Eski sevgilini sadece seni kaybetme korkusu sarmis. Kesin hayatinda suan kimse olmadigi icin bi bosluga düsmüs ve onun icinde sana sarmis durumda. Bana kalirsa hayat ve evlilik sadece ask üzerine devam etmiyo. Saygi, sadakat ve sevgi varsa tamam ve bunlar nisanlinda var. Hem nisanlin inancli bi insanmis. ee insan daha ne ister bulmussun böyle bi insani hala kafanda sorular. cok yanlis yapiyosun.

keşke benimde eski sevgilim pişman olsa ölüyorum senin için dese bende geber diyip nişanlımla mutlu mesut hayatıma devam edebilsem. Ama o pişman değil, bir kere bile pişmanım demedi hatta hayatında başkası var lanet olasıca adamın. Bir de ben nişanlı değilim hatta sevgilimde yok oda ayrı bir kötü durum tabi ..

Yani özetle; Allah sana ne güzel 2 şans vermiş bence daha önce hatası olana dönme, sana hiç hata yapmamış olan nişanlınla devam et..

Allah kalbinize göre birisini çıkarsın inşallah karşınıza ve eskisi geri dönerse de benim gibi kafanız karışmasın inşallah.. çok çok kötü bir durum..

şuan bunları düşünüyor olman bile yanlış. Sen NİŞANLI bir kızsın farkında mısın? VE onu SEVİYORUM ama eski sevgilime çok AŞIKTIM diyorsun. Bu nasıl bir çelişki? O adama yazık değil mi ? Hayalet gibi olan, bir gelen, bir giden eski sevgilinle mutlu olacağını mı sanıyorsun ? Yuva yıkanın da yuvası olmaz şuan eski sevgilin yuvanızı mutluluğunuzu yıkmaya çalışıyor. Hayır madem mutlusun neden eski sevgilin ve nişanlın arasında kalıyorsun ? Seninle evlenmeyen adam evlenceğini öğrenince mi sen vazgeçilmez hint kumaşı olmussun ? Ki o zaten adam olsa nişanlı bir kızın aklını çelmeye çalışmazdı.. Nişanlınıza yazık.. O sizle hayaller kurarken, siz hangisini seçeyim diye düşünüyorsunuz.. Rabbim gerçekten hakedenlere verse şu adamları... Adaletsiz dünya işte.. Size gerçekten çok kızdım..

Eski sevgilini görünce nişanlından ayrılmayı düşünüyorsan nişanlını gerçekten sevmiyorsun demektir.
Eski sevgilinden ayrılıp başka birisiyle nişanlanmaya karar verdiysen, aranızdaki sevgi bitmiş, bitmese de senin bu kararınla büyük yara almış demektir.
Nişanlınla devam edersen gerçekten sevmediğin birisiyle evleneceksin.
Eski sevgilinle devam edersen, hem nişanlının kalbini kırıp ahını alacaksın, hem de başka birisiyle nişanlanmaya karar verecek kadar kırıldığın bir insanla ömür boyu birlikte olacaksın.
Bence önce eski sevgilini unut, sonra da nişanlandan ayrıl. Çünkü ikisine de gerçek anlamda sevgi duymuyorsun...

çok sakat bı durum ya..

konu sahıbıne giydirmiş bazı arkadaslar ama farkındaysanız o da bu durumdan memnun degıl kı konu acmıs..

ama ben sana sunu soyleerım bı kıtabı 10 kere de okusan sonu aynı bıttıgıne gore senın yıllarını çalmış bır adama dönmekle hayatının eeeen buyuk hatasını yaparsın...

egosu ıcın sana dön dıyor...ınaan bana allahın sopası yok ,bi gun şaaaak dıye o eskı sevgılınden tekme yersın

basliktan bile hayir yok..
madem eski askini seviyorsun ve yeni nisanlini birakacak kadar kaale almiyorsun insan yerine koymuyorsun
ne diye gunahini alip evlenmek istiyorsun onunla..buna bencillik denir

Nickine istinaden sormak istiyorum. Gözleri ne renk askinin? Ve nisanlinin? Yani o "alev gibi kör eden..."

Nisanli bir insan olarak bu karamsarliğa ve kararsizliğa düstüğüm icin bile cok utanirken.. sizin bu sorunuza yine de cevap verecegim.. Zümrüt yeşiliydi. Hayatımda hiç öyle bir göz rengi görmemiştim.. tek sevdiğim yeriydi diyebilirim.. siz boyle burçlarla filan ilgili misiniz ya da 6. His kuvvetli de olabilir.. ilginiz için tekrar teşekkür ederim Nişanlımin gözleri de aynı benim gibi koyu kahverengi.

Inanir misiniz tam da bu cevabi bekliyordum.. Güzel bir yesil.. Tekrar söylüyorum, gercek aski bulmak zordur, kararinizi verirken, yasayacaginiz pismanliklari, ömür boyu sürecek yürek sizinizi göz ardi etmemenizi temenni ediyorum..

Ne yardan geçerim ne serden diyorsunuz anladığım kadarıyla. Biten bir ilişkiye başlamak kadar hatalı bir davranış yoktur. Üstelik siz nişanlısınız. Eğer eski sevgiliniz sizi seviyor olsaydı gitmenize izin vermezdi zaten. Hem suçsuz bir insana yaptıklarınız için vicdanınız rahat mı bilemedim. Aklınızda kalbinizde başkasındayken evlenmeyin. Önce eskilerden iyice bir arının. Kendinize de yazık karşınızdakine de. Ama emin olun eski sevgiliniz siz ona döndüğünüz dakika eski haline geri dönecek emin olun.

Bunu hep düşünüyorum ama Vicdanım da ömür boyu belalar yakanı bırakmayacak diyor..biz beceremedik bu aşk işini diyorum.. ve en çokta, çoğu insanın yaşayamadığı duyguları yakalamışken mahvetti herseyi.. çok acı çekiyorum..

Gerçekten seven asla kafa karıışıklığı yaşamaz sevgisi aşırı olan çok kuvvetli olan kişi asla kararsızlık yaşamaz bana göre .
O yüzden bence nişanlını ondan asla vazgeçmeyecek kadar aşırı sevmiyorsun . Başka bir erkek bu eski sevgilin dahi olsa kafanı karıştırıyorsa karşındaki seni seven insana düşüncelerinle dahi ihanet ediyorsun demektir . Biraz ağır olmuş olabilir yazım ama kusura bakma kendin yazmışsın çünkü onun beni isteyişine dayanamıyorum diye . Bence oturup kendine belli başlı sorular sorup bunların cevaplarına göre hareket etmelisin .
Hangisiyle daha iyi bir geleceğim olur hangisiyle olursam pişmanlık yaşamam nişanlımdan ayrılıp ona geri dönersem pişman olur muyum ya da nişanlımla evlenirsem eski sevgilim hep aklımda kalır mı bu yüzden pişman olur muyum diye kendini sorgulamalısın düzgün kararlar vermeli ona göre hareket etmelisin ve unutmamalısın ki verilen kararın dönüşü olmayacak ya da olmamalı . Bu saatten sonra haksızlık etmek vs.. düşünmemelisin diyeceğim ama karşındakine de yazık olur ama yinede işi ucunda karşındakine şimdiden sırf ona haksızlık etmemek uğruna vicdan azabıyla hareket edersen yalan söylemişde olursun o yüzden bencillik edip kendini düşünüp karar verip ona göre davranmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…