- 19 Ocak 2015
- 72
- 19
- 13
- 40
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
-
Anlattiklarina bakilirsa eski sevgilini kaybetme derim ben. Kaldi ki, baska birine asik olarak biriyle evlenmen bu kisiye yapabilecegin en büyük kötülük olur zaten. Kim ister evlendigi insanin bu denli büyük ve tabiri caizse bitmek bilmeyen, yani sonsuz bir aski olmasini? Ve bu askin yegane sahibinin bir baskasi olmasini... Dini konularda nasillar? Namaz kiliyorlar mi, yani böyle seyler önemli midir onlar icin?
Çok
Cok cok tesekkur ederim yakamoz hanim Allah sizin de kalbinize göre yaşatsın bu hayatı insallah
keşke benimde eski sevgilim pişman olsa ölüyorum senin için dese bende geber diyip nişanlımla mutlu mesut hayatıma devam edebilsem. Ama o pişman değil, bir kere bile pişmanım demedi hatta hayatında başkası var lanet olasıca adamın. Bir de ben nişanlı değilim hatta sevgilimde yok oda ayrı bir kötü durum tabi ..
Yani özetle; Allah sana ne güzel 2 şans vermiş bence daha önce hatası olana dönme, sana hiç hata yapmamış olan nişanlınla devam et..
Nişanlım kılıyor ama diğeri daha zayıf bu konularda. Yani nişanlım çok çok daha inancli
Nickine istinaden sormak istiyorum. Gözleri ne renk askinin? Ve nisanlinin? Yani o "alev gibi kör eden..."
Nisanli bir insan olarak bu karamsarliğa ve kararsizliğa düstüğüm icin bile cok utanirken.. sizin bu sorunuza yine de cevap verecegim.. Zümrüt yeşiliydi. Hayatımda hiç öyle bir göz rengi görmemiştim.. tek sevdiğim yeriydi diyebilirim.. siz boyle burçlarla filan ilgili misiniz ya da 6. His kuvvetli de olabilir.. ilginiz için tekrar teşekkür ederim Nişanlımin gözleri de aynı benim gibi koyu kahverengi.
Aklıma selvi boylum al yazmalım filminin son sahnesi geldi.. türkan şorayın vurucu seçimi.. filmi izle bir daha istersen belki yardımcı olur..
Inanir misiniz tam da bu cevabi bekliyordum.. Güzel bir yesil.. Tekrar söylüyorum, gercek aski bulmak zordur, kararinizi verirken, yasayacaginiz pismanliklari, ömür boyu sürecek yürek sizinizi göz ardi etmemenizi temenni ediyorum..
Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?