• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve eski sevgilisi

yok yok cevap atmadım bile. ne hali varsa görsün
Bu şekilde daha çok yipranirsiniz.Lutfen numaranızı değişin.Su tipler size ulaşamasin.Size soyliyim bu karakter yoksunu pisliğin obur kızı da sevdiğine pek inanmıyorum.Bu tipler karaktersiz olur.Sevgi saygi bunlar boylelerine yakismaz.Simdi o kiz elinin altında olsa başka arayışlarda olacaktı.Unutmayin ona sevgi mesajları yazarken size de aşık numarası yapıyordu.Karakterli bir kişilik mi bu.Kiz da kurnaz ve sinsi.Bu salakla oynuyor.Size de iyi niyetle mesaj atmıyor tabiki.Iki sinsi birbirini bulmuş.Birakin ne halleri varsa görsünler.Degisin numaranızı ve kendiniz için birşeyler yapın.Hayat çok kısa ve hiçkimse için bu üzüntülere değmez.Bende yaşadım biliyorum.Ahkam kesmek için yazmıyorum yani.Aileniz önemli ve de siz.Gerisi olmasa da olur.Simdi hayatınız için birşeyler yapmaya başlayın ve burda bununla ilgili şeyler paylasın.Asik filan değil kiza bana inanın.Sadece kız çok kurnaz siz çok iyi niyetlisniz.Ama hepsi geçecek.

Sunu da yaziyim ask filan gecici seyler.Sevgi saygi onemli olan.Bunu unutmayin.Ve lutfen kendinizi degersiz gormeyin.Sevin kendinizi.Yarin burda yazmak yerine çıkın dışarı.Hayata karışın.Spora gidin.Sevdiginiz şeyleri yapın.Okuyorsaniz onunla ilgilenin.Meselede dış görünüş değil sakin bunu da düşünmeyin.Inanin benim sevgilim olacak şahıs çok yakışıklı degildi Bana bununla ne işin var diyorlardı.Oglum bu kız sana nasıl bakar derlerdi.O şahıs beni aldatti.Bunu asla söylemeyi insanları aşağılamayi sevmiyorum.Ama sizi anladığım için yazmak istedim.Insan karsktersiz olunca herşey beklenir.Siz çok değerli ve guzelsiniz.Hergun bunu düşünün.Bir kendinze değer verin ki önce başkaları da versin.Siz onları onemsedikce daha bir halt sanarlar kendilerini.Intikam bile almak isterseniz en büyüğü sizi mutlu ve güçlü gormesi olacaktır.

çok çok iyi yapmissin ;kizin sana ekran goruntusu atmasi da sacmalik kiz sü...tük adam şe..siz iyi bulnuslar birbirlerini ;gozlerim dolu dolu yaziyorum ne hissettigini nasil icinde ofke kizginlik kirginlik oldugunu cok iyi anliyorum sen kurtuldun buna emin ol ,gozyasi dokme sakın aptal yerine koyuldugunu saniyrsun alev alev yaniyor insanin kalbi seninki sönucek bi gun ve hak ettigin adam gelecek ama evliyken emin ol o alev hic sonmedigi gibi korukleyecek bi falso surekli oluyor ve sonunda kalp hastasi oluyorsun

kız ekran görüntüsü attı naber nasılsın neler yapıyorsun gibi şeyler yazmış.
Bu ne karaktersizlik örneğidir ne biçim insan. Kız da daha size mesaj atamasın numaranızı değiştirin. Sadaka verin bağış falan yapın resmen Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz. Umarım ilerde öyle mutlu olursunuz ki bu günleri hatırlamazsınız bile

Nisanliniz sizinle mantik evliligi yapma yolunda. Sizin icin de asktan ziyade mantik ön plandaysa devam ettirin. Ben olsam kalbinde baskasi olan biriyle devam etmezdim. Bence ask dunyadaki bircok duygudan daha derin.

attım nişanı. bana dürüst olmayan birine ömrümü emanet edemeyeceğimi anladım. maalesef o çok sevdiğimiz adamlar bizi kucağımızda çocukla bırakıp gidebiliyor 2günlük bi kadın için bile.önce kendimi düşünmem gerek.
cok sevindim adiniza , nisanliyken bu mesajlari yakalamaniz buyuk sans
bundan sonraki hayatinizda insallah duzgun bir adam cikar karsiniza , bol sans diliyorum size

çok çok iyi yapmissin ;kizin sana ekran goruntusu atmasi da sacmalik kiz sü...tük adam şe..siz iyi bulnuslar birbirlerini ;gozlerim dolu dolu yaziyorum ne hissettigini nasil icinde ofke kizginlik kirginlik oldugunu cok iyi anliyorum sen kurtuldun buna emin ol ,gozyasi dokme sakın aptal yerine koyuldugunu saniyrsun alev alev yaniyor insanin kalbi seninki sönucek bi gun ve hak ettigin adam gelecek ama evliyken emin ol o alev hic sonmedigi gibi korukleyecek bi falso surekli oluyor ve sonunda kalp hastasi oluyorsun

bunu aradığımda ben talep ettim yazarsa atarım dedi. iletişimimi kestim.numaramı değiştiricem. artık kendimi bi süre nadasa bırakıcam kendimle ilgilenicem sevgili falan istemiyorum.

bunu aradığımda ben talep ettim yazarsa atarım dedi. iletişimimi kestim.numaramı değiştiricem. artık kendimi bi süre nadasa bırakıcam kendimle ilgilenicem sevgili falan istemiyorum.
bu tiplerin kafasi bozuk ,elinde tutamayinca kiymete biniyor kadin ;sık sık sana ulasmaya caliscak muhtemelen cunku kaybetmeye hazmi yok bunlarin,kafani dinle hep sevdigin insanlarla neseli zamanlar gecir icinde ofke kirintisi bile kalmasin o siliklere

kesinlikle öyle herkes onu sevsin ben istediğime gideyim istiyorlar.

kesinlikle öyle herkes onu sevsin ben istediğime gideyim istiyorlar.
konu sahibesi ailesine durumu açıkladığınız
gönderiniz kaçıncı sayfada tam okuyacskken sayfa gitti araya bir şeyler
girdi okuyamadım.

evet.merak edenler için anlatayım.Gittik o yoktu işteydi. Ailesine oturup anlattım.kız kardeşine abisine okuttum inanır mısınız tek kelime demediler böyle şaşkın baktılar.Annesi üzüldü affetmemi istedi.sonra aklıma mesajlarda bahsedilen bi parfüm atkı mhabbeti vardı o geldi.kızın kokusunu saklıyormus atıcam onları demiş kıza.annesinden izin alıp girdim odasını karmançorman ettim.ve buldum hala duruyor.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim yüzüğü klozete attım üstüne sifon çektim. odanın kapısını kapattım içerde bekledim o gelene kadar. geldi bana kızıyor ne yapıyorsun ne istiyorsun çok çabuk oldu bidaha aklıma gelmesin diye konusup soğuttm kendimi sarhoşken yazdım şimdi yalvarsa bile konusmam dedi.şaka gibi ya ailesinden tek bi kişi bile dönüp ona bi kelime demedi arkasında durdular sanki.ben ağlamaktan konusamadım bunlar ne dedim suratına attım bunları geri istedi yollayacaktım vaktim olmadı unutmusum dedi.herseye bir cevap.babam sağolsun gerekli konusmayı yaptı eyvallah baba ne diyim kızınız kararı vermiş ne desem de inanmaz artık ben barısmak istiyorum baskasını sevmem mümkün mü o kadar hazırlık yapıyorum dedi.yüzüğü klozete attığımı duynca çıldırdı ve çıktı gitti.biz de atladık geldik.kimse ona kızmadı üste çıktı emek verip ortada kalan o oldu hiçbişey anlamadım.ablam bunlar ailece gamsız çocugun kişiliğine alışkınlar belli ki dedi :KK43:

syf 20 A Alanda

Ahhh nasıl sevindim ayrılmana nasılll!! Şimdi yanımda olsan bi alnından öper kucaklardım seni. Çok şanslısın, akıllısın, özsaygın var. maşallah sana. İnşallah bundan sonra çooook mutlu olacaksın:))

ah canım benim sarılmış kadar oldun :KK19: sizler güçlü kadınlarsınız ve iyi ki size danışmışım :KK68:

Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var :KK43:

GÜNCELLEME :sayfa 20 NİŞANI ATTIM
Hayatının geri kalan kısmında cok mutlu olursun inşallah.kötüyü yolundan çekti ki iyilere yer açılsın

Sağol hepimiz mutlu oluruz insallah ben de bunda hayırlı bir sebep görüyorum
Her şerde bir hayır vardır.uzaktan konusmak kolay ne hissettgni anca sen bilebilirsin.allah korumus ya evlenseydin hamile kalsaydın ve öyle ögrenseydin ya da seni brakıp ona gtseydi ya da bir başkasına. Beterin beteri vardır allah beterinden korusun

Haklısın canım. Bu olayın üstü kapansa bile bu karakterdeki insan rahat durmazdı diye düşünüyorum

Back
X