Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var
GÜNCELLEME :sayfa 20 NİŞANI ATTIM