- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
attım nişanı canım![]()
Valla konuya gerçkten üzüldümm.. Içten söylüyorum..
Allah yardımcınız olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
attım nişanı canım![]()
ikinize de teşekkür ederim ben de öyle yaptım.. onu seçmese de aklı onda kalmışBn olsam ayrılırdım.. Eşime konunuzu okudum o da çok üzüldü. Ben olsam ayrılırdım dedi ama onu seçse ondan ayrılmazdı dedi. Gerçkten zor..
ikinize de teşekkür ederim ben de öyle yaptım.. onu seçmese de aklı onda kalmış
inanmıyorum ben onun sevgisine iyi anlasmakdan daha farklı bişey sevmek. Sevdiğin insanlayken eskisine hayatımı kararttın alkolik oldum yazmazsın çünküHadi bi iki gün konuşsa o bile olmamalı da bu nişana kadar yazmış madem özlüyordun hayatına yeni birini neden aldın tamamen unutup öyle alsaydın.. Karşındaki insan ya insan.. Keşke insanlar böyle bencil olmasa.. O iyi beni sever ben de severim heralde ile iş mi olur tabiki sizi de sevmiştir kimse sevmediği biriyle nişanlanmaz evlnmek de istemez fakat bazen sevgi yetmez insanın yaptığı hatalar o sevgiyi kaybetmesine sebep olur.. Siz değil o üzülsün.. o iyi sevgi dolu kadını kaybettiği için yaptığı hatalar için üzülsün..
sana bir şey diyeyim mi bu olayı yaşasa ama beni seviyor ki benimle evleniyor diyip o adamın saydığı bahanelerle kendini avutacak trilyon tane insan varken sen mükemmelsin gerçekten cesaretin dik duruşun için tebrik ederimevet.merak edenler için anlatayım.Gittik o yoktu işteydi. Ailesine oturup anlattım.kız kardeşine abisine okuttum inanır mısınız tek kelime demediler böyle şaşkın baktılar.Annesi üzüldü affetmemi istedi.sonra aklıma mesajlarda bahsedilen bi parfüm atkı mhabbeti vardı o geldi.kızın kokusunu saklıyormus atıcam onları demiş kıza.annesinden izin alıp girdim odasını karmançorman ettim.ve buldum hala duruyor.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim yüzüğü klozete attım üstüne sifon çektim. odanın kapısını kapattım içerde bekledim o gelene kadar. geldi bana kızıyor ne yapıyorsun ne istiyorsun çok çabuk oldu bidaha aklıma gelmesin diye konusup soğuttm kendimi sarhoşken yazdım şimdi yalvarsa bile konusmam dedi.şaka gibi ya ailesinden tek bi kişi bile dönüp ona bi kelime demedi arkasında durdular sanki.ben ağlamaktan konusamadım bunlar ne dedim suratına attım bunları geri istedi yollayacaktım vaktim olmadı unutmusum dedi.herseye bir cevap.babam sağolsun gerekli konusmayı yaptı eyvallah baba ne diyim kızınız kararı vermiş ne desem de inanmaz artık ben barısmak istiyorum baskasını sevmem mümkün mü o kadar hazırlık yapıyorum dedi.yüzüğü klozete attığımı duynca çıldırdı ve çıktı gitti.biz de atladık geldik.kimse ona kızmadı üste çıktı emek verip ortada kalan o oldu hiçbişey anlamadım.ablam bunlar ailece gamsız çocugun kişiliğine alışkınlar belli ki dedi![]()
Hiç sana ulaşmaya çalışıyor mu eski nişanlın yoksa nişanı atman onunda işine mi geldi ?inanmıyorum ben onun sevgisine iyi anlasmakdan daha farklı bişey sevmek. Sevdiğin insanlayken eskisine hayatımı kararttın alkolik oldum yazmazsın çünkü
Doğru söylüyorsun sırf kendi bencilliği içinde başkasıyla olunmaz bu kadar ayıp edilmez ah alınmaz. Allah sizi ondan kurtarmış.. Sizi gerçkten seven bir adam çıkacaktır eminimm üzülmeyin o üzülsüninanmıyorum ben onun sevgisine iyi anlasmakdan daha farklı bişey sevmek. Sevdiğin insanlayken eskisine hayatımı kararttın alkolik oldum yazmazsın çünkü
Bunu ben de merak ettimHiç sana ulaşmaya çalışıyor mu eski nişanlın yoksa nişanı atman onunda işine mi geldi ?
çok teşekkür ederim şuan kötüyüm ama birgün geçecek diye sabrediyorum..sana bir şey diyeyim mi bu olayı yaşasa ama beni seviyor ki benimle evleniyor diyip o adamın saydığı bahanelerle kendini avutacak trilyon tane insan varken sen mükemmelsin gerçekten cesaretin dik duruşun için tebrik ederim
yuvanı kendin yıktın kendi içimizde çözebilirdik bana diyorsun ama sen sevmiyorsun yazmıs beni suclamıs sadece sus yazdım eyvallah dedi.Hiç sana ulaşmaya çalışıyor mu eski nişanlın yoksa nişanı atman onunda işine mi geldi ?
Pişkinliğe bak .çok teşekkür ederim şuan kötüyüm ama birgün geçecek diye sabrediyorum..
yuvanı kendin yıktın kendi içimizde çözebilirdik bana diyorsun ama sen sevmiyorsun yazmıs beni suclamıs sadece sus yazdım eyvallah dedi.
Cevap dahi yazmayın ve asla dönmeyin silin hayatınızdan tAmamençok teşekkür ederim şuan kötüyüm ama birgün geçecek diye sabrediyorum..
yuvanı kendin yıktın kendi içimizde çözebilirdik bana diyorsun ama sen sevmiyorsun yazmıs beni suclamıs sadece sus yazdım eyvallah dedi.
Üzülme "Acı bir son, sonsuz bir acıdan iyidir".attım nişanı canım![]()