***Nişanlım ve facebook sorunu yardım****

Bırakın artık sevgilinizin, nişanlınızın ve de eşlerinizin özel alanlarına tecavüz etmeyi. Güveniyorsanız güvenin, illa ki birşeylere ihtiyacınız yok güvenebilmek için.

İnsan geçmişini merak edebilir. Şimdi ne oldu acaba diye illa özledi anlamına gelmez bu.
Sen de bakıyormuşsun işte. Sen de özlediğin için bakıyorsun o zaman.

Ya da pardon sende art niyet yok.
Kendimizden başka herkes art niyetli olmak zorunda zaten :)

Bir face aratmasndan evlilikten caymaya kalkıyorsan bacım işin çok zor. Adama güvenmiyorsan evlenmeyi düşünmek hata, güveniyorsan bu kadar yaygara koparmak.. Sakin ol bence.

Kendiniz de bakıyormuşsunuz siz bakınca birşey olmuyor nişanlınız bakınca mı kötü oluyor,o zaman siz de bakmayın.

Çok çifte standartlısınız.
Kendi yaptığınız şeyi nişanlınız yapınca yüzük atacak raddeye geliyorsunuz. Kendinizinki masum, merak oluyor, onunki düğünden vazgeçilecek hata. Aynı şeyin tam tersi olsa burada "nişanlım bana nasıl güvenmez" diye yakınıyor olurdunuz.
Madem aynı şeyi, üstelik nişanlınızın affetmeyeceğini bile bile yapıyorsunuz, onun motivasyonunun da sizinkiyle aynı olduğunu düşünmek durumundasınız bence.

Yaslariniz kac canim?

takılmayın meraktır. ben ara sıra sinir olduklarıma da bakıyorum.

Facebook kapatılmalı çok zararlı olmaya başladı.Hayır güzel giden ilişkiyi de bitiriyor artık

Bence aşırı tepki göstermişsiniz. Oturup konuşun, sıkıntınızı ve üzüntünüzü dile getirin, tekrarlanırsa neler olabileceğini belki bi nebze çıtlatabilirsiniz ama yüzük atacak bi sebep göremedim, kadın da evlenip barklanmış zaten.
Hem kendiniz de yapıyormuşsunuz, sizin aratmaktaki niyetiniz farklı mı ki nişanlınıza bu kadar tepki gösteriyorsunuz diye düşünüyor insan...

Şahsen eski görüştüklerimi ben de aratıyorum, bakıyorum evlenmiş mi körolasıcalar diye. Zaten sözlenen hemen resim ekliyor, fazla uğraştırmıyor yani insanı dedektifliğe gerek kalmıyor :) sonuç olarak "bu gerizekalı bile evlenmiş" diye iç geçiriyorum duygusala bağlıyorum hemen. Sevdiğimden veya özlediğimden değil ben hala yalnız olduğum için

ahaha ilahi ya
insan bakıyor ama sevgilisi bakmasın istiyor işte yapacak bişey yok. bende bakarım arama geçmişine mesajlarına falan içim cız eder bazen ama büyütecek bişey yok bende aratıyorum yeri geldiğinde olmayacak insanları.

ya ben çok çok alakasız kişilerin profillerine girer bakarım, eski sevgilimde dahil, geçmişle ilgili özlem vs değil merak sadece, hatta yeğenlerini görüp vay be ne büyümüşler derim, çocuğunu görüp aynı onun gibi zıpır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…