özel eşyalarını karıştırmadım telefon elimde zaten internete bakıyodum birden aklıma geldi planlı programlı bişey değildi özellikle tlfnu elime geçiriyim kurcalayım falan durumu yoktu zaten.
Mark zaten bu arama geçmişini çiftler kavga etsin diye yapmış herhalde ne gereksiz bi eklenti
o sana yapsa aynını vay eski sevgiline nasıl bakarsın diye esse gürlese, kadınlar bu durumda da kendini haklı çıkartır herhalde valla, sonunda özür diyelen yine adam olur
**** Kimdi dedi, dedim eski erkek arkadaşım neden soruyosun? (Kim olduğunu biliyodu) Neden profilne bakıyosun dedi.sonra noldu peki erkek arkadaşının tepkisi noldu
zaten gerçekten beni aldattığını hissetseydim şuan bu yüzük hala parmağımda olmazdı ama yinede çok kızgınımBakın bu adam yanlış bişey yapsaydı mutlaka ama mutlaka hissederdiniz.
Bu arama geçmişi şeysine nerden bakılıyor yahu bunca yıldır kullanıyorum ben daha kendim bile kimi aradığımı göremiyorum
Aydınlandımcanım hareket dökümüne tıklayıp, yandaki gri ile görünen yerdeki DAHA FAZLA diye yazan yere tıklıyorsun, orda ARAMA var, oraya tıklayınca faceden arattığın insanlar çıkıyor
işte böyle yaralar bırakıyo demekki :)**** Kimdi dedi, dedim eski erkek arkadaşım neden soruyosun? (Kim olduğunu biliyodu) Neden profilne bakıyosun dedi.Heeyy sen nerden biliyosun diyip rezil oldum burda gözüküyo diyip gösterdi Vallahi sadece meraktan dedim, napmış evlenmiş mi okul bitmiş mi vs. diye. Hiç üstelemedi, böyle şeyleri çok konuşup laubalileştirmez zaten. Konu kapandı sandım. Bi keresinde konuşuyorduk havadan sudan , laf geldi sen beni 1 kez çok üzdün dedi. Ben seni üzmem, n' zamanmış o fln derken bu olayı hatırlattı. Çok üzüldüm baktığını gördüğümde dedi, gözleri doldu hatta Çok pişman olmuştum, çok üzülmüştüm Ama ona gerçekten çok aşığım ve asla farklı bir niyetle bakmamıştım
zaten gerçekten beni aldattığını hissetseydim şuan bu yüzük hala parmağımda olmazdı ama yinede çok kızgınım
ne güzel bi ilşkiniz var... zaten meraklı olup kurcaladığınızda belkide gereksiz şeyleri görüp böyle çok büyük sorunlar haline dönüşebiliyor. Bundan sonra benim içim nasıl rahat edicek bilemiyorumBosuna kafanda kurup kendini doldurusa getirme , Evliyim ve hamileyim ben kimlere kimlere bakiyorum ..
Esim senin gibi dusunmus olsa suan bosanmistik ..
Ki kaldiki sana sukadarini soyliyim , 2 yilik beraberligimiz , 1 yilik nisanlilik donememiz , ve 6 aylik evliyiz suan .
Simdiye kadar ne o benim telefonuma el surmustur nede ben onun telegona el surmusumdur hatta onun facebook hesabinda kimler var kimler yok kesinlikle meraktan bile bakmamisimdir..
Evlenseniz bike ikinizinde ozeli olmali , oyle telefon karistirmalar facebook gecmislerine bakmak cok cirkin geliyor bana .
Sana tavsiyem ikinizde birbirinizin hayatina saygi gosterin en onemlisi guvenin birbirinize , cunku eger guven yoksa ilerde evlenseniz bile , aslaaaa rahat olamazsiniz .
Benim esim bana gece cikacam arkadaslarla derse bile . Nereye neden saat kacta geliceksin demem.
Cunku bana saygisindan yanlis birsey yapmadigini bilirim..
Sende bumadar ustemeleme herseyi , kendini rahat birak.
Elbette aklına gelir, üzer. Ben olsam ben de üzülürdüm. Şimdi ben sizi çok anlayamıyor gibi durabilirm ama nişanlınızı anlayabiliyorum...Kesinlikle meraktır. Hem yalvarmış bir sürü. Üzmeyin kendinizi, Allah başka mutsuzluk vermesin. Güzel heyecanlarınızın tadını çıkarın. :)işte böyle yaralar bırakıyo demekki :)
evet kızıyorum çok kızıyorum şuan kendime... Bundan sonra herşeyinden şüphelenirmiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum amaÖnce kendinize kızın sonra nişanlınıza.
Kendinize iki kere kızın.
Suç diye adlandırdığınız şeyi kendiniz yapıyorsunuz. (bana göre merak bunun adı)
tam da düğünümüz için heycanlanmaya başlamışken olması çok kötü oldu.Her yaptığının altında bişey aramaktan korkuyorumElbette aklına gelir, üzer. Ben olsam ben de üzülürdüm. Şimdi ben sizi çok anlayamıyor gibi durabilirm ama nişanlınızı anlayabiliyorum...Kesinlikle meraktır. Hem yalvarmış bir sürü. Üzmeyin kendinizi, Allah başka mutsuzluk vermesin. Güzel heyecanlarınızın tadını çıkarın. :)
kesinlikle kendi içimi çok iyi biliyorum ama ya o...Sen de bakmışsın ama o baktı diye ayrılmaya kalkıyorsun.
Seni anlıyorum. İnsan kendi içini biliyor ama karşısındakinin neyi niye yaptığını bilemiyor ve huzursuz oluyor.
umarım öyledir :)O an canı sikilmistir yapacak bişey bulamamistir aklına gelmistir
kesinlikle kendi içimi çok iyi biliyorum ama ya o...
böyle düşününce tamam kötü niyet yok diyorum... devamında başka şeylerde düşünüyorumO zaman empati yapacaksın.
O da senin içini bilemez ve o da senin de aynısını yaptığını görse aynı şeyleri düşünür
facebook malesef ki çokca zaman geçirdiğimiz biyer oldu bi çok insan için böyledir. O yüzden fazla yabana atılmamsı gerek benceDüğününuzde var yakin zamanda bence artik face gibi basit konulari asmalisiniz zaten cogu ciftte bu face yuzunden kavga ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?