***Nişanlım ve facebook sorunu yardım****

siz meraktan baktıysanız oda merak etmiştir ki her ikinizinde hala eskileri merak ediyor olmanız saçmalık. Aynı şeyi yaptığınız halde nişanlınıza bu kadar buyuk tepki vermemeliydiniz. Bence boyle bi sebepten ilişki bitirilmemeli. Sonuçta eski nişanlısıymış onu istese onunla evlenirdi . Aranızda konuşarak halletmelisiniz.

Kocamı çok seviyorum ondan başka hickimseyle mutlu olamazdim biliyorum ama arada bir eski sevgilime face den bakıyorum. Tek ona degil aklima bir anda gelen cok samimi olmadigim ilginc buldugum insanlarada bakiyorum.Sadece merak içimde en ufak bir sevgi kırıntısı yok. O nedenle buyutmeyin derim.

ben de bakıyorum arada napıyor bu öküz diye. siz de bakıyormuşsunuz işte ne diye büyüttünüz

özel eşyalarını karıştırmadım telefon elimde zaten internete bakıyodum birden aklıma geldi planlı programlı bişey değildi özellikle tlfnu elime geçiriyim kurcalayım falan durumu yoktu zaten.

evet bende aynı şekilde bakıyorum eski sevgilime ama dondurulmış bi hesap açılıp neden bakılır ki? bunu anlamıyorum

Adamin niyeti farkli olsa , baska hesap acar ordan yazisir eder..
Ama eski hesabindan bakmis , sen fazla abartmissin ..

Hem once dön kendine bak bence , kendin bakinca art niyet olmuyor ama nisanlin bakinca art niyetlimi oluyor ?

Affetmeyeciğini bile bile yapıyorsunuz.
Ve yüzüğü atmayı bile aklınızdan geçirebiliyorsunuz.
Bencillik etmeyin.
Konuyu kapatın bence.
Saygı çok önemlidir ilişkilerde.
Yüzgöz olmayın..
bencillik dimi bende ki

Adamin niyeti farkli olsa , baska hesap acar ordan yazisir eder..
Ama eski hesabindan bakmis , sen fazla abartmissin ..

Hem once dön kendine bak bence , kendin bakinca art niyet olmuyor ama nisanlin bakinca art niyetlimi oluyor ?
çok haklısın.. ama ben fazla pinpiriklibi insanım işte aklımda bi sürü şey var şuan

sonra noldu peki erkek arkadaşının tepkisi noldu

Daha çok kıskançlıktan gözün bişey görmemesi..
Bu konuda bencillik etmeyin demek istedim ben..
haklısın kıskançlıktan evet ama ben şu durumda nasıl kendimi ikna edicem bencil olmamk için bilmiyorum

çok haklısın.. ama ben fazla pinpiriklibi insanım işte aklımda bi sürü şey var şuan

Bosuna kafanda kurup kendini doldurusa getirme , Evliyim ve hamileyim ben kimlere kimlere bakiyorum ..
Esim senin gibi dusunmus olsa suan bosanmistik ..
Ki kaldiki sana sukadarini soyliyim , 2 yilik beraberligimiz , 1 yilik nisanlilik donememiz , ve 6 aylik evliyiz suan .
Simdiye kadar ne o benim telefonuma el surmustur nede ben onun telegona el surmusumdur hatta onun facebook hesabinda kimler var kimler yok kesinlikle meraktan bile bakmamisimdir..
Evlenseniz bike ikinizinde ozeli olmali , oyle telefon karistirmalar facebook gecmislerine bakmak cok cirkin geliyor bana .
Sana tavsiyem ikinizde birbirinizin hayatina saygi gosterin en onemlisi guvenin birbirinize , cunku eger guven yoksa ilerde evlenseniz bile , aslaaaa rahat olamazsiniz .
Benim esim bana gece cikacam arkadaslarla derse bile . Nereye neden saat kacta geliceksin demem.
Cunku bana saygisindan yanlis birsey yapmadigini bilirim..
Sende bumadar ustemeleme herseyi , kendini rahat birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…