Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur
hayır bilmiyor. evet doğru bende bakıyorum ama ne biliyim işte öyle görünce çıldırdım.Sende bakiyormussun o da bakmış neden sorun oldu ki ?? Senin baktığını nişanlın biliyor mu
önceki ilişkisi detaylarını bilemiyorum tabi ama anlaşamıyorlarmış genel olarak. Eski nişanlı bunlar ayrıldıktan çok kısa bi süre sonra başka biriyle evlenmiş ve çocuğu var şuan. Evet bazen şu facebook hiç olmasaymış diyorumcanım bunu kımse bılemez sevıyo mu ozledı mı ,merak mı ?
sen anlayabılırsın
oncekı ılıskısı neden bıtmıs,kım bırakmıs
haklısın kafanda bazı soru ısaretlerı var
bu facebook oyle bır ıllet kı merak duygusunu arttırıyo
sindiremiyorum şuan herşeyi düşünüyorum yüzüğü atsam altından kalkabilirmiyim bu yükün bilemiyorumBir dinleyin, büyütmeyin.. Biz kadınlar geçmişi kurcalmaktan çok hoşlanırız.. Ve bunu en çok biz yaparız.. Şimdi karşı cins öylesine bakıyorsa sorun yok bence.. Bir dinleyin...
Aslında cevabı konunun içinde.Merak yani.Nolmuş bakmışsa.Bu facebook olayını ne kadar ciddiye alıyorsunuz ya.Evlilik,evlilikteki ilişkiler bu kadar basit değil olmamalı.Telefonu fırlatmalar,çıkıp gitmeler.Konuşarak anlaşmak dururken,bağırmalar,karşısındakini dinlememeler.Evlilikte daha büyük probblemlere de aynı yaklaşımı sergilersen,emin ol bugün yalvaran nişanlın,yarın kocan olduğunda yalvarmayacak.Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur
inceledim zaten bütün geçmişi sadece o gün girmiş bakmış gri çıkmış.. kendisi teknoloji özürlü bi insan olduğu için arama geçmişini bile silememiş uğraşmış.Bir de madem şeytan dürtüyor ve açığını buluyorsunuz...
Yüzgöz olmasaydınız, renk vermeseydiniz de merak mı fazlası mı anlasaydınız.
Güvenmediğim insanla nişanlanmam ama...
Olur da nişanlıma güvenmeyeceğim tutarsa neyin ne olduğunu anladıktan sonra patlatırdım bombayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?