nişanlım ve gittiği gece eğlencesi :(

erkeklerın de arada sırada arkadaslarıyla eglenceye gıdıp erkek erkege takılma hakları vardır .

tıpkı bız bayanların oldugu gıbı .

kadın/erkek evlenınce veya nısanlanınca arkadaslarından eglenceden

kendını tamamen soyutlayacak anlamına gelmez .

ama eglenmek ıcın gıttıgı yer de bır okadar onemlıdır .

yuz verıp de astarını ıstememelı .

sız olgunluk gosterıp arkadaslarıyla eglenmesıne ızın vermıssınız .

onun ne ısı varmıs oyle bır mekan da .

eglenmek ıcın baska mekan bulamamıslar da ,masaya kadınların oturdugu mekanı mı bulmus .

erkek arkadasın fazlasıyla haksız .

canm bence hiç büyütcek pişe yok pişman olduğu için diorum ama sen azcık mesafe koy öle hemen unuttu die düşünmesn

hayır anlamadıgım nısanlılık evlılıgın yarısıdır... bence öyle uc bes erkek yasca buyuk adamlarla takılıp pavyona gıtmek bekarlıkta kalmalı... benım nısanlım oyle bekar arkadasıyla ıcecekse arabayı bıryere cekerler orda sohpet edıp ıcerler..oda kırk yılda bır.. bence en basta tavrını koymalıydın.. olan olmus zaten.. erkeklerın en gücüne giden şeylerden biri onu kılıbık pozısyonuna sokmalarımız.. onun o ortamdan kalkması arkadasları tarafından alay konusu olur.. karı lafından cıkmaz dıye gulerler üstelik.. malesef kı bızım toplumumuzda boyle bır olay var.. ordan kalkmak arkadaslarının dalga gecmesını sağlamak hem onuruna hem gururuna dokunmustur emınım.. evet cok agır konusmus.. ama ınan o pozısyona düşen erkek agzından ne cıkacagını bılemez pek... dedıgım gıbı olan olmus nısanlın pişmanda olmuş.. ara onu senı cok üzdüğünü düzgün bir dille anlat.. ben küslüğü pek sevmiyorum.. kı ilişkiyide cok yıprattıgını dusunuyorum..

Herseye tamam, gitmis, durust konusmus, sonra senin lafinla kalkmis eve gitmis. Hadi tartismissiniz, sonra ozur dilemis, butun bunlar sorun degil.
Benim dikkatimi baska birsey cekti. "Sen gorursun bundan sonra, eve gideyim sana yapacaklarimi biliyorum" diye tehdit etmek ne demek? Siddete meyilli olmasin bu kisi? Daha nisanliyken buysa, ayni evde otursaniz eve gelince ne yapacakmis cok merak ettim. Bir insanin kisiligini en guzel sinirliyken anlarsiniz. Sinirlenince kendini kaybedip tehditler savurmasi mide bulandirici.

benim nişanlım bırak meyhaneyi pavyonu, ağzına içki bile süremez :41: valla ben kendimi senin yerine koyuyorum da kolay kolay affetmezdim.. arkadşların söylediği gibi dürüstlük bence orda öyle bi ortamı görünce kalkıp gitmektir.. mecbur kalmış işte ortamda kadınların da olduğunu söylemeyee..

kizlar tam simdi bi konu okudum,'yalan soyleyen erkegi nasil yakalarsiniz?"'
su tuyo bana cok akillica geldi,kucuk dikkat cekmiyecek bi telefon ve sim karti alin,sevgilinizin ceketinin cebine (yada bu durumda nisanlinizin )aklina gelmiycegi,bulamiycagi bi bolume saklayin ve ve telefonda otomatik cevaplama ayarini koyun,boylece sevgilinizi caldirdiginizda telefon acilacaktir,ve her nerde oldgunu,kimle neler konustgunu kelime kelime duyucaksiniz

konuda bu yazmiyodu ama hadi buda benden size armagan olsun:sonra sevgilinizi arayin ve dogru soyluyomu bilmek icin,nerdesin hayatim?kiminlesin?gibi sorular sorun

konu sahibi arkadsimiz, bak bunu deneye bilirsin :))

bence iyi yapmışsın.benim erkek arkadaşım kesinlikle böyle yerlere gitmez içki falan içmez ama arkadaşlarının yanında gitmek istese bile gebertirim onu hele bide kadınlar falan oowwwww :47:

En başta yalan söylemeye kalkmış ama duyduğun için başaramamış.
Ben olsam ben çok kızardım.
Fakat senin isteğinle de olsa kalktığı için şu sn hatasını anlamış olduğu için bence de uzatma konuyu zamanı geriye alamayız sonuçta.

Gittiği yer pavyon. Öyle normal bir içkili ortam bar Cafe filan degil.
Orada insanlar genelde 'geceyi geçirecek kadın' aramaya gidiyorlar.
Mide bulandirici ucuz bir durum...
Açıkçası öyle yerlere takılan insanın da arkadaşlarının da masumca eglenme amaçlı orada bulunduklarını pek zannetmiyorum.

Arkadaşlar meyhaneler en azından bu şehirde benim gördüklerim hiç öyle değil ya.

Hatta varya, barlar gibi damsız girilme durumu olmadığından geneli erkek. Hatta bazı meyhanelere bayanların gitmesi yasak. içerde konsomatrisler yok, hatta barlardan daha güzel türk sanat müzikleri çalınıyor. Erkekler yemek yiyip rakı içip kalkıyorlar. Gece en geç 1 2 dedin mi bitiyor. Barlar öyle mi? 11 de başlar sabaha kadar. Öyle filmlerdeki gibi kadınların olduğu seviyesiz bir ortam değilki! Yani en azından ben burdakiler için garanti veririm.

Hatta varya barlardan daha iyi biliyormusunuz? Kadın yok, bangır bangır müzik yok. Daha insani, bana göre barlardan çok daha iyi yerler.

Tabii tekrar söylüyorum sizin bulunduğunuz yerde farklıdır bilemem. ama meyhaneleri kötü görmeyin lütfen. Bizim burda, barlardan çok daha nezih yerler bence.

Masaya gelen kadınların olmadıgı bir yere gidin demişsiniz, tamam demiş.
Sonra da her gittiği yerde sizi arayan, sesleri dinleten adam mesajlaşalım demiş.

Belli ki; böyle bir yere gideceklerini en başından biliyormuş.

Kimse de yazmamış ama, şayet ben sizin yerinizde olsam nişanı çoktan atmıştım.
Nişanlıyken beni konsomatrislerle aldatan adam evlenince kim bilir neler neler yapar....

Hadi onu geçelim, size söylediği laflar nedir öyle? 8 yıllık evliyim, Allah şahit eşimin agzından daha bana karşı ''lan'' diye bagırdıgını duymuşlugum yoktur
Varın gerisini siz düşünün...

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim canım çok sıkkın acaba çok mu abartıyorum diye merak ettim sizlerle paylaşmak istedim :( dün akşam nişanlım kendinden yaşça büyük kişilerle alkol içmeye gitti giderken bana sordu gidibilirmiyim diye gideceğimiz yer meyhane dedi erkek erkeğe içiçeğiz dedi bende olur ama bak o masaya oturan kadınların olduğu yere gitmeyin dedim merak etme aşkım dedi ki çok alkol alan birisi değildir gittiği heryerden beni arar bak sesleri dinle der istersen tel açık kalsın derdi bende saçmalama sana inanıyorum derdim ama o yinede beni arardı için rahat etsin derdi dün gittiler beni arayan adam aramadı dediki mesajlaşalım ki hayatta öyle mesajlaşalım demez alkol alıyorlar sohbet ortamı oluyor diye bende rahatsız etmem şüphelendim aradım açtım müzikten duyamadım sesleri ama arkada kadın sesleri kahkahalar falan birden neye uğradığımı şaşırdım dısarı cıkarmısın dedim çıktı kadın var dedim o masaya kadınların geldiği yeremi gittiniz aşkolsun sana dedim o hayır dedi arkadan kadın kahkası yükselince itiraf etti şimdi geldiler dedi ama bizim masada değiller dedi bende lütfen eve gidermisin dedim araba otursam dedi hayır dedim tamam dedi cıngar falan çıkarmadan söyledim oda hiç itiraz etmedi aöa sonra bir laflar bir laflar sen beni adamlara rezil ettin milletin yanında kaldırdın şimdi eve göndertiyorsun bana ne diyeceksen de sonra çok pişman olursun ben sana yapacağımı biliyorum sakın unutma bu günü eve gideyim sana yapacaklarımı biliyorum dedi bende geri dön o zaman dedim hem öyle bir yere gidiyorsun hemde ben mi hatalı oluyorum yazıklar olsun sana birşey demiyorum ne istiyorsan öyle yap dedim ama öyle böyle laflar değil bundan sonra görürsün sn vs diye birsürü tehdit vs dedi bende sen hala nasıl bu şekilde konuşursunya dedim başımı ağrıtma çok konuşma kapat teli dedi neyse arabasını adamlara bırakmış abisi almaya gelmiş durumu anlatmış abiside bunu bir güzel abisi buna kızmış sen nasıl kıza böyle konuşursun haksızsın birde kalkıp üzerine lafmı ediyorsun vs vs diye bir güzel bağırmış anneside öyle gece aradı beni hiç birşey olmamış gibi konuştum ama mesafeli sadece ona artık istediğini yapabilirsin sana hiç bir şekilde müdahele etmem dedim telde hiç birşey söylemeye yüzüm yok ne olur bağır çağır bişeyler söyle bana seninle konuşmaya yüzüm olsun dedi özürler vs diledi ben hiç ses etmedim sonra iyi geceler dedim kapdım bugunde mesajlar atıyor yüzüm yok seninle konuşmaya ne olur yol göster diyor kalbini kırdım bencillik ettim bir daha asla gitmem diyor ben hiç birşey demiyorum kızlar ne yapayım yani nasıl bir tepki vereyim sadece isyer istemez mesafeliyim daha fazla tepki vermem abartma olur diye sessiz kalıyorum ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var.

bence iyi yapmissin:) sahsen ben nisanlim erkek arkadasinda oldugu halde ve benim hosuma gitmeyen bir sey hisettigimde(icki) eve gitmezsini istedigimde eve donyor hic sikayet etmeden... tam bir melek. Ben arkadasinda olmasina bir sey demiyorum ama kendi evinde icsin birde araba kulanacak, yani. Birde ben asla senin gibi meyhaneye gitmezsine izin vermezdim, o nedemek? ne isi varki oyle yerlerde.. ne itici...:) bu yuzden belki burda seninde hata payin var. Ama o kadin kahkalari insanin hic kulagina hos gelmiyor arkadasim orda agirligini, disini gozterki birdaha oyle yerlere takilmaya cezareti olmazsin. Ve sen kezinlikle ona bir dikat et derim.. bilmem anlata bildimmi:))

bence iyi yapmissin:) sahsen ben nisanlim erkek arkadasinda oldugu halde ve benim hosuma gitmeyen bir sey hisettigimde(icki) eve gitmezsini istedigimde eve donyor hic sikayet etmeden... tam bir melek. Ben arkadasinda olmasina bir sey demiyorum ama kendi evinde icsin birde araba kulanacak, yani. Birde ben asla senin gibi meyhaneye gitmezsine izin vermezdim, o nedemek? ne isi varki oyle yerlerde.. ne itici...:) bu yuzden belki burda seninde hata payin var. Ama o kadin kahkalari insanin hic kulagina hos gelmiyor arkadasim orda agirligini, disini gozterki birdaha oyle yerlere takilmaya cezareti olmazsin. Ve sen kezinlikle ona bir dikat et derim.. bilmem anlata bildimmi:))

İyi taraftan bakarsak...Senden izin istemiş.Sen dön deyince dönmüş.Sonra pişman olup özür dilemiş.Bir daha gitmem demiş....

Kötü tarafı...Koskoca adam,nasıl bir yere gittiğini pekala biliyordur.Gitmek istemese gitmezdi.Evlenince de gidecektir diye düşünüyorum.

Eğer evli olsaydınız,o adamı kolay kolay o masadan kaldıramazdın.

Bu özürler filan hiç olmazdı.Onun telefonda verdiği gözdağlarından sonrası çoook farklı gelişirdi.

bu olay nişanlinin gercek yuzunude acıga cıkartmaiş seninle konusmasindan belli telefonda yani evlendiğnde sanaa ayni şeyleri soyluycek bastan sıkıya alın bence hatasinı anlasin en önemli si özur dılemeyi bilmeli erkek bence ha bu tabi özur dılemek herseyi hallader anlamin gelmiyo ama agzından duyulmalı o söz hemn affetme sonra aaaaaa bu beni cabuk affaeder deyip eline koz veriyoruz erkeklerin anlasin guzelce hatasini rezil olmusmus sende rezil oldun o zamn onun sana soylediği sozlerden dolayi

Yangına körükle gitmek istemiyorum ama bu nedir şimdi..

Yaşı öyle bir yere gitmemesi gerektiğini bilmeye müsait.
Sizin bir şey söylemenize, anlatmanıza gerek bile yok.
En baştan gitmemeli, gittikten sonra fark ettiyse bile "Ben burada kalamam." deyip kalkmalıydı.
Hatasız kul olmaz, ama bazı hataları benim aklım almıyor.
Sınırlarım mı çok keskin bilmiyorum.
Madem pişman olacaksın yapma, çocuk değil ki bu sonradan ersin aklı.
Çocuk değil ki siz tepki gösterince onun yanlış olduğunu idrak etsin.

Araya fazla da soğukluk girmesin, ama tepkisiz kalmayın bence.
Ben olsam kalamazdım yani.

kizlar tam simdi bi konu okudum,'yalan soyleyen erkegi nasil yakalarsiniz?"'
su tuyo bana cok akillica geldi,kucuk dikkat cekmiyecek bi telefon ve sim karti alin,sevgilinizin ceketinin cebine (yada bu durumda nisanlinizin )aklina gelmiycegi,bulamiycagi bi bolume saklayin ve ve telefonda otomatik cevaplama ayarini koyun,boylece sevgilinizi caldirdiginizda telefon acilacaktir,ve her nerde oldgunu,kimle neler konustgunu kelime kelime duyucaksiniz

konuda bu yazmiyodu ama hadi buda benden size armagan olsun:sonra sevgilinizi arayin ve dogru soyluyomu bilmek icin,nerdesin hayatim?kiminlesin?gibi sorular sorun

konu sahibi arkadsimiz, bak bunu deneye bilirsin :))

bunu yapacak kadar alçaltacaksa bir adam beni,yol veririm ,hiç uğraşmam.rezillik

kızlar işin kötüsü ne oldu özür diledi diledi ben 2 gün konuştum onunla ama duygusal değil soğuk konuştum 2gün sonra adam sen bir patla yeter be ne olacaksa olsun bu ne soğukluk sanki seni aldattımda bukadar soğuk oluyorsun dedi (normalde ben çok dğygusal ve duygusunu belli eden birisiyim sevdiğim insanı aşk sözleri davranışlarla çok şımartırım ) bnde yaaa sen nasıl insansın ne yapmamı bekliyorsun vs dedim oda hiç uğraşamam kusura bakma dedi bende ok dedim ne aradım ne teline çıktım öylemi öyle madem sen benim tepkime fazla dedin şimdi tepkisizliğin alasını gör dedim bu hareketlerinden sonra neredeyse nişanı atacaktım o derece kötü oldum şimdi kedi gibi ama bir kere benim kafamda soru işareti oluştu yarın bir gün o bu adam hatalar yapsa desene ben ağzımı açıp birşey diyemeyeceğim kaldı ki bana illa yine ara ara içki içmeye giderim ama bu sefer daha dikkatli olacağım demezmi dahada şartelim attı :(

Arkadaşlar meyhaneler en azından bu şehirde benim gördüklerim hiç öyle değil ya.

Hatta varya, barlar gibi damsız girilme durumu olmadığından geneli erkek. Hatta bazı meyhanelere bayanların gitmesi yasak. içerde konsomatrisler yok, hatta barlardan daha güzel türk sanat müzikleri çalınıyor. Erkekler yemek yiyip rakı içip kalkıyorlar. Gece en geç 1 2 dedin mi bitiyor. Barlar öyle mi? 11 de başlar sabaha kadar. Öyle filmlerdeki gibi kadınların olduğu seviyesiz bir ortam değilki! Yani en azından ben burdakiler için garanti veririm.

Hatta varya barlardan daha iyi biliyormusunuz? Kadın yok, bangır bangır müzik yok. Daha insani, bana göre barlardan çok daha iyi yerler.

Tabii tekrar söylüyorum sizin bulunduğunuz yerde farklıdır bilemem. ama meyhaneleri kötü görmeyin lütfen. Bizim burda, barlardan çok daha nezih yerler bence.

yaa gerçekten bende okuduklarıma bakıp acaba benim bildiğim yerler meyhane değil mi diye düşündüm herkes meyhaneyi kötüleyince..Allahtan benimle aynı düşünen biri daha varmış.Meyhane bana göre birçok bardan çok daha kalitelidir.Gelen insanlar daha nezihtir ne biliyim barlarda olan taşkınlıklar olmaz.Sizin nişanlınızın gittiği yer bi pavyon ama bunu meyhaneyle karıştırmak çok garip,meyhanede hiçbi masaya kadın gittiğine denk gelmedim ben.Neyse nişanlınızın tutupta pavyona gitmesi tabiki hoş değil ama rahatsız olduğunuzu belirtmenizle ordan ayrılmıs.Ve biz kızlar için nişanlım oraya gitmeme izin vermiyo oraya gitmeyelim demek kolaydır anlaşılırdır,fakat erkek için bu gurur kırıcıdır bence ki yaşca büyük insanlar diyosun.Nişanlın hatasının fazlasıyla farkında bu durumda vereceğin tepki senin bunu ne şekilde şekillendirdiğinle alakalı.Eşi nişanlısı hiç alkol almayan yada bu tarz şeylere çok ters bakan biri için bu ayrılık nedeni bile olabilir.Ama bi başkası için de affedilir bi durumdur.Ben olsam tamam tabiki kızardım tekrarlanmasını istemezdim.Ama bi süre sonra affederdim.

Back
X