nişanlım ve gittiği gece eğlencesi :(

Bunun neresi dürüstlük yaaa.

Adam arkada kadın sesleri var diye itiraf etmek zorunda kalmış. Belliki konu sahibi dır dır edecektir diye mecburen kalkmış evine gelmiş. Birde gelirken ben sana göstericem demiş. Sonra annesi abisi duyup buna çemkirince buda özür dilerim demiş. Bu mu dürüstlük doğruluk?

Dürüst adam napar biliyormusun arkadaşım? Oraya gider, kadınlar mı geldi. Alır ceketini kapıdan çıkar. Olay bu kadardır. Böyle anasının danasının bağırmasıyla sana geliyorsa, yarın birgün sen onun ailesiyle bozuştun mu onlardan desteği alan adam napar sorarım ben sana?

kadın gelince hadi bana eyvallah diycek erkek sayısı belki vardır ama türleri tükenmek üzeredir korumaya alınmalıdır ve çok çokk azdır.:kkk:

Eğer sen ısrarla arayıp arkadaki sesleri duymasaydın, nişanlın kendi eğlencesine devam edecek belki o kadınlardan biriyle geceyi geçirecekti. Eğer nişanlıyken böyle şeyler yaşamaya çalışıyorsa bir erkek hala dışarda gözü var demektir, bişeylere daha doymamış demektir. Evlendiğinizde bu doymamışlığını başkalarıyla mutlaka gidermek isteyecektir. İyi düşün canım, nişanlının her hareketini ölç tart . Eğer içine sinmeyen şeyler varsa, nişan atmak dünyanın sonu değil. Ben senin yerinde olsaydım, nişanı çoktan atmıştım.Çünkü senin en küçük çıkışmanda sana tehditler savurabilen bir adam, evlenince kimbilir daha neler yapar. Erkek miletine güvenmiyorum açıkcası.

Benim esas kafama başka birşey takıldı, yani eşim bana gelip arkadaşlarla icmeye gideceğiz dese (ki Allah'a şükür ağzına içki sürmez, misalden sadece) aklıma hayatta pavyona gidecekleri gelmez :37: Sizin neden direkt aklınıza öyle bir yere gidecekleri geldi de bastan uyardınız? Daha onceden vukuatı mı var ki?
Bir de nişanlınız size dürüst falan davranmamış, resmen yalan söylemiş. Sonra yakalanmış bildiginiz. Ve aslında size de çok kızgın ordan onu kaldiRdiginiz icİn, ama abisi ve annesinden fırçayı yiyince el mecbur özür dilemiş :37: Yani pişmanlığından degil özrü, pişman olduğu tek sey varsa, size yakalanmış olmasıdır bence...

yaa gerçekten bende okuduklarıma bakıp acaba benim bildiğim yerler meyhane değil mi diye düşündüm herkes meyhaneyi kötüleyince..Allahtan benimle aynı düşünen biri daha varmış.Meyhane bana göre birçok bardan çok daha kalitelidir.Gelen insanlar daha nezihtir ne biliyim barlarda olan taşkınlıklar olmaz.Sizin nişanlınızın gittiği yer bi pavyon ama bunu meyhaneyle karıştırmak çok garip,meyhanede hiçbi masaya kadın gittiğine denk gelmedim ben.Neyse nişanlınızın tutupta pavyona gitmesi tabiki hoş değil ama rahatsız olduğunuzu belirtmenizle ordan ayrılmıs.Ve biz kızlar için nişanlım oraya gitmeme izin vermiyo oraya gitmeyelim demek kolaydır anlaşılırdır,fakat erkek için bu gurur kırıcıdır bence ki yaşca büyük insanlar diyosun.Nişanlın hatasının fazlasıyla farkında bu durumda vereceğin tepki senin bunu ne şekilde şekillendirdiğinle alakalı.Eşi nişanlısı hiç alkol almayan yada bu tarz şeylere çok ters bakan biri için bu ayrılık nedeni bile olabilir.Ama bi başkası için de affedilir bi durumdur.Ben olsam tamam tabiki kızardım tekrarlanmasını istemezdim.Ama bi süre sonra affederdim.

Arkadaşlar meyhaneyi pavyonla karıştırmışlar. Kızlar rahat olun asıl barlara gidilmez :) Meyhaneler çok daha nezih yerlerdir.

kadın gelince hadi bana eyvallah diycek erkek sayısı belki vardır ama türleri tükenmek üzeredir korumaya alınmalıdır ve çok çokk azdır.:kkk:

Valla bulan olursa bana da akraba kardeş ayarlayabilir. Bende bulamadım daha :3:

Arkadaşlarla çakırkeyif olup eğlenmek için çok nezih fasıl mekanları var, ama nişanlınızın gittiği yer meyhane de değilmiş, pavyonmuş, amaç belli. Eğlence anlayışı düşük kadınların ucuz kahkahaları arasında vakit geçirmek olan basit bir adamla ben olsam evlenmezdim. Kendinize çok yazık edersiniz.

Son düzenleme:
valla benimde bildiğim meyhane ile pavyonun birbirinden farklı olduğu.
meyhaneye sadece erkekler gider, pavyonda ise erkeklere eşlik edecek kadınlar vardır diye biliyorum
ilk başta meyhaneye gidecez diyerek sana yalan söylemiş zaten
nişanlının pavyona gitmeyi kabul etmesi bile bence başlı başına bir hata.
çünkü artık o evlenme arifesinde olan biri
artııı bu ilk hatasında sen yerinde bir tepki vermezsen bu pavyon işlerinin sonu gelmez bence...

konsomatris sadece pavyon ve dengi mekanlarda gelir erkeklere içirir içirir sarhoş eder maksat masada adamın gönlü olsun patronun da cebi dolsun...
meyhane ve barlarda kadın gelmiyor diye biliyorum ben...

Bende birlikte olduğum insanların konsomatrislerle takılmasını istemem şahsen, ama gittiğim bir mekanda masadan kaldırılmakta çok sinirlendirir beni ben olsaydım kalkmazdım şahsen, annem babam bile olsa, çünkü önceden belirtmiş zaten nereye gideceğini ne yapıcağını. Ben olsam gelmesini bekleyip ondan sonra tepkimi koyardım.

PEKİ SİZE YANİ BİR DURUM ; BAYANLARIN OLDUĞU PAVYONA DEĞİL DE AÇIK ALANDA ERKEK ARKADŞLARIYLA İÇSEYDİ ??? O zaman da sorun eder miydin? Ve bu erkek arkdşlarıyla dışarı çıkmanın sıklığı nasıl olmalı sizce?

bunu yapacak kadar alçaltacaksa bir adam beni,yol veririm ,hiç uğraşmam.rezillik

Gerçekten ya hani adama güvenim yoksa ne diye bir de kendimi yorum türlü türlü oyun düşünüp, huzurumdan olayım ki? Güvenmiyorsan bitirirsin

oyle bi erkekler varki hem yapar hem azicik bi seyini yakaladigindada sonuna kadr inkar eder,ben asla oyle bisey yapmam der.
icini kemiren supelerle,'ama belkide ben yanlis anladim sevgilim hakli ,yapmadi belkide oyle bisey'" diye cikmaza girmektense
bu taktigimi uygularsan o sevgilinin ne mal oldugu ortaya cikar:47:
biseyini yakalarsan sen sag o selamet,vakiti bosuna harcamis olmassin dimi?:34::32:

PEKİ SİZE YANİ BİR DURUM ; BAYANLARIN OLDUĞU PAVYONA DEĞİL DE AÇIK ALANDA ERKEK ARKADŞLARIYLA İÇSEYDİ ??? O zaman da sorun eder miydin? Ve bu erkek arkdşlarıyla dışarı çıkmanın sıklığı nasıl olmalı sizce?

dısarı hiç çıkmaz ki kahve erkeği arada birde içki içmeye giderler ki ben hayatta istemiyrum alkol alsın benim ailemde alkol alanlar var rezillik diz boyu birde nişanlımın evelliyatında bardır pavyondur karı kız durumları çok olmuş çok korkuyorummmm :(

bence sen gerekli şekilde tepkini ortaya koymuşsun o biraz abartarak ve de kırarak üste çıkmaya çalışmış ama sonunda hatasını anlamış ve kalkmasını söylediğin zaman kalkmış..

yani tatsızlık yaşanmasına gerek yok çok uzatmamalısın bence en azından senin hangi durumlara nasıl tepkiler vereceğini gördü bundan sonra onda göre davranır eğer davranmazsa daha sert tepki gösteririsin

şuan için sorun yok çok şükür hayırlısı olsun illa ortaya çıkar varsa birşeyler hepiniz sağolun burda okuduklarım beni çok etkiliyor aşkım canım diyenler sonradan hep mutsuz olmuş eşler değişmiş vs rabbim kimseye yaşatmasın

dısarı hiç çıkmaz ki kahve erkeği arada birde içki içmeye giderler ki ben hayatta istemiyrum alkol alsın benim ailemde alkol alanlar var rezillik diz boyu birde nişanlımın evelliyatında bardır pavyondur karı kız durumları çok olmuş çok korkuyorummmm :(

Yazmiyim dedim ama dayanamadım.
Kahve erkeği nedir onu anlamadım kahvede okey oynayan amcalar gibi mi ?
Ayrıca bir bayana "karı kız" tabiri hiç yakışmıyor.
Madem korkuyorsun madem öncesi pavyonu kadın konusu çok neden hayatını böyle bir insanla birleştirme kararı aldın.?
Bu dışarı çıkması içmesinden daha önemli noktalara geliyor bence.Pavyona gidip masasına kadın alan bir adamın (eveliyatında da olsa) ahlakından şüphe ederim ben.
Bence evlenmeden önce çok iyi düşün ki ileride daha çok konunu okumayalım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim canım çok sıkkın acaba çok mu abartıyorum diye merak ettim sizlerle paylaşmak istedim :( dün akşam nişanlım kendinden yaşça büyük kişilerle alkol içmeye gitti giderken bana sordu gidibilirmiyim diye gideceğimiz yer meyhane dedi erkek erkeğe içiçeğiz dedi bende olur ama bak o masaya oturan kadınların olduğu yere gitmeyin dedim merak etme aşkım dedi ki çok alkol alan birisi değildir gittiği heryerden beni arar bak sesleri dinle der istersen tel açık kalsın derdi bende saçmalama sana inanıyorum derdim ama o yinede beni arardı için rahat etsin derdi dün gittiler beni arayan adam aramadı dediki mesajlaşalım ki hayatta öyle mesajlaşalım demez alkol alıyorlar sohbet ortamı oluyor diye bende rahatsız etmem şüphelendim aradım açtım müzikten duyamadım sesleri ama arkada kadın sesleri kahkahalar falan birden neye uğradığımı şaşırdım dısarı cıkarmısın dedim çıktı kadın var dedim o masaya kadınların geldiği yeremi gittiniz aşkolsun sana dedim o hayır dedi arkadan kadın kahkası yükselince itiraf etti şimdi geldiler dedi ama bizim masada değiller dedi bende lütfen eve gidermisin dedim araba otursam dedi hayır dedim tamam dedi cıngar falan çıkarmadan söyledim oda hiç itiraz etmedi aöa sonra bir laflar bir laflar sen beni adamlara rezil ettin milletin yanında kaldırdın şimdi eve göndertiyorsun bana ne diyeceksen de sonra çok pişman olursun ben sana yapacağımı biliyorum sakın unutma bu günü eve gideyim sana yapacaklarımı biliyorum dedi bende geri dön o zaman dedim hem öyle bir yere gidiyorsun hemde ben mi hatalı oluyorum yazıklar olsun sana birşey demiyorum ne istiyorsan öyle yap dedim ama öyle böyle laflar değil bundan sonra görürsün sn vs diye birsürü tehdit vs dedi bende sen hala nasıl bu şekilde konuşursunya dedim başımı ağrıtma çok konuşma kapat teli dedi neyse arabasını adamlara bırakmış abisi almaya gelmiş durumu anlatmış abiside bunu bir güzel abisi buna kızmış sen nasıl kıza böyle konuşursun haksızsın birde kalkıp üzerine lafmı ediyorsun vs vs diye bir güzel bağırmış anneside öyle gece aradı beni hiç birşey olmamış gibi konuştum ama mesafeli sadece ona artık istediğini yapabilirsin sana hiç bir şekilde müdahele etmem dedim telde hiç birşey söylemeye yüzüm yok ne olur bağır çağır bişeyler söyle bana seninle konuşmaya yüzüm olsun dedi özürler vs diledi ben hiç ses etmedim sonra iyi geceler dedim kapdım bugunde mesajlar atıyor yüzüm yok seninle konuşmaya ne olur yol göster diyor kalbini kırdım bencillik ettim bir daha asla gitmem diyor ben hiç birşey demiyorum kızlar ne yapayım yani nasıl bir tepki vereyim sadece isyer istemez mesafeliyim daha fazla tepki vermem abartma olur diye sessiz kalıyorum ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Cnm yaa sen op nisanlini basina koy adam hem gece cikmak icin izin istiyor hem akln kalmasin ara sor msjlasalm diyor hemde sen kznca evine donuyor. Tabiki kiskanmakta haklsin. Sen yine iyi sabretmssn ben olsam neler derdim! Ama cogu turk erkegi bu kdr dusunceli degil snrsnda bile anlams hatasini bravo.

Yazmiyim dedim ama dayanamadım.
Kahve erkeği nedir onu anlamadım kahvede okey oynayan amcalar gibi mi ?
Ayrıca bir bayana "karı kız" tabiri hiç yakışmıyor.
Madem korkuyorsun madem öncesi pavyonu kadın konusu çok neden hayatını böyle bir insanla birleştirme kararı aldın.?
Bu dışarı çıkması içmesinden daha önemli noktalara geliyor bence.Pavyona gidip masasına kadın alan bir adamın (eveliyatında da olsa) ahlakından şüphe ederim ben.
Bence evlenmeden önce çok iyi düşün ki ileride daha çok konunu okumayalım.

Arkadasim bu devirde gecmisi cok olmayan erkek yok denecek kdr az hele buyuk sehirlerde yasaniyorsa her erkegin biseyleri olmustur. Gecmisiyle kimseyi yargilayamayiz. Bize en yakismayacak en zit dusunceli bir insanida sevebilir hoslanabiliriz. Onemli olan bizden snrki hayatidir.

Arkadasim bu devirde gecmisi cok olmayan erkek yok denecek kdr az hele buyuk sehirlerde yasaniyorsa her erkegin biseyleri olmustur. Gecmisiyle kimseyi yargilayamayiz. Bize en yakismayacak en zit dusunceli bir insanida sevebilir hoslanabiliriz. Onemli olan bizden snrki hayatidir.

İyi de zaten bu konuda ondan sonraki hayatını anlatıyor.Adam şuan onunla ve yine pavyona gitmiş.

kahve erkeği olması da kötü şimdi rahatsız etmez ama evlenınce işten çıkcak zırt kahveye gitcek...

sen evde bekleyeceksın ki adam gesin iki sohbet edelim diye adam arkadaşlarıyla sohbetını etmış olcak yorgunum bı huzur ver be kadın dıyecek...

eskıden olsa kahvehanelere gitse birşey olmazdı ama artık oralarda iğrenç mekanlar bence...

bu senı rahatsız etmıyor mu?

Back
X