Her ne kadar nişanlım kayınbabanın huylarını sevmesede ona benziyor. Bir insan hem onun huylarından şikayet edip hem nasıl bu kadar benzer ki. Şimdi diyeceksiniz babası tabi benzeyecek diye. bayramdan sonra kaynımın düğünü var onun için bir elbisem var.(bu elbise aslında dayımın nişanlısınınmış. kına da giyecekmiş ama düğüne yakın ayrıldılar. Kız elbiseyi işte oğlan tarafının aldığı ne varsa bırakmış. dayımda bana bunu sana veriyorum dedi.) Nişanlım bu elbiseyi görmemişti. geçen hafta terziye verdim. dün beraber almaya gittik. neyse aldık biraz dolaştık göl kenarında oturduk çok güzel vakit geçirdik daha sonra beni eve bıraktı.yemek felan yendi şu elbiseye bakayım dedi. Elbisenin bir dekoltesi yok uzun abiye zaten. Sadece kalın askılı bu bir tepki gösterdi sanki mini elbise giyiyormuşum gibi çok açık bu diye. annem de dayanamadı sen evlenince karışırsın dedi. ben de tabi nişanlımın veriği bu tepkilere kızıyorum benden daha açık giyinen var yani.Hem saçımı açık bırakıp kollarını kapatacağım zaten.Neymiş efendim ben hep inat ediyormuşum. O gittikten sonra giydim Whatsaptan resmini attım dedim bunun neresi açık herkes neler giyiyorda görünmüyor diye. annesine resmi göstermiş o da benim dediğim gibi saçını açık bıraksın güzel olur demiş.
Şimdi gelgelim kb ya o da beni sıkıyor. Benim babam kanepe imalatında çalışıyor.Çalıştığı zamanlar o işten hayır yok sezon sezon değişiyor der hep. Kb da beni arıyor e babana söyle nişanlında onun yanında çalışsın. 1.si babamın kendi yeri değil 2. ise nişanlım bu işten ne anlasın yani saçma sapan işler. Bugünde aradı az önce e dün nişanlın gelmişti sizde neden kalmıyor. evi varken bizde niye kalsın ki. Siz ne biçim nişanlısınız felan diyor ne bekliyor anlamadım. Sonra sınava hazırlanıyoruz ikimizde sınava bir ay kaldı o ara işe girmedi hazırlanıyım diye hemde az kaldı olurda kazanıp atanırsam girdiğim yere ayıp olmasın diye. Bana diyor ki nişanlına söyle de iş bulsun biraz baskı yap diyor bazen aramasını hiç istemiyorm her aradığında ayrı bir şey çıkartıyor. biraz içimi dökmek istedim.