• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım vefat ettiğinden beri kendimde değilim

Yazyağmurum dinle!
nişanlın yok olmadı,mekan değiştirdi.Artık başka bir memlekette yaşıyor.orda kendisi gibi olanlarla görüşüyr konuşuyor.
Hepimiz sırasıyla gideceğiz o memlekete.ve orada buluşacağız.
Hepimiz ama hepimiz birgün gideceğiz.
Şimdi o senden dua bekliyor.Allahın rahmeti onun üzerine olsun.
Sende içine atma ,ağla ama düşün.
Yok Olmak Yok.
Yaratılan insanlar sonsuza kadar yasayacsk .Ve tüm müslümanlar cennette buluşacak.
Esas olan ruhtur,bedenlerimiz bize emanet verilmişti zamanı gelince alınıyor.
Ruh öyle değil,gezer dolaşır ,ruyalarda buluşur,ruh sonsuzdur.dünyaya sığmaz.
Ölenler dualarınızı alır,kimden geldiğinide bilirler.Sen ona bol bol rahmet gönder.
Sen sonsuza kadar bu dünyada mı yaşayacaksın, hiçbirimiz yasamayacak.
İnsanoğlu bu dünyaya gurbete geldi.esas memleketimiz orası.
Kuranın bize öğrettiğine göre Her ölen diriltilcek kıyamet günü.Hepimiz Allahın huzurunda toplanacağız.
Seven sevdiğiyle beraber olacak cennette.
Sevdiğin yok olmadı yaşıyor,ama memleket değiştirdi.seninde benimde gideceğim memlekete o erken gitti fark bu.
Bunları düşün sıkıntını at.elbet özlem olur,özledikce ruhuna fatiha oku.kuran oku.
Hepimizin akrabalarından ölenler oldu,cok zor zamanlar oldu,daha yakın zamanda yengemi kaybettik ani.
Rabbim kalanlara uzun hayırlı selametli huzurlu ömür nasip etsin.
Allahtan dayanma gücü ve sabır dilemek en güzeli.

Başin sagolsun seni uzmek istemem ama "beni cirkinligimle vs kabullenmisti kimseyi sevemeyecegim simdi kimse beni kabul etmeyecek" endiselerin biraz sığ geldi bana üzücü seyler belki ne dedigini bilmiyorsundur neyse gececegini biliyorsun sende sadece zaman ver kendine

Boğazım düğümlendi... Gözlerim doldu...
Başın sağolsun kardeşim, Rabbim mekanını cennet eylesin sana da dayanma gücü versin...

Back
X