• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım. .

Dreamer023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
47
27
3
Hanımlar hemen konuya giriyorum..
Nişanlımın eski iş yerindeki bir bayan daha önce nişanlıma hayran olduğunu, senin Dreamera olan aşkını ve karakterini çok beğeniyorum gibi sözler etmiş. Araları hiç samimi de değil(!).
Nişanlım bu kız bana asılıyor diye düşünüyor. Sanırım bana anlatmadığı olaylarda var. Öyle hissediyorum.

Neyse nişanlım iş yerini değiştirdi. Aradan bir iki ay geçti. Bu kız, nişanlımın yeni çalıştığı yeri arıyor ve nişanlımı telefona bağlıyorlar. çok kötüyüm konuşabilir miyiz demiş. Nişanlımda ben çalışıyorum. Beni rahatsız etme deyip telefonu kapattığını anlattı.

Sizce bu kızın amacı ne? Olayı deşeyim mii? Bilmediğim şeyler olabileceğini düşünüyorum. Bir kız bu kadar ısrarcı davranabilir mi? Sevgilisi de var.

Nişanlınız yüz vermiyor ilgilenmiyor belki de sizden önce bir geçmiş olabilir o da sizi şimdi üzüp yaralamasına gerek Yok geçmiş bitmiş ne güzel nişanlınız herşeyi anlatıyor saklamıyor bence üzerine düşmeyin siz nişanlınızın yalan söylemediğini düşünüp güveniyorsanız gerisi boş..

Muhatap olmaya gerek var mi?
Bir kuruntu yuzunden kendinizi kücük duruma dusurmeyin.

Kıza bak ya tam yolmalık samimi olmadığın adamı ne arıyosun sonradan

Hanımlar hemen konuya giriyorum..
Nişanlımın eski iş yerindeki bir bayan daha önce nişanlıma hayran olduğunu, senin Dreamera olan aşkını ve karakterini çok beğeniyorum gibi sözler etmiş. Araları hiç samimi de değil(!).
Nişanlım bu kız bana asılıyor diye düşünüyor. Sanırım bana anlatmadığı olaylarda var. Öyle hissediyorum.

Neyse nişanlım iş yerini değiştirdi. Aradan bir iki ay geçti. Bu kız, nişanlımın yeni çalıştığı yeri arıyor ve nişanlımı telefona bağlıyorlar. çok kötüyüm konuşabilir miyiz demiş. Nişanlımda ben çalışıyorum. Beni rahatsız etme deyip telefonu kapattığını anlattı.

Sizce bu kızın amacı ne? Olayı deşeyim mii? Bilmediğim şeyler olabileceğini düşünüyorum. Bir kız bu kadar ısrarcı davranabilir mi? Sevgilisi de var.

Nişanlınız gereken her şeyi yapıyor ve size olan saygısından size de anlatıyor zaten.
Bence hiç bozmayın bunu...
Müdahil olmanız gerektiğini düşündüren ne?

Kıza bak ya tam yolmalık samimi olmadığın adamı ne arıyosun sonradan
Bana da aralarında bişey geçti
Nişanlı da bitiremedi
Ve olayı kendisinin bişey yapmadığını hep kadının asıldığını göstermek ister gibi anlatmış sanırım

Yani ne alaka aramda samimiyet yok ve kadını terslemisse niye tekrar arıyor??

Mesajların hepsini okudum. Hanımlar bu kız nişanlıma mesaj atmış. Bende nişanlısıyım buyrun yazmıştım. Bana nişanlımın beni çok sevdiğini falan söyledi. Aralarındaki iletişimi yanlış anlamamam gerektiğini yazmış. Onunda sevgilisi varmış. Nişanlımla aralarındaki muhabbet sadece benmişim. :bicak: Bana diyor ki siz beni tanımazsınız ama ben sizi tanıyorum.

Gözüm dönmüş.bunları söyleme haddinde olmadığını falan bir sürü şey yazdım yolladım.

nişanlımda aramızdaki hiçbişeyi anlatmadığını, kızın yalan söylediğini , hatta aksine laf arasında kız sevgilisi olmadığını söylemiş. Bana asıldı diyor. Bende senin için yapabileceğim bişey yok tek şey madem bana ilgin var senden uzak durmak dışında bişey yapamam, ben dreameri seviyorum demiş. kızda beni yanlış anladın diye cevap vermiş.

Bu olayda eksik bişeyler var gibi geliyor. Ve bu olaydan sonra iş yerini değiştiren, yeni numarasını vermeyen adama neden ulaşmaya çalışasın.

Mesajların hepsini okudum. Hanımlar bu kız nişanlıma mesaj atmış. Bende nişanlısıyım buyrun yazmıştım. Bana nişanlımın beni çok sevdiğini falan söyledi. Aralarındaki iletişimi yanlış anlamamam gerektiğini yazmış. Onunda sevgilisi varmış. Nişanlımla aralarındaki muhabbet sadece benmişim. :bicak: Bana diyor ki siz beni tanımazsınız ama ben sizi tanıyorum.

Gözüm dönmüş.bunları söyleme haddinde olmadığını falan bir sürü şey yazdım yolladım.

nişanlımda aramızdaki hiçbişeyi anlatmadığını, kızın yalan söylediğini , hatta aksine laf arasında kız sevgilisi olmadığını söylemiş. Bana asıldı diyor. Bende senin için yapabileceğim bişey yok tek şey madem bana ilgin var senden uzak durmak dışında bişey yapamam demiş.

Nişanlın işyerinden kız yüzünden mi kaçtı?
Demekki senden saklanan ve öğrenmemeni istediği şeyler var.
İlk yazdığınla ne saf anlatıyo dedim ama mesajla birleştirince adam kızdan değil de üstünü örtsün diye kaçmış gibi duruyo

Nişanlın işyerinden kız yüzünden mi kaçtı?
Demekki senden saklanan ve öğrenmemeni istediği şeyler var.
İlk yazdığınla ne saf anlatıyo dedim ama mesajla birleştirince adam kızdan değil de üstünü örtsün diye kaçmış gibi duruyo
Çalışma şartları çok zor diyerek ayrıldı. Daha yakın bir iş yerine geçti. ama gerçek sebep bu mudur emin değilim. Şu anda ailesiyle kalıyor.

kızın ne yaptığı değil nişanlınızın ne yaptığı önemli bence.

Nedense nisanlin yanlis bir sey yapmis gibi bir his dogmadi bana. Istersen iyice incele ama sanki kiz pesinden kosuyormus gibi geldi

Hanımlar kızın iş yerini aradığını bir ay sonra öğrendim. Nişanlım hemen anlatmadı. Birisi adıma facebook hesabı açmıştı. Kim yapmış acaba diye konuşurken olabilir mi diye anlattı. :olamaz: Neden söylemedin diye sordum. Sen çok kafana takıyorsun ben zaten cevabını verdim dedi.

Hanımlar kızın iş yerini aradığını bir ay sonra öğrendim. Nişanlım hemen anlatmadı. Birisi adıma facebook hesabı açmıştı. Kim yapmış acaba diye konuşurken olabilir mi diye anlattı. :olamaz: Neden söylemedin diye sordum. Sen çok kafana takıyorsun ben zaten cevabını verdim dedi.
Anlamadım ben! Nişanlınla hiç muhabbeti yok ama bunu sormak için işyerini arıyor:KK35:

Back
X