- 22 Mart 2017
- 47
- 27
- 3
- Konu Sahibi Dreamer023
Bilmiyorum , kimin yaptığı ortaya çıkmadııı.Kız bayağa ruh hastasıozman
O mu yapmış peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum , kimin yaptığı ortaya çıkmadııı.Kız bayağa ruh hastasıozman
O mu yapmış peki
bence senin nişanlın eskiden bu kızla bişeyler yaşamış ama tek gecelik ama bir ilişki minvalinde ortada br şey olmalı ki böyle tutuşsun da kaçsın ta başka iş yerine kadar..Mesajların hepsini okudum. Hanımlar bu kız nişanlıma mesaj atmış. Bende nişanlısıyım buyrun yazmıştım. Bana nişanlımın beni çok sevdiğini falan söyledi. Aralarındaki iletişimi yanlış anlamamam gerektiğini yazmış. Onunda sevgilisi varmış. Nişanlımla aralarındaki muhabbet sadece benmişim.Bana diyor ki siz beni tanımazsınız ama ben sizi tanıyorum.
Gözüm dönmüş.bunları söyleme haddinde olmadığını falan bir sürü şey yazdım yolladım.
nişanlımda aramızdaki hiçbişeyi anlatmadığını, kızın yalan söylediğini , hatta aksine laf arasında kız sevgilisi olmadığını söylemiş. Bana asıldı diyor. Bende senin için yapabileceğim bişey yok tek şey madem bana ilgin var senden uzak durmak dışında bişey yapamam, ben dreameri seviyorum demiş. kızda beni yanlış anladın diye cevap vermiş.
Bu olayda eksik bişeyler var gibi geliyor. Ve bu olaydan sonra iş yerini değiştiren, yeni numarasını vermeyen adama neden ulaşmaya çalışasın.
bence senin nişanlın eskiden bu kızla bişeyler yaşamış ama tek gecelik ama bir ilişki minvalinde ortada br şey olmalı ki böyle tutuşsun da kaçsın ta başka iş yerine kadar..
Aslında bilmiyorum sormadımda , ama eski iş yerinde çalışan arkadaşları sayesinde diye tahmin ettim.Yeni iş yerini nişanlın söylemediyse; nasıl arıyor orayı?
Kız nişanlınıza yazıyor açık ve net. Umarım nişanlınız kıza "rahatsız etme" derken yeternce sert olabilmiştir.Hanımlar hemen konuya giriyorum..
Nişanlımın eski iş yerindeki bir bayan daha önce nişanlıma hayran olduğunu, senin Dreamera olan aşkını ve karakterini çok beğeniyorum gibi sözler etmiş. Araları hiç samimi de değil(!).
Nişanlım bu kız bana asılıyor diye düşünüyor. Sanırım bana anlatmadığı olaylarda var. Öyle hissediyorum.
Neyse nişanlım iş yerini değiştirdi. Aradan bir iki ay geçti. Bu kız, nişanlımın yeni çalıştığı yeri arıyor ve nişanlımı telefona bağlıyorlar. çok kötüyüm konuşabilir miyiz demiş. Nişanlımda ben çalışıyorum. Beni rahatsız etme deyip telefonu kapattığını anlattı.
Sizce bu kızın amacı ne? Olayı deşeyim mii? Bilmediğim şeyler olabileceğini düşünüyorum. Bir kız bu kadar ısrarcı davranabilir mi? Sevgilisi de var.
Galiba inandım ama şüphedeyim işte. Nasıl ortaya çıkarırım bilmiyorum.Sende inandin?![]()
Galiba inandım ama şüphedeyim işte. Nasıl ortaya çıkarırım bilmiyorum.En son iş yerini arama olayı oldu. Geçmişte bişeyler varsa da üstü kapandı gitti gibi bişey yani.
Daha önce bu aklıma gelmişti. Nişanlıma eveleyip sordum ve çok kızdı. Ne demek istiyorsun, öpüşüp öpüşmediğimizi mi soruyorsun dedi. bana kızarak hayır öyle bişey yapmadım dedi.Bu asılma değil sanki başka bir şeyler var işin içinde. Tek gecelik ilişki yaşamış falan olmasınlar, nişanlınız sadece bir asılma olsa depar atarak kaçmaz. "Kız bana asılıyor" senaryosu çizmiş ama sanki tek gecelik bir ilişki ya da ani bir cinsel çekim, öpüşme falan yaşanmış, kız da nişanlınıza duygusal bir bağ hissetmiş, nişanlınız da yakasını kurtaramıyor gibi geldi bana. Uzun mu oldu cümle? :)
Nişanlının tavırlarından eninsen sorun yok sma eğer için rahat edecekse deşHanımlar hemen konuya giriyorum..
Nişanlımın eski iş yerindeki bir bayan daha önce nişanlıma hayran olduğunu, senin Dreamera olan aşkını ve karakterini çok beğeniyorum gibi sözler etmiş. Araları hiç samimi de değil(!).
Nişanlım bu kız bana asılıyor diye düşünüyor. Sanırım bana anlatmadığı olaylarda var. Öyle hissediyorum.
Neyse nişanlım iş yerini değiştirdi. Aradan bir iki ay geçti. Bu kız, nişanlımın yeni çalıştığı yeri arıyor ve nişanlımı telefona bağlıyorlar. çok kötüyüm konuşabilir miyiz demiş. Nişanlımda ben çalışıyorum. Beni rahatsız etme deyip telefonu kapattığını anlattı.
Sizce bu kızın amacı ne? Olayı deşeyim mii? Bilmediğim şeyler olabileceğini düşünüyorum. Bir kız bu kadar ısrarcı davranabilir mi? Sevgilisi de var.