Kızlar bu da dert değil diyeceksiniz belki ama vallahi bir noktada dert. Nişanlım ailesine düşkün biri değil, hatta tam tersi hanımcı. Kv benimle istemede tanıştı düşünün, kadın daha görmeden cephe aldı oğlunu paylaşmak istemiyormuş. Hatta sözlenene kadar beni yok saydı, hiç yokmuşum gibi davrandı. Nişanlıma ağzımı açıp tek kelime etmedim bu konuyla ilgili annesidir diye ama bizimki içinde biriktirmiş. Her noktada benim arkamda tamam bu çok güzel iyi hoş. Hoşuma da gidiyor, güven veriyor ama devamlı böyle olunca kv bana daha da bilenmeye başladı.
Nişanlım annesine hatalarını yüzüne karşı söyledikçe sanki ben doldurup göndermişim gibi oluyor. Karşıma aldım konuştum böyle yapma diye, sen beni doldurmuyorsun bunlar benim fikirlerim annem beni biliyor seni yaralamak için bile bile sen doldurmuşsun tavrına giriyor dedi ama kv bana daha da cephe alıyor gibi. Bunun orta yolu ne olmalı?
NOT: bir saygısızlık yok kızlar yani böyle yaptıkça beni de yok sayıyorsun, kız sana hiçbir şey yapmıyor. Arkamızda dur gibi cümleler.