Nişanlım

ah keşke bizim istediğimiz gibi olsa herşey bebeğim :işsiz:
maalesef ki değişecek.
ve nişanlıyken seni savunan adam gidip her tartışmada annesinin ne kadar iyi niyetli olduğunu sana anlatan bir adam gelecek...
Hepsi aynı galiba canım bi noktadan sonra, savunanı da savunmayanı da.. Çaresi de yok of of

Ay sana da kolaylık versin canım ya berbat bir durum nişanlın arkandaysa aldırma iki de nispet yap.
Ben şu nişan olsun şu evime geçeyim o adama yapacağımı iyi biliyorum lanet herif.
Biraz fazla arkamda ama annedir sonuçta kuzum nispet yapamam ki..

Hepsi aynı galiba canım bi noktadan sonra, savunanı da savunmayanı da.. Çaresi de yok of of
öyle valla kuzum.
"ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin" oluyo biz dişi kişilerin olayı.

adam be sen de! haklı olanı gör ve haklı sensin de! çok mu zor.
annen haklıysa bir durumda onu savun.
ama sevgilin/nişanlın/eşin haklı olduğunda da ezdirme!

bu kadar mı zor be ya...

öyle valla kuzum.
"ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin" oluyo biz dişi kişilerin olayı.

adam be sen de! haklı olanı gör ve haklı sensin de! çok mu zor.
annen haklıysa bir durumda onu savun.
ama sevgilin/nişanlın/eşin haklı olduğunda da ezdirme!

bu kadar mı zor be ya...
O kadar doğru anlattın ki canım.. Yahu evlenene kadar nişanlım da nişanlım, evlendikten sonra annem oluyor demek. Yemin ederim gözüm korkuyor.
Senin de bu konudan dertlerin var sanırım, Allah yardımcın olsun varsa.. Ne yapalım dediğin gibi bizim de olayımız ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..

O kadar doğru anlattın ki canım.. Yahu evlenene kadar nişanlım da nişanlım, evlendikten sonra annem oluyor demek. Yemin ederim gözüm korkuyor.
Senin de bu konudan dertlerin var sanırım, Allah yardımcın olsun varsa.. Ne yapalım dediğin gibi bizim de olayımız ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..
benimki genel olarak agresif bebeğim sadece kaynana olayında değil.
doldurulup salındıysa üstüme anlayıp ona göre yol izliyorum çözdüm yani.
ama mazlum kimse ondan taraf benimki. haklı haksız değil yani :D
o da kötü be...

benimki genel olarak agresif bebeğim sadece kaynana olayında değil.
doldurulup salındıysa üstüme anlayıp ona göre yol izliyorum çözdüm yani.
ama mazlum kimse ondan taraf benimki. haklı haksız değil yani :KK70:
o da kötü be...
Senin işin de çok zormuş be canım, amaan hiç bitmeyecek galiba bu dertler. Baksana forumun yarısı böyle konularla dolu, bu erkek annelerini de anlayamıyorum insan evladı mutlu olsun ister yani.

Canım benim eşim de nisanliyken annesine bütün hatalarını söylerdi haksizliga tahammül etmezdi. KV kp görümce de hep benden bilirlerdi. Düşün yani
gorumcem: abimin kanına girdin zehirledin bize düşman ettin.
Kv : oğlum senden sonra 360 derece döndü
Kp : Biz evimize gelin değil düşman almisiz
Dediler... Bende zamanında çok uyardim bak benden biliyorlar sus diye. Dinlemedi.. Sonuc ne.. Evlendikten sonra ana baba kuzusu oldu çıktı.. Zaten her turlu kotu gelin sen oluyorsun. Bırak biraz tadını çıkar nisanlin ana kuzusu olmadan

Senin işin de çok zormuş be canım, amaan hiç bitmeyecek galiba bu dertler. Baksana forumun yarısı böyle konularla dolu, bu erkek annelerini de anlayamıyorum insan evladı mutlu olsun ister yani.
ben de erkek annesiyim. yetiştirme tarzı çok önemli.
oğlunu kendine bağımlı yetiştirmemeli erkek anneleri..
bu konu da çok uzun aman yaa..
valla evlenmek, biriyle aynı evi paylaşmak zaten çok zorken bi' de onların ıdısıyla dıdısıyla anasıyla bilmem kimiyle uğraşmak daha da zor bacım.
Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

Canım benim eşim de nisanliyken annesine bütün hatalarını söylerdi haksizliga tahammül etmezdi. KV kp görümce de hep benden bilirlerdi. Düşün yani
gorumcem: abimin kanına girdin zehirledin bize düşman ettin.
Kv : oğlum senden sonra 360 derece döndü
Kp : Biz evimize gelin değil düşman almisiz
Dediler... Bende zamanında çok uyardim bak benden biliyorlar sus diye. Dinlemedi.. Sonuc ne.. Evlendikten sonra ana baba kuzusu oldu çıktı.. Zaten her turlu kotu gelin sen oluyorsun. Bırak biraz tadını çıkar nisanlin ana kuzusu olmadan
Canım benim rabbim sana sabırlar versin, inan ki okudukça korkuyorum bunları. Durumlarımız çok ama çok benziyor. Dengesiz bu erkekler yemin ederim, olmaz ki böyle ya. Boşver kv yi inşallah yuvanda çok mutlu olursun :) Demelerine göre de şu an durumun tadını çıkarmaya karar verdim.

ben de erkek annesiyim. yetiştirme tarzı çok önemli.
oğlunu kendine bağımlı yetiştirmemeli erkek anneleri..
bu konu da çok uzun aman yaa..
valla evlenmek, biriyle aynı evi paylaşmak zaten çok zorken bi' de onların ıdısıyla dıdısıyla anasıyla bilmem kimiyle uğraşmak daha da zor bacım.
Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
Rabbim minik prensini sana bağışlasın canım benim, mıncır yanaklarını. Bayılıyorum erkek çocuklarına :) Dediğin çok doğru anne kendine bağımlı yetiştirince sonu bu forumlardaki gibi oluyor işte, hiç doğru değil aslında. İki tarafa da zarar yani. Amiin bacım amin.

Kızlar bu da dert değil diyeceksiniz belki ama vallahi bir noktada dert. Nişanlım ailesine düşkün biri değil, hatta tam tersi hanımcı. Kv benimle istemede tanıştı düşünün, kadın daha görmeden cephe aldı oğlunu paylaşmak istemiyormuş. Hatta sözlenene kadar beni yok saydı, hiç yokmuşum gibi davrandı. Nişanlıma ağzımı açıp tek kelime etmedim bu konuyla ilgili annesidir diye ama bizimki içinde biriktirmiş. Her noktada benim arkamda tamam bu çok güzel iyi hoş. Hoşuma da gidiyor, güven veriyor ama devamlı böyle olunca kv bana daha da bilenmeye başladı.
Nişanlım annesine hatalarını yüzüne karşı söyledikçe sanki ben doldurup göndermişim gibi oluyor. Karşıma aldım konuştum böyle yapma diye, sen beni doldurmuyorsun bunlar benim fikirlerim annem beni biliyor seni yaralamak için bile bile sen doldurmuşsun tavrına giriyor dedi ama kv bana daha da cephe alıyor gibi. Bunun orta yolu ne olmalı?

NOT: bir saygısızlık yok kızlar yani böyle yaptıkça beni de yok sayıyorsun, kız sana hiçbir şey yapmıyor. Arkamızda dur gibi cümleler.
yarın cokkkkkkk pisman olursun bulmusunda bunuyosunn bırak allah askına yaa madem senden yana sende kendini biliyosun eee daha ne bırak anasını aramasın görüsmesin yaa

yarın cokkkkkkk pisman olursun bulmusunda bunuyosunn bırak allah askına yaa madem senden yana sende kendini biliyosun eee daha ne bırak anasını aramasın görüsmesin yaa
Canım doğru söylüyorsun ama bende kv daha da nefret etmesin diye şey ettim :(

Kızlar bu da dert değil diyeceksiniz belki ama vallahi bir noktada dert. Nişanlım ailesine düşkün biri değil, hatta tam tersi hanımcı. Kv benimle istemede tanıştı düşünün, kadın daha görmeden cephe aldı oğlunu paylaşmak istemiyormuş. Hatta sözlenene kadar beni yok saydı, hiç yokmuşum gibi davrandı. Nişanlıma ağzımı açıp tek kelime etmedim bu konuyla ilgili annesidir diye ama bizimki içinde biriktirmiş. Her noktada benim arkamda tamam bu çok güzel iyi hoş. Hoşuma da gidiyor, güven veriyor ama devamlı böyle olunca kv bana daha da bilenmeye başladı.
Nişanlım annesine hatalarını yüzüne karşı söyledikçe sanki ben doldurup göndermişim gibi oluyor. Karşıma aldım konuştum böyle yapma diye, sen beni doldurmuyorsun bunlar benim fikirlerim annem beni biliyor seni yaralamak için bile bile sen doldurmuşsun tavrına giriyor dedi ama kv bana daha da cephe alıyor gibi. Bunun orta yolu ne olmalı?

NOT: bir saygısızlık yok kızlar yani böyle yaptıkça beni de yok sayıyorsun, kız sana hiçbir şey yapmıyor. Arkamızda dur gibi cümleler.
evlenince değişecek emin ol, benim eşimde öyleydi şimdi anne anne peşinden ayrılmıyo

Back
X