Nişanlım

Nişanlınıza bu zamana kadar böyle yaptın bir değişiklik olmadı artık başka bir yol izlemek lazım diyin...
kadını iyice sinir edeceğine huzurunuz için, diyelim konu açıldı ve kv laf soktu, gitsin yanaklarını mıncırsın kadının
Oğlunu da nasıl paylaşmazmış kimseyle falan desin :)
Benim kardeşimin taktiğidir bu. 23 yaşında evleneceğim dedi, annem pek gönüllü değildi, 2-3 sene beklesinler istedi. Sevdiği kızı da isteyen varmış vs diye bizimki beklemek istemedi.
Geline yansıtmadık pek ama annem isteksiz başladı, erken yaşları diye...
yangından mal kaçırır gibi evleniyorsunuz diye kızardı, kardeşim de gider sarılır öper, bırak şimdi değil 10 sene sonra olsa sen yine beni vermezdin el kızına derdi :)
Öyle öyle yumuşadılar birbirlerine..
Çok iyi fikir bir de böyle deneyeyim konuşupta. Aslında büyük bir sorun olmuyor canım ama kv beni daha da sevmesin istemiyorum. Evime girerse ben kendimi odaya kilitlerim memleketlimiz bile değil kimbilir nedir necidir demiş. Kırılıyorum ama belli etmiyorum bende. Kardeşinize de mutluluklar :)

Desene canım erkek değil mi hepsi bir yerden sonra bu konuda illa ki değişiyor. İnşallah sen kv ile iyisindir, napalım ya bi ortası yok herhalde
ben iyi değilim
sevmıyorum kendisini
eskıden cok severdım sevgili iken eşimle

ama kv iş ciddiye bineceği zaman beni resmen kuma olarak gormeye basladı

eşimi cok fazla kıskandı

sen de evlendın ya kimseye guvenım kalmadı su hayatta dedi eşime:))
daha cok konular oldu soğudum kendisinden
hiç aramam sormam
eşim de neden aramadın demez sağolsun

ama annelerı ıle ılgılı ufacık bırsey soylesem
boşver der
öyle demek ıstememıstır der
annem neden kötu düşünsün ki der

ama bız nısanlı iken
eşimle dertleşirdik
ne biçim bir ailem var benim derdi,
sen benı annemden bile cok düşünüyorsun derdi
hep içini dökerdi

onlar seni üzmesin diye mumkun oldugunca az gorusun ıstıyorum derdi

ama suanda durum boyle değil

bir konu olunca sen cok alıngansın karıcım der:)

annesi haklı yani.

Saygısızca konuşmuyor aslında, annesi evde bana ya da ilişkimize laf soktukça böyle böyle beni kaybediyorsun, kız sana ne yaptı tarzında konuşuyor ama kv biraz bana karşı sorunlu. Hoş görmeden de sevmiyordu gerçi
Hiç karışma,bırak öyle kalsınlar,en güzeli.

ben iyi değilim
sevmıyorum kendisini
eskıden cok severdım sevgili iken eşimle

ama kv iş ciddiye bineceği zaman beni resmen kuma olarak gormeye basladı

eşimi cok fazla kıskandı

sen de evlendın ya kimseye guvenım kalmadı su hayatta dedi eşime:))
daha cok konular oldu soğudum kendisinden
hiç aramam sormam
eşim de neden aramadın demez sağolsun

ama annelerı ıle ılgılı ufacık bırsey soylesem
boşver der
öyle demek ıstememıstır der
annem neden kötu düşünsün ki der

ama bız nısanlı iken
eşimle dertleşirdik
ne biçim bir ailem var benim derdi,
sen benı annemden bile cok düşünüyorsun derdi
hep içini dökerdi

onlar seni üzmesin diye mumkun oldugunca az gorusun ıstıyorum derdi

ama suanda durum boyle değil

bir konu olunca sen cok alıngansın karıcım der:)

annesi haklı yani.
Bu erkek annelerini anlayamıyorum canım vallahi mantığım almıyor, kız annelerinde yok denecek kadar az bu tavırlar. Harikalar diyemem ama böyle de değil çoğu. Anneleri sonuçta insan kızamıyor da hani ne diyebiliriz ki.

Çok iyi fikir bir de böyle deneyeyim konuşupta. Aslında büyük bir sorun olmuyor canım ama kv beni daha da sevmesin istemiyorum. Evime girerse ben kendimi odaya kilitlerim memleketlimiz bile değil kimbilir nedir necidir demiş. Kırılıyorum ama belli etmiyorum bende. Kardeşinize de mutluluklar :)
Keşke bunları size ileten kimse söylemese...
Odaya kilitlerim falan... bunlar ister istemez siz de yer ediyor. Bu gibi kırgınlıklar daha sonra küçük şeylerle patlak veriyor.
Geline pek yansıtmadık dediğim bu gibi şeyler mesela.
Annemin de ağzından çıkan bazı şeyler yakışıksız oldu ama gelin bunları bilmedi. Sinirle yada şaşkınlıkla ağızdan çıkan şeyler oluyor.
Bilse annem çok utanırdı şimdi :)
Yada gelinin aklında bu kadın beni istemedi diye kalırdı.
Teşekkür ederim kardeşim adına :KK200:

Keşke bunları size ileten kimse söylemese...
Odaya kilitlerim falan... bunlar ister istemez siz de yer ediyor. Bu gibi kırgınlıklar daha sonra küçük şeylerle patlak veriyor.
Geline pek yansıtmadık dediğim bu gibi şeyler mesela.
Annemin de ağzından çıkan bazı şeyler yakışıksız oldu ama gelin bunları bilmedi. Sinirle yada şaşkınlıkla ağızdan çıkan şeyler oluyor.
Bilse annem çok utanırdı şimdi :)
Yada gelinin aklında bu kadın beni istemedi diye kalırdı.
Teşekkür ederim kardeşim adına :KK200:
Canım ben kv ye gidecektim, kp çağırmıştı. Görümcem söyledi sonradan yalan söyleyemem annem böyle yapıyor çaresiz kaldık diye. İyi mi oldu olmadı tabi dediğin gibi çok kırıldım bende de yer etti ama bildiğimi hiç belli etmedim kv ye, utanır belki diye.

Yok kuzum saygısızlık yapmıyor, yani hakaret, bağırıp çağırma, laf sokma falan yok ama annem evde durduk yere sana laf sokunca bende ben seviyorum, sen onu yok sayıcam diye beni de yok sayıyorsun tarzında konuşuyorum diyor. Gerçi kv beni hiçbir zaman sevmedi de.
E bunda bi sey yok ki. Ben de okuyunca bagirip çağırıyor sandim. Bu kadarını da soylesin bi zahmet.

E bunda bi sey yok ki. Ben de okuyunca bagirip çağırıyor sandim. Bu kadarını da soylesin bi zahmet.
Aslında doğru bir şey yok ama hani kv beni başından beri sevmiyor ya sanki böyle böyle 2ye katlanacak gibi geliyor. Bilemedim ki

Vallahi hiç ama hiç karışmıyorum yarın bigün ben kötü olurum. Annen bana bir şey dediğinde boşver savunma beni kadın zaten sevmiyor bu sefer hiç sevmeyecek dedim geçen.
Şimdiden böyle başladıysa pek de durgun bir evliliğin olmıyacak anlaşılan,yorulacağın belli,mesafeyi iyi ayarlaman lazım.İnşallah mutlu olursun.

Şimdiden böyle başladıysa pek de durgun bir evliliğin olmıyacak anlaşılan,yorulacağın belli,mesafeyi iyi ayarlaman lazım.İnşallah mutlu olursun.
Canım büyüktür, annedir sonuçta ben asla saygısızlık yapmam ama bi mesafem hep olur kırıldığım şeyler çok çünkü, anlatsam köye yol olur

Canım büyüktür, annedir sonuçta ben asla saygısızlık yapmam ama bi mesafem hep olur kırıldığım şeyler çok çünkü, anlatsam köye yol olur
Yani..Zaten gelin kaynananın birbirini sevmesi doğaya aykırı :) Hele bazısı var ki kocasıyla hiç bir zaman arası iyi olmadığı için ya da beklediği ilgiyi sevgiyi kocasından göremediği için,oğlunu artık kocası gibi görüyor ve geline düşman oluyor,hatta bu psikoloji de bir hastalık,adını hatırlayamadım şuan.O yüzden sen yinede saygı çerçevesinden çıkma ki,yüz göz olup onunda sana karşı haddini aşmasına izin verme.

Yani..Zaten gelin kaynananın birbirini sevmesi doğaya aykırı :) Hele bazısı var ki kocasıyla hiç bir zaman arası iyi olmadığı için ya da beklediği ilgiyi sevgiyi kocasından göremediği için,oğlunu artık kocası gibi görüyor,hatta bu psikoloji de bir hastalık,adını hatırlayamadım şuan.O yüzden sen yinede saygı çerçevesinden çıkma ki,yüz göz olup onunda sana karşı haddini aşmasına izin verme.
Yok canım ben saygısızlığı kendime, ailemden aldığım terbiyeye yakıştıramam zaten. Valla benim kv oğlum da oğlum başka bir şey demiyor. Aklında memleketlisi bi kız varmış aynı evde oturmak istiyor oğluyla evlenince, biz ayrı eve çıkacağımız için bir de o aklındaki kız olmadığı için bu kadar cephe alması. Saygıdan ödün vermem tamam da aynı evde nedir yani

evlenince değişir korkma.

Ben de bu işlerin içine girdim, kayınvalidem çok iyi ama kayınbabam var ALLAH başa vermesin şimdiden nefret ediyorum illet adam ya. Pislik.

Ben de bu işlerin içine girdim, kayınvalidem çok iyi ama kayınbabam var ALLAH başa vermesin şimdiden nefret ediyorum illet adam ya. Pislik.
Benim kp pamuk gibi, beraber bir sohbete başlasak etrafımızı unutuyoruz vallahi :) Bendeki kv bi tuhaf. Aynı evde oturmak istiyormuş, gelin memleketlisi olucakmış, ben o eve oturmaya falan gelsem kendini odaya kilitlermiş, numaramı bile kaydetmedi telefonuna düşün. Allah sana da kolaylık versin canımm

Benim kp pamuk gibi, beraber bir sohbete başlasak etrafımızı unutuyoruz vallahi :) Bendeki kv bi tuhaf. Aynı evde oturmak istiyormuş, gelin memleketlisi olucakmış, ben o eve oturmaya falan gelsem kendini odaya kilitlermiş, numaramı bile kaydetmedi telefonuna düşün. Allah sana da kolaylık versin canımm
Ay sana da kolaylık versin canım ya berbat bir durum nişanlın arkandaysa aldırma iki de nispet yap.
Ben şu nişan olsun şu evime geçeyim o adama yapacağımı iyi biliyorum lanet herif.

Anneci de olmasın ama bana da düşmesin resmen durumun ortası yok. Beni savunması konusunda bi şikayetim yok aslında ama kv iyice nefret edecek diye işkilleniyorum :KK43:
ah keşke bizim istediğimiz gibi olsa herşey bebeğim :işsiz:
maalesef ki değişecek.
ve nişanlıyken seni savunan adam gidip her tartışmada annesinin ne kadar iyi niyetli olduğunu sana anlatan bir adam gelecek...

Back
X