Nişanlım

İyi akşamlar. Nişanlınız bu konuda sorumsuz gibi geldi. Tamam kardeşidir yardımını eder ama biryere kadar. Maaşın hepsini göndermek nedir ya??? Kardeşine bakmak onun sorumluluğunda mı sadece. Kendi hayatı var ve hayatında siz varsınız.Dengeyi kurmak önemli.

Bence al karşına konuş düzgünce ayrılmadan önce. Uzun zamandır işsiz olduğu için kendini ailesine kanıtlamak istemiş olabilir onlar için bisey yapiyim bende para kazanıyorum gibisinden bana biraz öyle geldi . Tabiki hepsini yollamamaliydi dusunememis etraflıca

Size katılmıyorum tabikide kimse kimseyi silmesin , aile kuracak insan orta yolu bulur

Sizi biraz bencil buldum..Umarım bu ilişkinizde sıkıntı çıkarmaz.
Bakın bencillik değil muhtemelen böyle bir surecten gevmediginiz için böyle düşünüyorsunuz. Normalde bu yaz düğün olacaktı ama işten ayrilinca tüm planlarımızı iptal ettik. Benim de bir ailem var ben anlayışla karşıladım ama çevrem akrablarima hatta anneme bile laf anlat anlat yıprandım. Çevremizdekiler de bizim kadar anlayisli olmuyor ki. Bu süreci biliyor daha dikkatli olması lazım. İşi garanti bile degilken para biriktirmeli, tekrar aynı şeyleri yaşamamalıyız.

Tamam da bundan sonraki 20 30 40 yılında da nasip olursa bu kız olucak..Adam evlenmeyi düşünüyor hanimefendi bu kızla..Kimse burda kardeşini silsin lafı etmiyor gönderdiği para çok fazla..

Adamın düğünü ertelenmiş maaşı alır almaz yaptığına bak. Nişanlınız diyor ki size, bak benden koca olmaz, evlenince kardeşim, akrabalarım senden önce gelir, ona göre ver kararını. Maddi durumu yerinde olsaydı elbet kardeşi zor durumdaysa göndermeli. Ama artık bir aile kuruyorsunuz ve size karşı da bir sorumluluğu var. Bas kız tekmeyi, koca olmayanı zorla koca yapamazsın.

İyi de bu daha 2. maaşı. Birikim yapmaya başlamasını istiyorsunuz sanırım. Daha yeni maaş almaya başladığı için hemen baştan savurgan, sorumsuz muamelesi yapmayın bence. Sonraki maaşlarını ne yapıyor bir gözlemleyin. Baktınız sürekli ailesine, kardeşine çalışıyor, sizin geleceğiniz için bir girişimi yok, bu onun seçimi der, siz de totosuna tekmeyi koyma seçiminizi kullanırsınız. İlk bir iki maaşıyla ailesine yardım etmesi abes bir durum değil bence. Bu sürekli hale gelirse gerçekten bir sorun var diyebilirsiniz.

Ben olsam tektaş isterdim..
Erasmus yapan öğrenciler devletten özel harcırah alır. Demek ki hepsini yemiş.. Orada yeme içme de ucuzdur. Tamam yollasın ama hepsini değil.
Ben olsam gelecek ay tektaş vakti derdim..

Alsın gelecek ay size kesesine uygun tektaş..

Bütün parasını kardeşine gönderdiyse, gelecek maaşa kadar kendisi ne yapacakmış acaba? Ben maaşının hepsini göndermemiş olabileceğini, sizin istediğiniz şeyi alırsa daha sıkışık duruma gelmemek için isteğinizi gelecek ayki maaşa ertelediğini düşündüm.
Ağlayıp, üzülmeyin.Bir ara oturup sakince, durumunuzu değerlendirip, beklentilerinizi anlatın. Eğer hala sorumsuz davranışlar sergilemeye devam ederse, o zaman ayrılığı gündeminize alırsınız. Şuan, bu kadar üzülmeyin, sakinleşin lütfen.

Yemeyenin malını yerler. Kendimden biliyorum. Ne kadar sokarsan o kadar kıymetli olursun dediler dinlemedim bari siz dinleyin
Evet evet öyle en ufak bir beklentim olmadigini bildiği için. Kafasına göre hareket ediyor. Ben zaten kendi aptalligima yanıyorum. Anlayışlı olayım derken böyle oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…