Nişanlım

Düğünün olmasaydı, eşyan alınmasaydı ertelenip dursaydı hayallerin görürdüm ben o "bana ne kesesinden" lafını... Gökten para yağmıyor ben bu yıl evlendim 100.000 lirayı yedik düğüne, eve, misafirlere, kıyafetlere, tatile.. Ki altın maltın da istemedim. Bilmiyorum bir de o olsa ne olurdu..

Konu sahibi bence haklısın. Öbür konunu da hatırlıyorum. İşsiz kalması kötü belki emeğine kıyamadı bekledi düzgün işi ama şimdi birikmeli. Akrabaya hediyeler, kardeşin erasmus hayatına tüm maaş.. Ki o da bence gereksiz. Parası yoksa gitmeseydi. Her neyse bu adamla işin zor. 10 aydır oyalıyor seni. Evlensen de anca ailesi olur sen geri planda kalırsın. Üzgünüm.

peki nereden biliyorsun eşyalarımın alındığını falan ?

Evlendikten sonrada devam eder, sen çocuğuna süt alacak para bulamazken o annesinin koltuk takımını yeniler

Sorumluluğunu bilmeyen biri var karşında, peki senin neden ayrılığa cesaretin yok...

Çok mu değersizsin...

Ayrıl. Cidden ayrıl, şimdiden böyleyse evlenince beter olur. Daha da aileci olur, Allah seni seviyor gör istemiş

ev kurmadık ben 2 yıla yakin onun bekar evinde oturdum. :)
2 yıldan sonra kuruldu kurulanlar.

tamam teknik olarak yine onun zamaninda almis oldugu esyalari kullandiniz. :)

baskasinin bir kurusuna bile tenezzul etmemek maddi anlamda her seyi kendinizin karsilamasi demektir, bu da evliliklerde gereksiz bir guc gosterisi olur. konu sahibinin istekleri mantiksiz degil, ortak evleri icin alinacak bir sey icin indirimi beklemisler adam onu alacagi zaman gidip butun maasini kardesine gondermis. kim olsa sinirlenir.

Siz çalışıyor musunuz

İstemedim gerçekten istemedim. İssizken oda çok stresti. Ne bileyim kafasına falan taktı. Bunaldi. Gerek yok dedim. Yani biraz kendini toplasın tekrar aynı şeyleri yaşamayalım diye
Yok yanlış anladiniz. O ilk maasiyla hediyr alirlen sizi dusunup size de almis mi sadece akrabalarina mi almis?

iyi ama oturmak zorunda değildim ki bende o evde. sokakta da oturacak değildik nitekim.
ben istekleri mantıksız demedim. kardeşine para göndermesi problem olmuş. kardeşi yani göndermesin mi?
sizin kardeşiniz olsaydı göndermez miydiniz?

Nisanliyken kese bir degil,karissmazsin evli değilsiniz meselesi değil bu olay. Kardeşi için maaşını gözden çıkaran bir adam var ortada 200 değil 500 değil. İyi düşün konu sahibi senin kıran bekler,kardeşinin ihtiyacı halledilir ilerde ağlamakla olmaz,net konus.

Maaşımin hepsini değil kardeşime babama göndermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…