- 19 Ağustos 2016
- 214
- 304
- 103
- 27
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
İstemedim gerçekten istemedim. İssizken oda çok stresti. Ne bileyim kafasına falan taktı. Bunaldi. Gerek yok dedim. Yani biraz kendini toplasın tekrar aynı şeyleri yaşamayalım diyeAkrabalarina hediye alirken size de almış mi sizi de düşünmüş mü o sırada?
bu kız toplasan 2-3 senedir hayatında öncelik tabii ki akrabaları olacak.
2 senelik kız için akrabalar silinmez. kardeş hiç silinmez.
yerini bilmeli herkes kızlar her zaman öncelik bende olsun istiyor ama o adamı bugünlere getiren kişiler olduğunu unutuyor.
Ailesiyle yaşıyor.madem oyle evlenmesin hayatina yeni birini almasin kimse. kac yil olunca rutbe doluyor sizin hesabiniza gore?
bu kadin para pul meraklisi olsa issiz kaldiginda ayrilir dugunu ertelemezdi. butun maasi kardese gondermek ne, bir miktar olsa yine konu sahibi ses etmezdi eminim ama hepsi ne kendisi tas mi yiyecek ay sonuna kadar?
erasmustaki kardeşi gurbette zor durumda mı kalsın?
bunu mu istiyorsun?
Bence ani hareket etmeden önce bir ay daha bekleyin ve alacagi maasi bu sefer neye kullaniyor ona bakın . Onun öncesinde de bu is icin evliliginizin ertelendigini, dugun asamasinda en cok birikim yapmaya ihtiyaciniz oldugunuz zaman oldugunu, kardesine kararlica oara gondermesini soyleyin . Kardesi de bir ayda 4 milyar abisinden aliyosa o oarayi bir gyzel yer yalniz.Evet evet öyle en ufak bir beklentim olmadigini bildiği için. Kafasına göre hareket ediyor. Ben zaten kendi aptalligima yanıyorum. Anlayışlı olayım derken böyle oluyor işte
Nasıl ilgilendirmez pardon ?tek sorun bu ve ayrılık mı düşünüyorsunuz?
keşke hiç nişan işlerine falan da girişmeseydiniz. merak ettim keseler ortak mı bu kadar harap oluyorsunuz?
ben nişanlıyken eşimin kuruşuna bile tenezzül etmedim.
evlilik öncesi yaptığı maddi harcamalar beni ne ilgilendirir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?