- 1 Haziran 2012
- 7.336
- 25.641
- 798
- Konu Sahibi BlancKahkul
Evli olduğunuz insanla ortak evdesiniz ve tüm giderleriniz birbirinizi bağlıyor, bu yüzden evli olduğunuz kişinin harcaması sizi etkileyeceği için ilgilenmeniz normal. Umarım nişanlıyken neden kimlik bilgisinde bekar yazdığını anlatabilmişimdir.
Israrla anlamamak istediğiniz bir nokta var.Adamın parasızlığı yüzünden bu kadın da beklemek zorunda kalmış farkındaysanız.Şu an istediği şey,''biraz daha tutumlu ol'' dediği konuda yani,haksız değil.Bazı şeyler vardır,karşıdakinin anlaması gerekir biz dile getirmeden önce bu da böyle bir konu.Bu kadın keyfinden evliliği ertelememiş,belki onun da kafasında bambaşka hayaller vardı ama böyle olmuş,söylediği şeyler de evet size göre belki ters ama onların aile yapısı buymuş demek ki,hani konunun başından beri ''ailesi ama yeaaaaa'' diyorsunuz ya o bakımdan diyorum.
3800 lirayla ne hediyesi almış bütün sülaleye mesela bu bana çok tuhaf geldi.Ya da neden anne babası dururken gitmiş kardeşine bütün maaşını yatırmış.Düzen kuracak adamın yavaş yavaş kafasında matematik yapması gerekiyor.Ailesini bu kadar ön planda tutacaksa ( ki yargılamıyorum olabilir ) o zaman karşıdakinin vaktini çalmasın.2 ay hiç yoktan yine gitmiş farkındaysanız.