- Katılım
- 18 Aralık 2010
- Mesajlar
- 1.858
- Emoji Skoru
- 6.139
- Puanlar
- 683
Aynen öyle. Madem böyle hassasiyetlerin var. Kendine denk biriyle olursun. Ki bence de öyle olmalı. Bu biraz romantik olmasını istiyorum gibi bir durum değil ki. Ben gezmek eğlenmek istiyorum deyip 7 gün vardiyalı çalışan biriyle evlenmeye çalışmak neyin kafası. Adam haftaya 2 gün daha ekleyip öyle mi gönlünü edecek.Aynen. Adamı küçük görmeye, akrabalarından utanmaya ne hakkı var? Adam mühendisim dedi de işçi mi çıktı yok. Adam da zerre suç yok. Konu sahibi tutarsız bir insan.
Bunlara sinir olmak için sanki biraz geç kalmışsınız, size de bu kadar sık gelmesi de normal değil, bir de gelme de demişsiniz, ısrarla size geliyor, siz gidin biraz da onların evine, onlar sizi misafir etsin.Merhabalar benim iki hafta sonra düğünüm var. Öğretmenim memurum. Nişanlım ise bir fabrikada çalışıyor. İlk tanıştığımızda işi yoktu 6 ay askere gitti geldi. Ben o sırada görev yapıyordum kendisini bekledim. Askerden geldikten sonra bir fabrikada işe girdi. Vardiyalı çalışıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor hiç tatili yok. Ben sosyal gezmeyi seven bir insanım. Hiçbir yere birlikte gidemiyoruz. Hatta birkaç gün sonra düğün eğlencemiz var arkadaşlarımızla. Ona bile kendisi gelemiyor ben erkek kardeşim ile katılacağım kendi düğün eğlencemize. Bu durumdan o da çok rahatsız ama benim kadar değil. Ayrıca aynı ilçede yaşıyoruz. Sürekli bize geliyor. Ailem rahatsız değil ama ben rahatsızım. Bir kız olarak ben onlara gitmek istiyorum. Ama kendisi her gün bize geliyor. Kurban bayramının birinci günü için annem bize gel dedi. Kurbanı keseriz dedi. Anneme yok demedi. Bizde ne işi var bayramın ilk günü. Benim onlara gitmem lazım. Bu durumu kaç kere güzelce anlattım tamam dedi dikkat edeceğim dedi ama bir şey değişmedi. Ben sürekli gelmemelisin filan diyorum. Bugün de sinirlendim gelmeyeceksin dedim. Kendisinin annesine ben hep gitmiyorum. Çağırdığı da yok öyle aman aman. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Bir de ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bugün mesela fabrika üniforması ile bize gelmiş. Amcalarımla kuzenlerimle aynı yerde yaşıyoruz görüyorlar. Zaten fabrikada çalışan biriyle nişanlanıyorum diye kaç kere yüzüme karşı laf yaptılar. Ben o durumu takmıyorum ama istiyorum ki düzgün giyinsin, tıraşına önem versin parfümünü sıksın güzelce gelsin. Sonuçta daha çok genciz. 29 yaşında daha. Biraz daha önem vermesini istiyorum. Bunları güzelce söylüyorum. Ama biraz da düğün stresinden dolayı bugün çok sert çıkıştım. Biraz kırıldı. Hala da sincirliyim. Zaten haftanın her günü çalışıyor olmasına ve hiç izni olmamasına da çok sinirliyim ve belli etmemeye çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?
Konu sahibi de sadece okula gidip gelerek mezun olmuş bence . Değişik hobileri olsa, kitap okumayı sevse, tiyatro sinema konserlere devamlı gitse , iyi bir arkadaş ortamı olsa, zaten sevgili olarak da bu adamı seçmezdi . Seçse de kısa sürerdi ilişki . Bence pekala da dengi işçi adamın. Boşuna küçümsüyoratandıktan sonra üç yıl içinde koca bulmayan kadın öğretmenlerin diploması düşüyor herhalde, ben bu dengi olmayanlarla evlenen öğretmen kadınları anlamıyorum
En başından bu düşüncelere sahipsen hiç başlama derim çünkü evlenince daha çok göze çarpıyor . bende evleneli bir sene olmadı o dönemlerde çoğu şeyi göz ardı ettim , üstünde durmadım . Fakat şimdi o konuların hepsi tek tek önüme sorun olarak çıkıyor . Sana vereceğim tek nasihat içine sinmeyen en ufak bir şey bile varsa adım atma sonra daha da pişman oluyorsun . Ben bu hatayı yaptım sen yapmaMerhabalar benim iki hafta sonra düğünüm var. Öğretmenim memurum. Nişanlım ise bir fabrikada çalışıyor. İlk tanıştığımızda işi yoktu 6 ay askere gitti geldi. Ben o sırada görev yapıyordum kendisini bekledim. Askerden geldikten sonra bir fabrikada işe girdi. Vardiyalı çalışıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor hiç tatili yok. Ben sosyal gezmeyi seven bir insanım. Hiçbir yere birlikte gidemiyoruz. Hatta birkaç gün sonra düğün eğlencemiz var arkadaşlarımızla. Ona bile kendisi gelemiyor ben erkek kardeşim ile katılacağım kendi düğün eğlencemize. Bu durumdan o da çok rahatsız ama benim kadar değil. Ayrıca aynı ilçede yaşıyoruz. Sürekli bize geliyor. Ailem rahatsız değil ama ben rahatsızım. Bir kız olarak ben onlara gitmek istiyorum. Ama kendisi her gün bize geliyor. Kurban bayramının birinci günü için annem bize gel dedi. Kurbanı keseriz dedi. Anneme yok demedi. Bizde ne işi var bayramın ilk günü. Benim onlara gitmem lazım. Bu durumu kaç kere güzelce anlattım tamam dedi dikkat edeceğim dedi ama bir şey değişmedi. Ben sürekli gelmemelisin filan diyorum. Bugün de sinirlendim gelmeyeceksin dedim. Kendisinin annesine ben hep gitmiyorum. Çağırdığı da yok öyle aman aman. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Bir de ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bugün mesela fabrika üniforması ile bize gelmiş. Amcalarımla kuzenlerimle aynı yerde yaşıyoruz görüyorlar. Zaten fabrikada çalışan biriyle nişanlanıyorum diye kaç kere yüzüme karşı laf yaptılar. Ben o durumu takmıyorum ama istiyorum ki düzgün giyinsin, tıraşına önem versin parfümünü sıksın güzelce gelsin. Sonuçta daha çok genciz. 29 yaşında daha. Biraz daha önem vermesini istiyorum. Bunları güzelce söylüyorum. Ama biraz da düğün stresinden dolayı bugün çok sert çıkıştım. Biraz kırıldı. Hala da sincirliyim. Zaten haftanın her günü çalışıyor olmasına ve hiç izni olmamasına da çok sinirliyim ve belli etmemeye çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?
Dış güçler sizi kiskaniyor o yüzden cok aldiris etme evlenin siz. 1 mayista kocan izine ayrilinca gezmeye gidersiniz senede bir gün yeter daha ne olsun.Ben evlenmek için evlenmiyorum, biz birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Sorun dış etkinler. Denklik olmadığını da düşünmüyorım
Kahrolsun dış güçler. Herşeyin sorumlusu onlarDış güçler sizi kiskaniyor o yüzden cok aldiris etme evlenin siz. 1 mayista kocan izine ayrilinca gezmeye gidersiniz senede bir gün yeter daha ne olsun.
Aynen yoksa ben bu bacımızın anlattigi iliskide lanse ettigi baska hicbir sorun göremedim dış gücler baska hicbir sebebi yok kesinlikleKahrolsun dış güçler. Herşeyin sorumlusu onlar
siz 80 bin kazaniyorsunuz adam 30 binBen evlenmek için evlenmiyorum, biz birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Sorun dış etkinler. Denklik olmadığını da düşünmüyorım
Karsinizdaki adam bu. İşi,size sunacagi hayat sartlari, iş temposu. Bu zamana kadar degistiremediginiz bu faktörleri dügüne iki hafta kala degistiremezsiniz. Para kazanmak ugruna belki mesaiye kalmak zorunda olan bir fabrika personeli yorgunluga ragmen yaniniza gelirken parfüm sikamiyor diye zorunuza gitmis. Sizi calistiralim bakalim haftanin 7 günü mesaiye kalin. Siz bir tarafinizi kaldirabiliyor musunuz ? Kusura bakmayin da buraya gelip yanlis tartarak vermediginiz kararlarinizi görmezden gelip tek suc nisanlinizmis gibi serzeniste bulunmaniz bana simarikca geldi. Ya iyi anlasiyoruz diyip önünüze bakin sonuclarini cesurca yasayin. Ya da kendinize parfüm sikan fön ceken bir MEMUR bulun.Merhabalar benim iki hafta sonra düğünüm var. Öğretmenim memurum. Nişanlım ise bir fabrikada çalışıyor. İlk tanıştığımızda işi yoktu 6 ay askere gitti geldi. Ben o sırada görev yapıyordum kendisini bekledim. Askerden geldikten sonra bir fabrikada işe girdi. Vardiyalı çalışıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor hiç tatili yok. Ben sosyal gezmeyi seven bir insanım. Hiçbir yere birlikte gidemiyoruz. Hatta birkaç gün sonra düğün eğlencemiz var arkadaşlarımızla. Ona bile kendisi gelemiyor ben erkek kardeşim ile katılacağım kendi düğün eğlencemize. Bu durumdan o da çok rahatsız ama benim kadar değil. Ayrıca aynı ilçede yaşıyoruz. Sürekli bize geliyor. Ailem rahatsız değil ama ben rahatsızım. Bir kız olarak ben onlara gitmek istiyorum. Ama kendisi her gün bize geliyor. Kurban bayramının birinci günü için annem bize gel dedi. Kurbanı keseriz dedi. Anneme yok demedi. Bizde ne işi var bayramın ilk günü. Benim onlara gitmem lazım. Bu durumu kaç kere güzelce anlattım tamam dedi dikkat edeceğim dedi ama bir şey değişmedi. Ben sürekli gelmemelisin filan diyorum. Bugün de sinirlendim gelmeyeceksin dedim. Kendisinin annesine ben hep gitmiyorum. Çağırdığı da yok öyle aman aman. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Bir de ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bugün mesela fabrika üniforması ile bize gelmiş. Amcalarımla kuzenlerimle aynı yerde yaşıyoruz görüyorlar. Zaten fabrikada çalışan biriyle nişanlanıyorum diye kaç kere yüzüme karşı laf yaptılar. Ben o durumu takmıyorum ama istiyorum ki düzgün giyinsin, tıraşına önem versin parfümünü sıksın güzelce gelsin. Sonuçta daha çok genciz. 29 yaşında daha. Biraz daha önem vermesini istiyorum. Bunları güzelce söylüyorum. Ama biraz da düğün stresinden dolayı bugün çok sert çıkıştım. Biraz kırıldı. Hala da sincirliyim. Zaten haftanın her günü çalışıyor olmasına ve hiç izni olmamasına da çok sinirliyim ve belli etmemeye çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?
Ben başta direkt öyle zannettim. Meğer kendi eğlencesiymiş. Kardeşle nasıl olacak onu da anlamadımSanki başka birinin eğlencesi de, siz davetlisiniz.
öncelikle kendine bu kadar yüklenme bence. insanlar dışarıdan çok kolay konuşuyor ama ilişkinin içini yaşayan sensin. yorumlarda gördüm herkes “fabrikada çalıştığını bilmiyor muydun” tarzı şeyler yazmış ama bence mesele adamın fabrikada çalışması değil ki. sen onu işi yokken de sevmişsin, askerde beklemişsin, yanında durmuşsun. demek ki senin için meslek hiçbir zaman sorun olmamış. sadece insan sevdiği kişiden biraz özen, ilgi, birlikte vakit geçirmek ve kendini değerli hissetmek istiyor. bu da çok normal bir şey.ama bence şu noktada ikinizin de sakin kafayla oturup gerçekten ileriyi düşünmesi lazım. çünkü aşk çok güzel bir şey ama evlilik sadece aşkla yürümüyor maalesef. yaşam tarzı, beklentiler, birbirini tamamlama kısmı da çok önemli. sen sosyal birisin, birlikte gezmek etmek istiyorsun, biraz daha özen görmek istiyorsun. o ise şu an tamamen iş temposunun içinde kalmış biri gibi duruyor. bunlar çözülmeyecek şeyler değil ama konuşulmadan da düzelmiyor.kimse sana “kesin evlen” ya da “ayrıl” diyemez çünkü bunu sadece siz biliyorsunuz ama eğer ikinizden biri içinde sürekli “ya ileride pişman olursam” korkusu taşıyorsa bunu görmezden gelmeyin derim. çünkü sonra hem kendinize hem birbirinize yazık olur. evlilikte en önemli şeylerden biri insanın yanında huzur hissetmesi. sen şu an çok stresli, kırgın ve dolmuş görünüyorsun. büyük ihtimalle düğün stresi de her şeyi daha yoğun hissettiriyor.Merhabalar benim iki hafta sonra düğünüm var. Öğretmenim memurum. Nişanlım ise bir fabrikada çalışıyor. İlk tanıştığımızda işi yoktu 6 ay askere gitti geldi. Ben o sırada görev yapıyordum kendisini bekledim. Askerden geldikten sonra bir fabrikada işe girdi. Vardiyalı çalışıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor hiç tatili yok. Ben sosyal gezmeyi seven bir insanım. Hiçbir yere birlikte gidemiyoruz. Hatta birkaç gün sonra düğün eğlencemiz var arkadaşlarımızla. Ona bile kendisi gelemiyor ben erkek kardeşim ile katılacağım kendi düğün eğlencemize. Bu durumdan o da çok rahatsız ama benim kadar değil. Ayrıca aynı ilçede yaşıyoruz. Sürekli bize geliyor. Ailem rahatsız değil ama ben rahatsızım. Bir kız olarak ben onlara gitmek istiyorum. Ama kendisi her gün bize geliyor. Kurban bayramının birinci günü için annem bize gel dedi. Kurbanı keseriz dedi. Anneme yok demedi. Bizde ne işi var bayramın ilk günü. Benim onlara gitmem lazım. Bu durumu kaç kere güzelce anlattım tamam dedi dikkat edeceğim dedi ama bir şey değişmedi. Ben sürekli gelmemelisin filan diyorum. Bugün de sinirlendim gelmeyeceksin dedim. Kendisinin annesine ben hep gitmiyorum. Çağırdığı da yok öyle aman aman. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Bir de ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bugün mesela fabrika üniforması ile bize gelmiş. Amcalarımla kuzenlerimle aynı yerde yaşıyoruz görüyorlar. Zaten fabrikada çalışan biriyle nişanlanıyorum diye kaç kere yüzüme karşı laf yaptılar. Ben o durumu takmıyorum ama istiyorum ki düzgün giyinsin, tıraşına önem versin parfümünü sıksın güzelce gelsin. Sonuçta daha çok genciz. 29 yaşında daha. Biraz daha önem vermesini istiyorum. Bunları güzelce söylüyorum. Ama biraz da düğün stresinden dolayı bugün çok sert çıkıştım. Biraz kırıldı. Hala da sincirliyim. Zaten haftanın her günü çalışıyor olmasına ve hiç izni olmamasına da çok sinirliyim ve belli etmemeye çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?