kızlar nişanlımla 2yıldır birlikteyiz tatile gidicez 2gün sonra yaşım 26bu arada utanarak yazıyorum da direk konuya gireyim barierkek arkadaşımla bi kaç kez seviştik ama cinsel ilişki istediği zaman ben hemen itiraz ettim toparlardım kendimi şimdi tatilde kesin bi şeyler olur ne yapmam gerekiyo ne önerirsiniz of
hayır sadece korkuyorum yani çünkü daha önceden bu düzeyde bi şey yaşamadım
sevişiyorsunuz ama birleşme olmuyor anladığım kadarıyla. Kendin ne istiyorsun önemli olan bu biz ne desek boş ama tavsiye olarak birlikte olma derim hayat bu bin bir türlü hali var sonra zor durumda sen kalırsın nişanlına bişey olmaz
yine söylüyorum canım hayatın ne getireceği belli olmaz nişan bozulur başkasıyla evlenmek zorunda kalırsın sonra sonuçlarına sen katlanırsın nişanlına bişey olmaz ülkemizde erkekler halen bekaret peşinde bunu unutmaişte böyle bi destek bekliyordum kızlar tepki göstermeniz üzücü
Teşekkür ederim canlarım tavisyeleriniz için çözüm bulundu bende kendimi boşa sıkıntıya sokmuşum iyi ki varsınız :)
Teşekkür ederim canlarım tavisyeleriniz için çözüm bulundu bende kendimi boşa sıkıntıya sokmuşum iyi ki varsınız :)
aynen seni sıkıntıya sokacak bişey yapma bırak o sabırsızlansın beklesin.gidiyorum ama aramızda bi şey olmayacak zorla da olacak değil ya anlatırım ona kendimi sıkıntıya soktuğumu görürse anlayış gösterir tabi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?