Nişanlım

xxyyxxyyx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
205
1
116
kızlar nişanlımla 2yıldır birlikteyiz tatile gidicez 2gün sonra yaşım 26bu arada utanarak yazıyorum da direk konuya gireyim bari erkek arkadaşımla bi kaç kez seviştik ama cinsel ilişki istediği zaman ben hemen itiraz ettim toparlardım kendimi şimdi tatilde kesin bi şeyler olur ne yapmam gerekiyo ne önerirsiniz of

ne dememizi bekliyorsunuzki birlikte olun yada olmayınmı böyle şeyler kişinin değer yargılarıyla ilgilidir herkes ona göre tavsiye verecektir size

Olan olmuş zaten neden korktuğunuzu tam anlayamadım, neden engel olmak istediğinizi?

Edit: Ben mi yanlış anladım zaten birkaç kez seviştim yazmış arkadaş?

Son düzenleme:
olmaması için mi nasıl olması gerektiği için mi öneri bekliyorsun istemiyorsan istemiyorum diyeceksin. hayatın ne getireceği bilinmez nikaha az kaldı bitiren insanların konuları var burada.

Nisanlin mi ? Erkek arkadasin mi ?
Istemedigin birseyi zorla yapacak degilsin ne önerelim :26:

Evlenmeden once kesin bir dille istemedigini o gecenin ozel kalmasi gerektigini soyle kurtul.

Kesin bir seyler olur ne demek ya?
Siz istemediginiz surece zorla mi yapacak?
O zaman bunun adi iliski degil tecavuz olur.

Sucu nisanliniza yuklemek yerine,
kendinize bir otokontrol mekanizmasi gelistirin...

sevişiyorsunuz ama birleşme olmuyor anladığım kadarıyla. kendin ne istiyorsun önemli olan bu biz ne desek boş ama tavsiye olarak birlikte olma derim hayat bu bin bir türlü hali var sonra zor durumda sen kalırsın nişanlına bişey olmaz

Bence kendinizi sIkmayin bu kadar.. Mecbur degilsiniz..
Zorla olacagini mi düsünüyorsunuz ?
net bir sekilde belirtin istemediginizi.. Zaten evlenince olacak bisey..
Sizi sIkIntIya soktugunu söyleyin bu meselenin..
Nisanlisiniz diye bunu yapmalisiniz diye bir mecburiyet olamaz..

hayır sadece korkuyorum yani çünkü daha önceden bu düzeyde bi şey yaşamadım

bende minnie'ye katılıyorum cnm sakın öyle bir şey yapma çünkü gerçekten dünyanın bin türlü hali var,bir sıkıntı olur ayrılmak durumunda kalırsın o erkek oldugu için ona bir şey olmaz ama sen manevi olarakta büyük sıkıntı yaşarsın ne biliimm işte bu tip bir sürü sıkıntı olur ayrıcada ilk gecenin ayrıcalığıda kalmaz sen ona söyle seven insan beklerr

işte böyle bi destek bekliyordum kızlar tepki göstermeniz üzücü

Ne yapman grekiyor? ne öneririz?...diye sormuşsun..

Cevap çok basit..

Tatil dönüşü buraya..nişanlımla tatilde birlikte olduk çok pişmanım ailemin yüzüne nasıl bakıcam şimdi ben? aslında ben istemedim ama zorladı karşı koyamadım ühhüüüüh..diye konu açacaksan , hiç yaklaşma adama.. Konuna da kimse yorum yapmaz o zaman..

Amaaa ,yok,.. yaşım 26, zaten evlencez ..diyorsan o zaman bu soruyu sormana gerek yoktu zaten, git tatile canın ne istiyorsa yaşa gel..

Yani sana kalmış canım..
Herşey senin elinde..

işte böyle bi destek bekliyordum kızlar tepki göstermeniz üzücü
yine söylüyorum canım hayatın ne getireceği belli olmaz nişan bozulur başkasıyla evlenmek zorunda kalırsın sonra sonuçlarına sen katlanırsın nişanlına bişey olmaz ülkemizde erkekler halen bekaret peşinde bunu unutma

Teşekkür ederim canlarım tavisyeleriniz için çözüm bulundu bende kendimi boşa sıkıntıya sokmuşum iyi ki varsınız :)

gidiyorum ama aramızda bi şey olmayacak zorla da olacak değil ya anlatırım ona kendimi sıkıntıya soktuğumu görürse anlayış gösterir tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…