Nişanlım

Nişan bozulunca evlilik olmayıp ilişki yaşadığında üzüleceğin ve zor durumda kalacağın kesin...
Ancak şunu da unutma
Nişan bozulunca evlilik olmayıp seniştiğinizde zor durumda kalacağın da kesin...
Hep eşine ihanet ettiğini ona haksızlık ettiğin içini yiyip bitirecektir. söylemek istesende söyleyememek ve bir gün eşin tarafından önceki yaşadıklarının öğrenilmesi vb. düşünceler de cabası...

Cinsellik güzeldir.
Ancak evlilik öncesi nişanlında olsa bunu yaşarsan o erkeğin gözünde ulaşılmış olur ve basitleşirsin.
Her şey gedek gecesine özel olmalı ki ilk o noktoda başlamalı ve gelişmelidir.
Aslında günümüz evliliklerinde mutsuzluk ve hazımsızlığın temek sorunlarının başlangıç noktası buradan geçmektedir.

sakın haaa
dünyanın bin bir türlü hali var. ayrılık ve ölüm var bu dünyada Allah korusun da.
pişmanlığınla kalırsın sonra. çünkü benzeri başıma geldi ordan biliyorum.
haa seviştiyseniz daha önce, geriye dönmek pek mümkün olmuyor ama ilerisini sakın düşünme ve bir an önce evlenmeye bakın.

aynen canım zaten öyle bi şeyi zorla yapmak gibi bi düşüncesi olsa istemiyorum dediğim zaman anlaşılırdı neyse artık hepinize teşekkür ederim iyi geceler

Ne de olsa evleneceğiz mantığında hareket edecekseniz yapmayın. neyin ne olacağı belli olmaz. ayrılık var, ölüm var Allah korusun..
Ama zaten seviyorum, güveniyorum, doğru adamla doğru yer ve doğru zamanda birlikte olmak sonu ne olursa olsun bunu yaşamak istiyorum diyorsanız tabi karşı taraf için de böyle, o zaman bir mahsur göremiyorum.
bu soruyu buraya yazdığınıza göre böyle bir şey yaşamak sizin için ağır ve vicdanınıza rahatsızlık verici olabilir, o yüzden bence kendinize hakim olun.

gidiyorum ama aramızda bi şey olmayacak zorla da olacak değil ya anlatırım ona kendimi sıkıntıya soktuğumu görürse anlayış gösterir tabi ki :)

ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Ne cevap vermemizi bekliyorsun kii diyenler bence hiç yorum yapmasın.İlla başkalarının sorunlarını aşağılayanlar olur merak etme ve bunların seni rahatsız etmesine izin verme.Bende geçen yıla kaçar hiç bir segilimle öpüşmemiştim bile.Üniversitede de hep dikkat ettim bu kararımı uygulamaya amma ve lakin geçen yıl bozuldu bu kural.Erkek arkadaşımla biraz fazla yakınlaştım diyelim aynı senin durumun gibi tam bir birleşme olmadı.En başında kendimi suçlu ve kötü hissediyordum ama şuana kadar yaptığım şeylerden pişman olmak benim huyum değil.O an öyle istemişimdir yapmışımdır sonuçlarına katlanacak kişi sadece e sadece benim kendimi korumakta bana düşüyor.

Beraber kalıcaksınız ve nasıl desem yanii yaşadıklarınızın aynısını yaşama ihtimaliniz yüksek ve nişanlınızında gerçek bir birleşme isteyeceğini düşünüyorsunuz.Ama şuana kadar zorlamadıysa sizi tatilde de zorlamayacaktır diye düşünüyorum.Yinede kendisiyle evlilik öncesi tam bir birleşme istemedğinizi ve tatilde de böyle bir talepte bulunmamasını istediğinizi gitmeden önce belirtin.

anlayışın için çok teşekkür ederim aynı zamanda çok da haklısın eleştrilmek için yazmadım sonuçta destek olmanız açısından yazdım aynen canım öyle yapacağım zorlayacağını da düşünmüyorum ama ya olursa diye yazmak istedim cevabımı da aldım teşekkürler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…