nisanlım :((

bahtsiz01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
32
0
6
35
Adana
merhbaba arkadaslar oncelıkle yorumlarınıza ıhtıyacım var
mesela nısanlımla bır cafede oturdugum zaman yada baska bır mekanda sureklı etrafı gozlemlıyo..adanada bır yerde otururken yok su bayan mersınlı onu gormustum dıyo benı delı edıyoo baska bır mekanda yok su bayanın gozlerı cok oynuyoo ya benı delı edıyoo sanane o bayanlardan felan dıyorum mesela baska bır mekanda oturdugumuzda surada senden guzelı yok dıyo sureklı etrafındakılerı suzuyoo ıcımden bazen bu sapık mı yoksa dıyorum kı bende normalde cok suphecı bır ınsanım ya ..kendısı mersın mut ta bende doguda bır ılde memurum ıcımden bazen bır ajan gıbı onu takıp etmeyı cok ısterdım aldatıyo mu acaba dıyorum ne bıleyım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo ama yıne onun yuzunden tabı .romantıklık sıfır bu ınsanda 3 kasım dogum gunum eger bunu atlarsa nısanı atabılırılım ..gelınlık modellerı felan gosterıyorum gonderıyorum face ne kucuk bey hıc yorum yapmıyo tam bı odun..bazen benı sevmıyo mu dıye dusunuyorum yok senı sevıyorum vs vs uzun uzun seyler soyluyo ıste ....sonra face mı ıptal edıcem telefonumu degıstırecem felan dedı ne facenı ıptal ettı ne tlfonunu degıstırdı.bır bayan bunu sureklı rahatsız edıyormus o yuzden dedı .facenın sıfresını ver dıyorum vermıyo ılerde dıyo abuk sabuk bırılerı mesaj ceker sımdı dıyor :2: sızler ne dusunuyorsunuz pekı:18:

Gözünün etrafa kayması illa aldattığını göstermez ama en hazzetmediğim erkek tiplerinden biridir, ne yalan söyleyeyim

Acaba benim babamla mı nişanlısınız
Tövbe tövbee .
Benim babamda aynen böyledir .
Şu kızı daha önce görmüştüm .
Şunun giydiği şu marka şu kadar
O gömleği ben şurda gördüm bak onu giyinmiş .
Şu kızın saçları ne kadar kabarık .
Senin saçların keşke şöyle olsa vs vs.
İnsanın huyu sanırım .
Babamda biraz da marka takıntısı var .
Bayramda bir akraba geldi gitti diyor o gömleği k.....dan almış .
Geçende L.....tun bir gömleğini giyinmişti iyi giyiniyor .
Bence özel bir yetenek

Siz bu adamla nasıl tanıştınız? Tanıdığınız çevrenizden biriyse bu kadar güven duymamanız pek ilginç.

Bir patavatsizla nisanlanmissiniz. Aklinca size hava atiyor bence. Ustunde durulacak bir sey degil . Zaten akilli davransa soylemezdi.

Asil soru sen bu adamla bir omur boyu yasayabilir misin?

Son düzenleme:
Başka kızlara "gözleri çok oynuyo" falan diyorda kendi gözleri ne halde acaba?
Sinir oldum...

Nişanlılık ileride evliliğinizin nasıl olacağını tahmin etmek için yaşanan bir süreç.

Siz bu süreçte nişanlınız için odun demişsiniz,gözünün dışarda olduğunu söylemişsiniz,gelinlik modelleri ile ilgilenmeyerek düğün heyecanı yaşamadığını belirtmişsiniz,face mi,telimi kapatırım deyip kapamayarak verdiği sözleri tutmadığını anlatmışsınız,romantik olmadığı sizin doğumgününüzü bile unuttuğu bilgisini vermişsiniz ve facede onu sürekli rahatsız eden bir bayanın varlığı söz konusu.(Niye engellememiş ki?Bayan her seferinde farklı e-posta adresimi almış nişanlınızı taciz etmek için :44:)

Tüm bunlar sizi haklı olarak rahatsız etmiş.Evlenince bu davranışlar değişir mi?Kararı siz verin.Eğer değişmese de ben katlanırım diyorsanız...Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Nişanlından soğumuşsun anladığım kadarıyla. Bazıları aşırı dikkatli olur huy meselesi önüne geçemez ama sana yansıtmayabilir bence. Ayrıca gelinlik vs gibi seni heyecanlandıran konularda tepkisiz kalması gıcık bişey Abuk subuk kimlerle mesajlaşıyormuş ekstra merak konusu Yine de beyfendiyi tanımadan hüküm vermek yanlış olur sen kendisiyle konuşarak halletmeyi dene canım

nişanlınız şimdi böyle ve siz bundan şikayetçiyseniz inan bu evliliğin ömrü uzun sürmez..
erkekler asla değişmez bu bir gerçek..
bu adamı seviyorum bir ömür onun kahrını çekerim diyorsanız evlenin...
yok içinizde en ufacık bu adamla hayat nasıl geçer gibi düşünce varsa şayet hemen bırakın derim...
nişanlılık dönemi birbiriniz daha iyi tanıma evresidir unutmayın...

canım şifresini vermemesi falan hiç hoş değil bence. ben nişanlımın şifrelerini daha sevgiliyken biliyordum, o da benimkileri tabi. bence evlenecek insanlar arasında gizli saklı olmamalı.

facebookunu iptal etmedi onu kapattı yenisini açtı başkalarıyla yazışıyo, eğer altından böyle şeyler çıkmazsa adresimi vereyim gel yüzüme tükür bu adamla evlenme.

Hiç bişeyden değilde face şifresini vermeyen erkekten kesinlikte şüphelen bence..Neden vermiyo?bişey varki vermiyo..Benim eşimin face şifresi biz sevgiliyken bendeydi girip çıkardım halada aynı..Bu face çiftlerin arasına girebilen lanet bişey bence..

mümkünse venuste felan yaşasın bu tip

Sifreyi vermeyen adamdan suphelen.
Benim sevgilimde vermedi vermek istemedi ilk baslarda. Ben neler yapmadim zar zor aldim o sifreyi. Ne kizlar cikmadi isin icinden. Sen bu yuzden vermedin degilmi sifreni ddm. Al basina cal sifreni dedim. Ayrildim surundurdum bu adami iyice. Esek adam olasiya kadar surundurdum. Veee kuzu gibi simdi. Ama halada supheliyorum. Senin hem nisanlin nasil rahatsin sen boyle???

en başta şifresini vermemesi ve biri ben rahatsız ediyo iptal edicem face'i demesi kafa bulandırıcı.

insanların eş-sevgililerinden şifre- telefon falan gizlemesi hep soru şareti yaratmıştır bende.

gözleri dönüyo dediği kişiyi kendi gördüyse asıl sorun onda farkında değil.

ayyy tanımadığım halde gıcık oldum.

Son düzenleme:
Supheler icinde olan kalbinle evlenme.. zamana birak.. ogren herseyi kalbin rahat oldugu zaman evlen.. basini yakma.

bence şifre isteme olayı kötü bi olay ama istenince verilmemesi daha da bi kötü

face şifresi istemek başlı başına sana güvenmiyorum demek zaten, yoksa kendi hesabından bakıpta bulamayacağın ne bulacaksın sevgilinin facebookunda değil mi, kızlara ve mesajlara bakacak kişi, olay bu bi giriyimde temizlik yapayım

adam nisanlin degil mi. yakinda da kocan olcakmis, ben olsam sunu yapardim: bir hacker bul bir yerden nisanlinin face'ine habersiz gir, mesajlarina felan bir goz at.. zaten sifreyi vermeyerek sende bir suphe uyandirmistir, bunu onun haberi olmadan hallet ve eger sandigin gibi sacma sapan isler yapiyorsa, kararini verirsin, eger temiz cikarsa tekrar dusunursunuz iliskinizi. Allah yardimcin olsun canim, en sinir bozucu erkek tipide bu bence, surekli fildir fildir baskalarini gozlemleyen erkekler.. iyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…