nisanlım :((

evet, bunun şifreyi alamama versiyonu daha fena işte vermeyen taraf tüy dikme işlemine geçmiş oluyo

bizim evde mozilladan girince benimki açılıyo chromedan girince eşiminki, şifre falan yok
adam salak değilse zaten günlük kullandığı faceden fingirdeşmez bence kendi kendimi şüpheye düşürcem ha

malesef bi çoğu da salak hareketler dökümü çıktı çıkalı neler oldu şu kk da

Nişanlınız güvenilmemesi gereken biri. Kenarınızda dursun bu.

Şimdi öyle güzel anlatmışsın ki olayı resmen gözümde canlandırdın buluştuğunuz anları :)

Bence 2 ihtimal var:

1) Nişanlın seni kıskandırmak ya da (kendince) kıymete binmek istiyo: Gerçekten çapkınlık yaptığı ya da Çevrenizdeki bayanlara karşı alıcı gözle bakıyor olsa bunu apaçık dışa vurmaz, gözünün içine baka baka bayanlarla ilgili bu kadar yorum yapıyosa kıskanılmak istiyor. Yok biri beni taciz etti, yok telefondan yok face.ten. Ama şifremi veremem (çünkü aslında taciz eden yoktur, sadece talebi bol erkek imajı yaratıp kendince kıymetini artırıyor). Bu şartlar altında nişanlında çok ciddi özgüven sorunu var ki özgüven sorunu ilerde nelere yol açmaz!

2) Nişanlın bir işler karıştırıyor: Yalnız bu durumda da çaplınlık eğiliminin yanı sıra bu kadar gözüne sokarak yapan biri, tüm bu pis işlerini pek ustalıkla saklayamıyor demektir.

Canım ben de kısmetse evlilik aşamasındayım ki bu tarz şeylerin yanına yaklaşmayacak şeylerde bile sürekli düşünüyorum acaba doğru mu yapıyorum diye. Benim düşünme sebebim aşkın insanın gözünü kör etmesi ve evlenip yerini sevgiye bağlılığa bırakan aşkın ardından gözler açılınca duymaktan korktuğum pişmanlık. Paranoyak ol demiyorum ama bence söylediklerin ciddi şeyler. İyi düşün ölç, tart derim.

Herkesin farklı şeylere göğüs germe kapasitesi vardır ve illa ki görmezden gelmemiz gereken şeyler olucak evliliğimizde. Eğer benim sevgim ve onun bana yaşattığı güzellikler ağır basıyor, bunu da görmezden gerlirim diyorsan sen bilirsin ama bana sorarsan zor bir hayatın olur bu insanla

bugün ya face sifreni ver dedim ya da cik git hayatımdan dedim o da şimdi çok yorgunum ama yarın söz vericem dedi faceden birileri slm derse başıma kalkma dedi al bak hicbirseyim yok dedi..tabi yarina kadar geçmiş mesajlari da silmiş olucak...ama ona dedim ben sen aldattigin anda arkama bile dönüp bakmicam dedim son bitirdiğim sen
olmayacaksin dedim,o da bana sen herseyinle yetersin diyo ve hala da sen en guzelisin diyo gozlemci prof ya bizimki ..allah sonuma hayır getirsin..

Sifreyi neden hemen degil de yarin verdigini irdelemeyin zaten.

Son düzenleme:
facenın sıfresını ver dıyorum vermıyo ılerde dıyo abuk sabuk bırılerı mesaj ceker sımdı dıyor :2: sızler ne dusunuyorsunuz pekı:18:

Bence olay dışarıya bakmasını aşmış facebook şifresini vermemesinin herhangi bir açıklaması olamaz.
Hiç beklemediği anda hemde sen bilgisayar başındayken ısrarla iste ve anında gir derim facebookuna
Pek hayırlı şeyler çıkacağını sanmıyorum ne yazık ki:18:

kızlar facebookunun şifresini verdi sonunda didik didik ettim bir tek amcasıyla yazismis gerisinin hepsini silmiş bana bir de diyo ben senden önce face i çapkınlık için kullandım dedi aciksozlu yinede aşkım

kızlar facebookunun şifresini verdi sonunda didik didik ettim bir tek amcasıyla yazismis gerisinin hepsini silmiş bana bir de diyo ben senden önce face i çapkınlık için kullandım dedi aciksozlu yinede aşkım

hala aşkım diyosun. yuh ya!!!

ileride çok üzüleceksin. ama insan yaşamadan öğrenemiyor tabi.

bu gece konuştuk tartıştık tabi..face benim ozelim ve sen hicbirseyime saygı duymuyorsun dedi ben sifremi verebilirim ne var ki felan dedim sen bana hiç guvenmiyorsun dedi.bende senin yüzünden dedim gelinlik modelleri gonderiyorum ugrasiyoruum bir gıdım mesaj bile atmadın dedim bir müddet konusmayalim felan dedi ..ya gözüme hiç uyku girmedi uff..belki de sonunda ayrılık var düşününce bile içim cız ediyoo ama eğer o aramaZsa bende aramicam merakimdan olsemdem katlanicam uff ne acı ((

Güzel kardeşim daha nişanlı iken seni bu kadar dertlendiren aşkın seni kadın sitelerinde derman arattıran aşkın için daha ne denebilir?
İstersen birde eş ile ilgili dertler bölümüne bak nede olsa ilerde evlilik adayı olarak o bölümede yakınsın bu aşkın ile bak bakalım daha ne acılar var.....

sızden baska paylasacak kımsem yok zaten bızımkıler nısanlımı ıstemıyolar bunları da anlatsam perısan olurlar.ılkonce dun gecekı konusmamızdan bahsedeyım .dun konustum tabı uykum var felan dıyo bana neden bu sekılde davranıyorsun dedım o da sen cocuklarımız bıle sana cekmesın demıstın dıyor bunu arkadaslarıma soylesem ne derler bılıyormusun dedı ayrıl derler dedı .bende ama dedım ben dini acıdan sana cekmesın dedım .(kendısı cuma namazlarına bır kez olsun gıtmez oruc ta tutmaz ) baska bunun altında bırsey arama dedım sonra dıyo ortak bır havuz yaparız demıstım dıyo (parayı ıkımızde esıt koyalım dıyo ev ıcın) ona trıp yaptın dıyo sen paracılsın dıyo bana (ya ben paracıl olsam ondan oncekı komsere hayır dermıydım arkası guclu paralıydı yaaa neden kıymet bılmıyorkı ):2: sonra namazından baslatma dedı lafı agzıma tıkadı yaa .sonra ben ona guvenmıyormusum ya sana neden guveneyım kı onun ıcın herseyı goze aldıgımdan onun bana guvenı tam . sonra bu sabahın köründe benı aradı facebookta engellenen bayan arkadslarının engellerını kaldırdım neden o engellerı kaldırdın dedı neden engelledı? dıye merak ettım sadece .sonra bır de mını eteklı kızları arkadasları lıstesınden sıldımm.sonra bau bana actı agzını yumdu gozunu bana kufrettı ılk defa :2: dunden berı mesaj cekıyorlar dıyor sen ruh hastasımısın felan dedı ama nasıl bagırıyoo anlatamam sıze bende ne olacak dedım ne varkı bunda felan benı bır daha arama dedı bende yuzune kapattım artık bıttı benım ıcın gozumde bırazcık olsun degerı kalmadı ....sıze hıkayemın en basından anlatacam..

ekım 2011 gıbı tanıstım hersey cok guzeldı gozum ondan baskasını gormuyodu sonra tabı sevıldıgınden emın oldugundan kaprıslı cekılmez oldu sonra bır anda herseyı bıtırıp mersıne tayın ıstedı(bız aynı sehırde memurduk)..ıste ben salya sumuk 1 yıl bunu unutmaya calıstım sonra karsıma ust tegmen cıktı gonlumden bırsey kopmadı ıstemıyorum dedım sonra bı komser cıktı cok sevmesemde benı delı gıbı sevdıgımden emındım benı pamuklara sardı umarım benı affetmıstır .ona yassattıklarımdan dolayı pısmanım tabı gelecege yonelık planlar bıle kuruyorduk ..sonra KArsıma yıne bu embesıl cıktı bır mesajla gozum tekrar kor oldu .ve nısanlandık ıste ..ve sonuma bakın ne trajıkomık ...ama hak ettım bunu ona tekrar donmek hataydı ..ben onu cok sevdım sadece ..annemı de uzzdum onun yuzunden ..ama emınım tekrar arayacak benı tukurdugunu yalayacak..herkes senın gıbı guzel kız bunda ne buluyo dedı..yesıl gozlerımıydı kı gulldugunde kuculen o gozlerı ..onu herseyıyle sevdım o ıse bır facebook lanetı yuzunden umursamadı benı.

hıc kımse yorum yapmamıs facebookta engelledıgı bayan arkadaslarının engelını kaldırdıgım ıcın ben mı sucluyum?? bu kadar tepkıyı hak ettım mı ben..benım kı sadece meraktı sırf neden engelledı dıye belkıde acaba onlardan nasıl mesaj gelır dıyee ufff

"şu kızın gözleri oynuyor" ne demek

kendi gözleri de 360 derece dönüş yapıyor sanırım.

ayrıca facebook şifresini vermeme nedeni densizin biri mesaj atar demesi çok tuhaf.. kendisi ne densizlik yaptı ki öyle mesajlar alıyor diye düşündüm ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…