- 14 Mart 2013
- 8.013
- 4.023
- 448
face şifresi istemek başlı başına sana güvenmiyorum demek zaten, yoksa kendi hesabından bakıpta bulamayacağın ne bulacaksın sevgilinin facebookunda değil mi, kızlara ve mesajlara bakacak kişi, olay bu bi giriyimde temizlik yapayım
bugün ya face sifreni ver dedim ya da cik git hayatımdan dedim o da şimdi çok yorgunum ama yarın söz vericem dedi faceden birileri slm derse başıma kalkma dedi al bak hicbirseyim yok dedi..tabi yarina kadar geçmiş mesajlari da silmiş olucak...ama ona dedim ben sen aldattigin anda arkama bile dönüp bakmicam dedim son bitirdiğim sen
olmayacaksin dedim,o da bana sen herseyinle yetersin diyo ve hala da sen en guzelisin diyo gozlemci prof ya bizimki ..allah sonuma hayır getirsin..
Sifreyi neden hemen degil de yarin verdigini irdelemeyin zaten.
Neden böyle söylediğinizi çok merak ettim. Neden irdelememeli sizce?
Yazdığımı tekrar okuyunuz.
Tekrar okuduğumda kinayeli bir yorum muydu acaba diyorum ama doğru mudur?
Ay basiretim bağlandı, üzülüyorum şuan kendime
facenın sıfresını ver dıyorum vermıyo ılerde dıyo abuk sabuk bırılerı mesaj ceker sımdı dıyor :2: sızler ne dusunuyorsunuz pekı:18:
kızlar facebookunun şifresini verdi sonunda didik didik ettim bir tek amcasıyla yazismis gerisinin hepsini silmiş bana bir de diyo ben senden önce face i çapkınlık için kullandım dedi aciksozlu yinede aşkım
Güzel kardeşim daha nişanlı iken seni bu kadar dertlendiren aşkın seni kadın sitelerinde derman arattıran aşkın için daha ne denebilir?bu gece konuştuk tartıştık tabi..face benim ozelim ve sen hicbirseyime saygı duymuyorsun dedi ben sifremi verebilirim ne var ki felan dedim sen bana hiç guvenmiyorsun dedi.bende senin yüzünden dedim gelinlik modelleri gonderiyorum ugrasiyoruum bir gıdım mesaj bile atmadın dedim bir müddet konusmayalim felan dedi ..ya gözüme hiç uyku girmedi uff..belki de sonunda ayrılık var düşününce bile içim cız ediyoo ama eğer o aramaZsa bende aramicam merakimdan olsemdem katlanicam uff ne acı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?