Nişanlım

Evet. Normal ve sağlıklı erkek sarılır öper mıncıklar.
İstekli oldugunu hissedebiliyorum canım yalnız kaldıgımız zamanlar. Ama cok fazla kapalı bı ortamda basbasa kalmadık. Eve geldigimizde aileler oluyor , dışarda da dolasıyoruz zaten.

Herkesin sevgisini ifade etme sekli farklı
Sen sevgi sozcukleri duyunca sevildigini hissedecegini düşünüyorsun. O ise hediye vererek :) Bes sevgi dili kitabını okumani tavsiye ederim yazari Gary Chapman
Ben beklentilerinin fazla olduğunu düşündüm verilenle yetinmeye calis
Saygı ve güven varsa aranızda, sevgi de sadakat de beraberinde gelir zaten
Aman seni seviyorum da demeyiversin
Tamam canım mutlaka bakıcam tesekkur ederim :)

Esim sevgililik doneminde ayniydi. Cicek aldigini hic hatirlamam :) ama yapisi oyle adamin degistiremem ki. Calistim ama olmadi. Evlilik teklifi bile almadim hadi evlenelim dedi :bicak: simdi 6 senelik evliyiz. 10 senedir birlikteyiz. 6 senede ikinci cicek alisi hamileyim diye:halay: okuz mokuz ama seviyok napak:halay:
Yaa bak rahatladım şimdi tek degılmısım. Tek eksik bu olsun dıyosun yani? :)

Yaa bak rahatladım şimdi tek degılmısım. Tek eksik bu olsun dıyosun yani? :)

Kesinlikle. Insan bir sure sonra alışıyor zaten. Cicek almasina guzel sozler soylemsine alisik olmadigin icin soylediggin zaman dunyalar senin oluyor :)

Kesinlikle. Insan bir sure sonra alışıyor zaten. Cicek almasina guzel sozler soylemsine alisik olmadigin icin soylediggin zaman dunyalar senin oluyor :)
Ah evet. Ufacık bişey dese mesela işte bu gun cok guzelsın gibi , nasıl mutlu oluyorum :)

Herkesin yapısı farklı.Kimi çok ilgilidir gösteremez kimi sarılır öper ilgiye boğar.
Sürekli seviyorum seviyorum deyip ardından işler çevirmesindense ki bu forumda karısına aşkından ölüp biten ama ihanet eden erkeklerin hikayelerini de okuyoruz,bırak sevdiğini hissettirsin,

Ay adam olsun sevdigini hissettirsin, evine bağlı olsun çiçek de eksik kalsin bacim elindekiyle yetin :KK66:
Aslında düşününce çok mantıklı soyledıklerın. Önceki ilişkim 4 yıl sürmüştü. Çoğu zaman romantıktı ama dusuncelı ve guvenılır hıc degıldı..

Herkesin yapısı farklı.Kimi çok ilgilidir gösteremez kimi sarılır öper ilgiye boğar.
Sürekli seviyorum seviyorum deyip ardından işler çevirmesindense ki bu forumda karısına aşkından ölüp biten ama ihanet eden erkeklerin hikayelerini de okuyoruz,bırak sevdiğini hissettirsin,
Önceki ilişkim tamda dedıgın gıbıydı. Seviyor görünüp arkamdan işler ceviriyormus.

Aslında düşününce çok mantıklı soyledıklerın. Önceki ilişkim 4 yıl sürmüştü. Çoğu zaman romantıktı ama dusuncelı ve guvenılır hıc degıldı..
Canim bak yazdıklarına karsilik yazmayı unuttugum bir sey var
Kiyaslama yapma kimseyle
Eski sevgilinle hiç kiyaslama
Herkesin karakteri, sevgiyi yasama ve hissettirme şekli farklidir

Canim bak yazdıklarına karsilik yazmayı unuttugum bir sey var
Kiyaslama yapma kimseyle
Eski sevgilinle hiç kiyaslama
Herkesin karakteri, sevgiyi yasama ve hissettirme şekli farklidir
Sen söyleyince farkettim. Cok kıyaslama yapıyormusum ya ben :oha:
Bundan sonra yapmam hiç farkında degıldım ınan.

Sana hak veriyorum. Ben de karşımdaki erkekten güzel sözler duymaya çok önem veririm. Benim için büyük problem olurdu.

Ama tek sorun buysa da bunun için ayrılınmaz. Düzgün bir insansa bu özelliğini de görmezden gelmeye çalış.

Buldunda bunuyonmu nedir :)

Romantizimden başka sorununuz yokmuş ne güzel

Sen yaparsın evlenince belki senden gördükçe hoşuna gider

Sana hak veriyorum. Ben de karşımdaki erkekten güzel sözler duymaya çok önem veririm. Benim için büyük problem olurdu.

Ama tek sorun buysa da bunun için ayrılınmaz. Düzgün bir insansa bu özelliğini de görmezden gelmeye çalış.
Bende cok sevgi dolu bir insanım severım yanı guzel sozler filan. Ama dedıgın gıbı , baska bır problem olmayınca gormezden gelmeye calısıyor ınsan ama üzülüyor da.

Çok şükür ki yok canım baska problem ama bende yaptıgım zaman tepkısız kalıyor bakıyor öyle mesela guzel sozler soyledıgımde. :olamaz:

Back
X