nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

it ürür kervan yürür die bir deyim vardırkaydirigubbakcemile4
nişanlında sende kaale almayın tez zmanda bırakır
eğer siz üstelerseniz
kızda kendini bi halt sanar ve daha çok saldırır
demedi deme:kahve:
o bır saldırsında ben görim saldırmak nasıl oluyo öğretım ona hıc fark etmez ona oyle bı hatıra bırakırım kı benı hayatı boyunca unutamaz

sen evli değilmiydin...:bbo:

neyse başlık çok şirin olmuş '' nişanlıma çıkma teklifi eden yağmur aında ki zilli'' kıza burdan seslenir gibi...

yakalarsak hep beraber yolarız seni yağmur. bugün nişanlıya yarın evliye asılırsın dengesiz senii:oklava:

nişanlın gereken cvbı vermiş. görünce ters terse bakın gereken msjı alır. hiç de muhatap olmanıza gerek yok

valla ben tepkini normal buluyorum...
dövmek değilde daha ciddi bi tarzda tehtitkar vari konuşablirsin ya da muhatap almamaya çalışırsın ama kız çok bunaltırsa artık onada sen karar ver :smiley-cool:

o bır saldırsında ben görim saldırmak nasıl oluyo öğretım ona hıc fark etmez ona oyle bı hatıra bırakırım kı benı hayatı boyunca unutamaz

ablacım sen kaç yaşındasınbenneyaptımki
ben saldırmaktan kastım daha çok üstünüze gelir
yoksa kızın nişanlının üstüne atlayacağı yok
sakin oll relaxxşakkıdı
keskin sirke küpüne zarar:delphin:

eh söyleyecegını söylemıssın telefonda yagmura bı daha rahatsız etmez heralde. artık sakın olabılırsın.

benzer bir olay benim başıma geldi eşimin eski kız arkadaşı sürekli telefon yoluyla rahatsızlık veriyordu ama hiç sinirlenmedim sadece dedimki o sıralarda yeni hamileyim ama bebeğimin cinsiyetitini henüz bilmiyorum dedimki hamileyim eğer oğlum olursa söz seni alıcam babasına yar olamadın belki oğluna olursun dedim bir daha aramadı

valla ben tepkini normal buluyorum...
dövmek değilde daha ciddi bi tarzda tehtitkar vari konuşablirsin ya da muhatap almamaya çalışırsın ama kız çok bunaltırsa artık onada sen karar ver :smiley-cool:
öldürücem senı dedım kız kortu zaten cevap veremedı kapattı telefonu ılk gördugum yerde ağzını burnunu kırıcam o zamab bırdaha yaklasamıyıcak nişanlımın 100 metre yakınına

ayy ben dövememde bana öle bişe olsa :sm_confused:
ezerim arabayla kaçarım delikafadulden

Back
X