nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

medeni durumunun evli olmasına takmıstım nişanlım diosun
tedaviye ihtiyacın oldugunu düşünüodum bende çok sinirliyim ama hiçkimsenin kafasını taslara vurup kan cıkarmayı dusunmedim
ama en cok ben düşündüren nişanlın (söyledigine göre ) neden o kızın numarasını almıs madem istemiomus

medeni durumunun evli olmasına takmıstım nişanlım diosun
tedaviye ihtiyacın oldugunu düşünüodum bende çok sinirliyim ama hiçkimsenin kafasını taslara vurup kan cıkarmayı dusunmedim
ama en cok ben düşündüren nişanlın (söyledigine göre ) neden o kızın numarasını almıs madem istemiomus

istemeyen insan numarayi yirtip atar demi?
bi de sanki kiz israrla ariyormus gibi yeniden arayip bi de tehdit etmisler.
bu iste cok pis bir oyun donuyor ama hadi bakalim:1ninca:

ezberlemiş numarayı öle sölediler...kız bikere sölemiş koca da ezberlemiş hemen:1ninca:

Herşey bir yana ,Yağmur denen kız birdenbire ,nasıl zuhur etmiş mahallede..
Acaba kız aklını mı zayii etti..Kızın deli olması lazım.
Durduk yere, Eskiden 1 hafta görüştüğü,cüneyti arayacak..burası saçmalık zaten..
Kız yana yakıla senin nişanlını,pardon kocanı arıyor..ıllllginççç..

Sonra kız numarasını söyledi ve anında akılda kaldı ve ezberledi...
Mmmmm...bilemiyorum..kim inanır?

verdiğiniz tepki çok abartılı geldi. bence nişanlınızın bu durumu büyütmesine gerek yoktu. 'ben nişanlıyım, seninle ilgilenmiyorum' u bir şekilde, karşılaştığında kıza hissettirecekti. sonradan aramaya, tel görüşmesine ne gerek vardı?

ayrıca nişanlınız ne kadar kıskanç olduğunuzu biliyordur mutlaka, tüm ayrıntıları neden size anlatıyor, sizi kızla konuşturuyor? sizi bu kadar tahrik etmesine hiç gerek yoktu.
sinirinizi görünce sizden korkmuştur gibime geldi. adamın yapacağı varsa da yapamaz. içiniz rahat olsun...

kızın davranışı ise çok basit, siz ona uymayın. kendinize, nişanlınıza güveniyormuşsunuz işte, ötesi var mı?

Son düzenleme:
evet arkadaşlar yanlıs görmedınız dün yağmur adında nişanlımın benden önce bır hafta kızla görüşüp görüşmekte değil takılıp terk ettıgı kız bır haftadır nişanlımı mahallede arıyormus e dün yakalamıs cüneyt konuşa bılırımıyız benım aşkımda konuş bakalım demıs kız demıskı napıyosun falan fılan benımole çıkarmısın bır haftadır senı arıyorum yenı buldum senı demıs nişanlımda ben nişanlıyım nişanlımı sevıyorum deyınce kız ıkı elıyle kendı kafasına vurmus cıkart o yüzüğü parmagından benımle beraber ol demıs nişanlımda ben seviyorum nişanlımı senınle ne ısım var demıs kız numarasını vermıs duşun karar ver benı ara demıs akşam nısanlım onu aramıs benımle uğrasma bırak pesımı demek ıcın konuşmuş ve kapatmıs bu sabah bulustuk nısanlımla bana olayı anlattı cok cokbuk ara su kızı bırdaha senın yanına gelmesın dedım aradı kız telefonu açar açmaz bağırmaya basladı sesını hoparlörden verıyo nişanlım kız kızmaya basladı benı neden baska numaradan arıyosun ya kendı telefonundan arasana dıye cunku dun nişanlım o yagmuru baska bır numaradan aramıs o numarayı cüneytın zannedıyo kız sonra telefonu ben elinden aldım basladım kıza BANA BAK BANA BEN CÜNEYTIN NIİANLISIYIM BIRDAHA SENI CÜNEYTIN YANINDA GÖRÜRSEM ÖLDÜRÜRÜM DÖVERIM SENI DEDIM YANINDA GÖRMEME GEREK YOK ILK GÖRDUGUM YERDE YEMIN EDERIM O KIZI VAR GÜCÜMLE DÖVECEM ONUN O KAFASINI KALDIRIM TAŞLARINA VURUCAM KAN YAPICAM O YAĞMUR DENEN ZİLLİYİ YENI YILDAN TEK DILEGIM O KIZ BENIM KARSIMA CIKSIN KIZ HIC CEVAP VEREMEDEN YUZUME KAPATTI ama bunu dövmekle bırakmıyıcam ıbretı alem ıcın sokak ortasında ondan kan çıkarıtıcam

eeee?

bu ne kin
sakin ol bence önce nişanlın verilmesi gereken cevabı vermiş zaten
ben nişanlıyım demiş
kız anlamamışsa bi daha konuş
ama yok kafasını kaldırım taşına vurucam vs.
sinirli anında yazdın heralde bu yazıyı bence sakin
ol nişanlınla mutlu ol
bu gibi sorunlara bu kadar sinirlenme

canım benim doğrudur bizden iyi taniyosun sen nişanlını ama insanlar 10 yıllık kocalarını sonradan tanıyolar. Sen sen ol tek suçu kadında arama nişanlına da kız ki her söylediğine inanmanı beklemesin olur mu ?

Sen olayın içinde olduğun için dışarıdan bizim gördüğümüz gibi göremezsin. Nişanlın o kıza yüz vermiş, senin yanında aramasın diye başka numaradan görüşmüş onunla. Sonra sana anlatmış. Şimdi iki kız onun için kavga ediyo diye de keyfinden dört köşedir.

Dikkatli ol tatlim, sen ona şöyle de, beni aptal zannetme, sana bişey söylemiyorum diye sürekli böyle olucağini sanma de. Bişey sorarsa da güler geçersin, cevap vermezsin.

Back
X