- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi kocasinatapiyo
valla ben olsam o kızı yolardım
sıkıysa bi daha benimkinin yanından geçsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam seninki çok masum :dilcikar:tavuğuda yoluyoz sonuçta:sm_confused:valla ben olsam o kızı yolardım
anam seninki çok masum :dilcikar:tavuğuda yoluyoz sonuçta:sm_confused:
kacasına tapıo ,yağmur için, ayin düzenleyecek,taş taş üstünde yağmurun zerresi kalmayacak:bbo:
bence yağmur vize işlemleri için uğraşıyordur kesin...
inşallah giderken donlarını unutmaz:sm_cool:
gebersın hain yağmur pis yağmur ben karar erdım vucudunu kumsa saplıyıcam kapası dısarıda kalacak butun mahalleyede ananons edecem şeytan taşlama törenı var dıye taşlıyacaz kappe karıyı
kısım sen var yaaaa......benim yolmam tavuga benzemez
kızım ben trakyalıyım kimse kurtaramaz onu benim şerrimden amilallah :dilcikar:
Çok üzgünüm çoook hihoyyyt
kısım sen var yaaaa......
editçi seniii....:icecream:
yok yav sinirlı degılım baktım kızlar makara yapıyo bende araya gırım dedim allaha şükür birbirimizi çok sevıyoruz bende emınım karsısına kım geçse bana ıhanet etmeyecegınden bana sadık oldugundan sevdıgınden ama işte bazı dengesızler ınsanı gıcık edıyo gıcık oldugum zamanda doğal olarak onu öldürmek ıstıyorumsüprizzzzz şşşş sen bi sakinleşşşş bi yat uyu kendine gelll cama çık derin nefes al bencee çünkü senin sinirler tavan yaptı zıpzıp zıplıyorlarrrlmaz:
Ne yağmurmuş yahuu, hayır yani nedir bukadar kafaya taktığın nişanlın pas vermemiş üstüne üstlük gelmiş sana söylemiş bilgilendirmişte senii yetmemiş tel numarasını vermiş bas bas bağırmana yardımcı olmuşş nedir yani şimdi hala daha zıpzıp zıplaman?? nişanlın gitse pas verse baştan çıkarsa tamam dicem yeri göğü inlet hatta beraber yağmurun tepesine binip şimşek gibi çakalım gürleyelim gökgürültüsü gibi ammavelakin senin nişanlına güvenin ,inancın varki hala nişanlın öyle değilmii?? neden bukadar önemsedin taktın kafayı yağmura Senin kendine olan güvenin yokmu?? Sen bunları yaparak böyle davranarak nişanlının gözündede küçük düşersin bırak tınlama seviyorsa zaten senin hep yanında olur nişanlın arkadaşım.. Gideceği varsa gider zaten ama şöylede bişi var senin gib eli maşalı bi nişanlısı varken attığı adımı sanırım 2 kez düşünüyordur...
Bence artık relaks ol ve önce kendine sonra nişanlına Güven... Aranızda kuvvetli bi bağ varsa zaten değil yağmur hale jale tüm mahalle bile giremez yanlışmıyım?? sengözlerimebaksanab
seninki benden kara olmasın kıssositosositobi deyim vardı biri birine mana buluyodu
sanki bu benden farksız yaa :roflol: :roflol:
neyse su yagmura bende kızdım ama cocuk yüz vermemiş aferin
sakin ol kızz bak şanslısın..
yok yav sinirlı degılım baktım kızlar makara yapıyo bende araya gırım dedim allaha şükür birbirimizi çok sevıyoruz bende emınım karsısına kım geçse bana ıhanet etmeyecegınden bana sadık oldugundan sevdıgınden ama işte bazı dengesızler ınsanı gıcık edıyo gıcık oldugum zamanda doğal olarak onu öldürmek ıstıyorum
olmaz ama böylee, frene bas birazz çünkü gerçekten uçuyorsun sinirlendinmii.. kendini frenlemesini öğrenmelisin çünkü gerçekten farkında olmadan ileride çevrene ve hatta hatta evliliğine evine zarar verebilirsin..
Sen sevdiğin ve yüzüğünü taşıdığın adama bak eğer güvenip inanıyorsan ve hamurunda mayasında bi bozukluk yoksa hep yanında hep arkasında ol.. Unutma tapusu sana geçiyor artık ve onun yanında sen varsın çünkü o seni tercih etti ve senin yanında o var çünkü sen onu tercih ettin.. Ne yağmurlar gelir geçer yeterki yağmur altında ıslanıpta kendinizden geçmeyin dimdik ayakta durmasını bilin Fırtına Bile sizi birbirinizden ayıramasın.. Ama öncelikle senin biraz kendini kontrol etmen gerekiyor tatlım...
:mymeka::roflol::roflol::1hug:Anlamadıgım birsey var konu sahibi evli misin? nişanlı mi?
ammiiinnn allahım ınsallah hıc kımseyı sevdıklerınden ayırmasın
tam türk filmi gibi..nişanlında iyi ayr vermiş sana..nişanlında niye alıyoki tlf nosunu,niye arıyo benden uzak dur diye..çok çocukça geldi bana.kaç yaşındasınız siz