Nişanlıma gelen o mesaj !

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
çözüme ulaştı arkadaslarıma tesekkür ederim yapıcı yorumlar yapan ve bana ögüt veren tüm arkadaslarıma tesekkür ederim ...

Son düzenleme:
Hiç muhattap olmaması daha iyi boşver .
Kaale almadığını göstermiş işte.
Dert etme.Kendini bunaltma.

bence sakin ol adam cevap yazmamış kaale almamış kızı
cevap yazsa moralini boz derdim de şimdi bozma.

nişanlınıza kızıp boşuna kavga çıkartmayın bence cevap vermemesi daha güzel olmuş demekki o kızı umursamıyor..

nişanlınıza kızıp boşuna kavga çıkartmayın bence cevap vermemesi daha güzel olmuş demekki o kızı umursamıyor..

ama kız neye güvenerek mail atabiliyor yani eger sert cvp verse bir daha yeltenemez düşün yani kuzum ben kıza yazdım cvp bile veremdi engelledi ben isterdim ki benden önce ona gerekenleri sölemesini ve onuda engellemesini kız onu engellemeiş ben msj attım ona okuudu okudu ve beni engelledi düşünün yani sizce nişanlımdan da engelleyeymi mi ? o kız bunu neden yapmıor hanı ne beklıyorlar anlamıoyrum ki bu ikinci yakalayaım aynı kız aynı tarz msjlar :/

mail atan kim?
nisanlin taniyor mu?

eski kız arkadası olabilir ya da flörtleştiği eski fotolarında begenileri vardı kızın aynı iisim altında nişanlımın zevklerini içeren hatta phoshop yapıp anasayfaya koydugu bir takım fotoları almıs oda yapmıs yakın tairhlerde takip ediyor belliki hala :S :S takip ediyor lafları da bunu gösteriyor Ara sıra da olsa gülüşünü görmek güzel.. hani bu söz ne demek :S neyi kasdeyor çözmedim faceden mi görüyor algılayamadım hani nişanlımla yasıorum ben ve ailesile kız pazar günü atmıs gece yanlız oldugunu düşünreke sifresinin bende oldugunu hiç mi düşünemedi

ama kız neye güvenerek mail atabiliyor yani eger sert cvp verse bir daha yeltenemez düşün yani kuzum ben kıza yazdım cvp bile veremdi engelledi ben isterdim ki benden önce ona gerekenleri sölemesini ve onuda engellemesini kız onu engellemeiş ben msj attım ona okuudu okudu ve beni engelledi düşünün yani sizce nişanlımdan da engelleyeymi mi ? o kız bunu neden yapmıor hanı ne beklıyorlar anlamıoyrum ki bu ikinci yakalayaım aynı kız aynı tarz msjlar :/

ne desem bilemedim sende haklısın aslında. ayy ne uyuz oluyorum bu tip yapışık kızlara:47: yahu adam nişanlı evlenecek o hayal peşinde. engelle gitsin ozaman yazamaz birdaha

ne desem bilemedim sende haklısın aslında. ayy ne uyuz oluyorum bu tip yapışık kızlara:47: yahu adam nişanlı evlenecek o hayal peşinde. engelle gitsin ozaman yazamaz birdaha

aynennn canım ya
bunları yazdım bende kıza (Kim olduguna dair bir fikrim yok ! bilmek dahi istemiyorum 10 mart tarihine dair nişanlıma atmış oldugun bir maili gördüm suanda .Yapmış oldugun sey ayıp ve çirkin bir davranış nişanlı olan bir erkeğe msj atamazsın ! Heleki benim eşime hiç atamazsın
bir daha ...... irtibat kurmanı istemiyorum aksi taktirde bu denli bir ikazı gerçekleştirmem sana haberin olsun .git başka insanların gülücükleriyle mutlu ol birde ; ) )
bunları yazdım yüzü yok tabi engelledi beni

Aile terbiyesinden yoksun deli cesaretli egoist insanlardan insanların mutlulugunu bozmak isteyen bir şekilde cüret eden,mutlu bireylerin çiftlerin mutluluklarından rahatsız olan ve üzüntüleriyle avunup tatmin olan aciz insanlardan rabbim herkesi korusun cnm ya ...

eski kız arkadası olabilir ya da flörtleştiği eski fotolarında begenileri vardı kızın aynı iisim altında nişanlımın zevklerini içeren hatta phoshop yapıp anasayfaya koydugu bir takım fotoları almıs oda yapmıs yakın tairhlerde takip ediyor belliki hala :S :S takip ediyor lafları da bunu gösteriyor Ara sıra da olsa gülüşünü görmek güzel.. hani bu söz ne demek :S neyi kasdeyor çözmedim faceden mi görüyor algılayamadım hani nişanlımla yasıorum ben ve ailesile kız pazar günü atmıs gece yanlız oldugunu düşünreke sifresinin bende oldugunu hiç mi düşünemedi

madem bir geçmisleri var ve artik sen varsin o'nu tamamen hayatindan çikarmasi lazim
ayrica "ara sira da olsa gulusunu gormek guzel" sanki bir dialogdan alinti
belki yazistilar hepsini sildi o sn msj gozunden kaçti..

belki kiz msj atinca o telden cvp yazdi
gunahini almak istemem belki de hiç orali bile olmadi
AMA kizin niyeti belli engellemesi daha dogru olurdu
ya da bana boyle seyler yazma ben nilperiy'i seviyorum diyebilirdi

Son düzenleme:

Aynı kız demişsin ya kız umursanmadıkça sarmış belli ki nişanlın da cevap verip bulaştırmak istememiş bence. Nişanlın evet sert bir cevap verebilirdi ama o kız da sonuçta her şeyi göze alıp mesaj attığına göre nişanlınla öyle ya da böyle bir irtibat kurmaya çalışıyor nişanlın da bunun farkında, önceden nişanlının neden engellemediğine gelince besbelli umursamamış kızı, bence nişanlınızla bu konuyu konuşup kızı amacına ulaştırmayın kapansın konu.

Arkadaşım sakince sorsana nişanlına bu mesaj neyin nesi ne cürretle atmış diye.
Kim olduğunu da sorarsın hem.

aynennn canım ya
bunları yazdım bende kıza (Kim olduguna dair bir fikrim yok ! bilmek dahi istemiyorum 10 mart tarihine dair nişanlıma atmış oldugun bir maili gördüm suanda .Yapmış oldugun sey ayıp ve çirkin bir davranış nişanlı olan bir erkeğe msj atamazsın ! Heleki benim eşime hiç atamazsın
bir daha ...... irtibat kurmanı istemiyorum aksi taktirde bu denli bir ikazı gerçekleştirmem sana haberin olsun .git başka insanların gülücükleriyle mutlu ol birde ; ) )
bunları yazdım yüzü yok tabi engelledi beni

Aile terbiyesinden yoksun deli cesaretli egoist insanlardan insanların mutlulugunu bozmak isteyen bir şekilde cüret eden,mutlu bireylerin çiftlerin mutluluklarından rahatsız olan ve üzüntüleriyle avunup tatmin olan aciz insanlardan rabbim herkesi korusun cnm ya ...

aslinda kizi online yakalayip nisanlinmis gibi konusup agzindan laf alabilirdin :27:
yapmadigim sey degil kiz tek tek tek herseyi anlatti :9:
neyse ki kiz ve esimin arasinda geçenler benden onceymis
biz de o zaman nisanliydik
ertesi gun bulustuk, mine'den gerçekten hoslandin mi diye basladim
sonra aranizda sunlar sunlar geçmis dedim
nasil ogrendigimi anlattim
o da senden korkulur ben evlilik konusunu bir daha dusuneyim dedi :27:

Son düzenleme:
ilişkilerin ortasına nerden çıkıyo bu kızlar yaa her gün kaç kişi bu konulardan dertli
bu adamların bazıları masumsa da güvenemiyoruz artık

madem bir geçmisleri var ve artik sen varsin o'nu tamamen hayatindan çikarmasi lazim
ayrica "ara sira da olsa gulusunu gormek guzel" sanki bir dialogdan alinti
belki yazistilar hepsini sildi o sn msj gozunden kaçti..

belki kiz msj atinca o telden cvp yazdi
gunahini almak istemem belki de hiç orali bile olmadi
AMA kizin niyeti belli engellemesi daha dogru olurdu
ya da bana boyle seyler yazma ben nilperiy'i seviyorum diyebilirdi

benimde tuhafıma giden nokta o zaten hani neyi kastteti konuştular mı ya da ne bilim msn bilmem ıvır zıvır hepsinin sifresi var bende ama pazar günü işteydi nişanlım telden de atamaz rehberini gözden gecirdim numaraların hepsini sildim kim varsa ama hattıda değiştridm tek ihtimal var işyerinde yazısıp ta pazar günü tekrar atmıs olması ya da ben yanında değilken konusmusolmaları herşey olabilir nişanlım dahi olsa güvenmem babamın ogluna bile güvenmem acıkcası bunu çözebilmemin tek yolu var aynı msj üzerinden kıza cevap veirp neyi kasıt ediyosun demesi lazım kı ve kız ne dicek bakalım konusup konusmadıkları o zaman ortaya çıkar ben nişanlıma inanabileyim yoksa kuskularım olacak !

Nişanlın art niyetli olsaydı saman altından suyunu yürütürdü anlamazdın bile kendisi cevap vermedi ise laf kalabalığı oluşturmak istemediği ve başından sallamak içindir. Belki daha öncesin de konuştu nişanlandım gibilerinden kız saplantı yaptı hala yazıyor bu ihtimalleri de düşün.

Nişanlın ile sakince konuşursun zaten mimiklerinden tepkilemelerinden anlarsın sende ne olduğunu. Nişanlına bağırıp çağırıp huzurunuzu iyice bozmayın.

aslinda kizi online yakalayip nisanlinmis gibi konusup agzindan laf alabilirdin :27:
yapmadigim sey degil kiz tek tek tek herseyi anlatti :9:
neyse ki kiz ve esimin arasinda geçenler benden onceymis
biz de o zaman nisanliydik
ertesi gun bulustuk, mine'den gerçekten hoslandin mi diye basladim
sonra aranizda sunlar sunlar geçmis dedim
nasil ogrendigimi anlattim
o da senden korkulur ben evlilik konusunu bir daha dusuneyim dedi :27:

aynen düşünmedim değil fakat yarın ya da biraz zaman gecitkten sonra yapabilirim bunu ama şimdi nasıl bir diyalogları vardı çözemeiğim için yapamadım :) hanı neyi kasıt ediyor iyi yassam kız iyice sarıcak bu ihtimalde var en mantıklısı nişanlım yanımdayken onun yazmasını isticem benim kıza mail attıgımdan haberinin olmadıgını bakalım ne dicek bu sekilde çözücem nişanlım kabul etmessede gecerli bir sebep sölemesi lazım

alemsın ya ! adam ne guzel cevap vermeye bıle tenezül etmemiş.verse niye verdı dersın vermese neden vermedi dersin!

Nişanlın art niyetli olsaydı saman altından suyunu yürütürdü anlamazdın bile kendisi cevap vermedi ise laf kalabalığı oluşturmak istemediği ve başından sallamak içindir. Belki daha öncesin de konuştu nişanlandım gibilerinden kız saplantı yaptı hala yazıyor bu ihtimalleri de düşün.

Nişanlın ile sakince konuşursun zaten mimiklerinden tepkilemelerinden anlarsın sende ne olduğunu. Nişanlına bağırıp çağırıp huzurunuzu iyice bozmayın.

benim kızdıgım nokta su hanı ben dikkat ediyorum talepleri ekleme bölümlerim hepsi kapalı o neden acıo nie dikkat etmiyor birileri neden yazıor açılıdgında msjlar aynı sey basıma gelse neler yapar allah bilir yarın uyandıgında daha dikkatli olmasını bu eski insanların bir daha bizimle irtiabar kurmamalarını isticem. napsın ne etsin dikkat etsin ben nasıl ediyorum dürtenleri bile o görmesin tadımız kaçmasın diye hemen siliyorum yok ediyorum ekleyeneleride aynı sekilde o da aynı hassasiyeti göstermeli gözünü dört acmalı

Back
X