Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar az önce nişanlımınsosyal bir paylaşım sitesine girdim msjlar bölümünde okunmuş ve kenara atılmıs bir mail buldum siz olsanız tepkiniz ne olurdu çok kızdım acayip gıcık oldum ara da sırada olsa gülüsünü görmek hoş mu öle bir mail atmıs ! nişanlım da cvp vermemiş vermesi gerekmezmiydi ! ne haddine mail atmak heleki nişanlı ilişkisi olan bir insana amaç ne algılayamıorum :S kıza gerekn cvbı verdim cvp veremedi veremezdi zaten yazdığım seylere nişanlıma ne demeliyim kavga etmeden nasıl uyarabilirim bu konuda yine aynı bişiy oldu ve yine cvp vermedi benim hırım gürültümle eski sevgilisene gerekli cvbı verdi nolurrrr cvp verinnn moralım altüst![]()
merhaba kızlar az önce nişanlımınsosyal bir paylaşım sitesine girdim msjlar bölümünde okunmuş ve kenara atılmıs bir mail buldum siz olsanız tepkiniz ne olurdu çok kızdım acayip gıcık oldum ara da sırada olsa gülüsünü görmek hoş mu öle bir mail atmıs ! nişanlım da cvp vermemiş vermesi gerekmezmiydi ! ne haddine mail atmak heleki nişanlı ilişkisi olan bir insana amaç ne algılayamıorum :S kıza gerekn cvbı verdim cvp veremedi veremezdi zaten yazdığım seylere nişanlıma ne demeliyim kavga etmeden nasıl uyarabilirim bu konuda yine aynı bişiy oldu ve yine cvp vermedi benim hırım gürültümle eski sevgilisene gerekli cvbı verdi nolurrrr cvp verinnn moralım altüst![]()
delimisin arkadasım cevap vermememkle en iyisini yapmış.. kişikliği kareketeri oturmuş demkki adamın çocuk gibi itişmeye gerek yok kör değil o kızlar nişanlı oldunu görüo aynı şeiyi mail atarak nişanlın söleyince ne olcak. senin kızla konusmanda çok çocukça olmuş hiç gerek yoktu bence[/QUOTE
kızın ikinci kez rahatsızlık verıyor.canım güzel bir dille ikaz etmek zorunda kaldım çocukluk demişsiniz saygı duyarım yine olsa yine ikaz ederim hatta daha fazlasını kimsenin huzurumuzu kacırmaya hakkı yok ... Bu saatten sonra ki zaten umuruma katıpta bişiy yapmıcam çok sıkıcı bir durum gerçekten yapmak istese yapar içinde varsa gizlice yapar .zaten kız amacına ulaştı benim huzurumu kaçırdı tartısma yarattıona bişiy olmadı olan benim sinir sistemime oldugu kızdıgım nokta nişanlıma msj ekleme fln değil kızgınlıgım dejenere neslin bu tarz davranışlarda bulunması .bugun bana yarın baska insanlara yazık günah herkes benim kadar olgun davranmayabilir Allah akıl fikir versin bu tarz zihinlere :)
Bir kere evlenip aile kurmaya soyunacak kadar kendilerine güvenen iki insanın birbirine güvenmemesi, sosyal paylaşım sitesi, e-mail, telefon gibi kişiye özel iletişim kanallarını ortak kullanması baştan hata.
Taraflardan biri iyi niyetle şifresini paylaşmış da olsa diğerinin girip karıştırmaması gerekir.
Altından kalkamayacağınız bilginin peşinden koşmayın.
Hem belli ki karşı tarafın size şifresini vermiş olması aranızdaki ilişkinin sağlamlığını da kanıtlamıyor görmüş oldunuz. Öyle olsaydı sizi rahatsız eden mesajı sorabilirdiniz nişanlınıza gayet rahat bir biçimde.
Her şeyimiz göstermelik. Birbirinize nefes alacak zaman-mekan tanımak durumundasınız, sizden öncesiyle ilişkisini doğru seviyede tutamayan biriyle evlenmek ister misiniz? Çocuk mu bu yoksa ilerde çocuklarınızın babası olacak yetişkin bir erkek mi?
Çocuk gelinlerden önce çocuk zihniyetli çiftlere el atılması gerek sanırım.
Bu söylediklerimi tavsiye olarak alın lütfen. Yaşam kaliteniz ve ruh sağlığınız bu gidişattan olumsuz etkileniyor gibi...
neden mesaj atan kıza bu kadar sinirleniyosun ki eğer nişanlından yüz bulmasaydı atmazdı heralde ve ilk atışı da değilmiş.nişanlın en başta daha ilk mesajında engelleseydi durumu.bence kıza bu kadar yüklenmek yerine neden nişanlım bana böyle bir şey yaşatıyor diye düşün...
Hiçbir kız, nişanlı olduğunu bildiği adama mesaj atmaz mı ???
Yapmayın lütfen ALLAH aşkına. Hangi dünyada yaşıyoruz ?
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlar var bu dünyada. Tabi ki mesaj atabilir.
Ne kızlar var , herkes sizin ya da benim kadar iyi insan değil. Evet benim değil nişanlısı sevgilisi olan adamla bile işim olmaz.
Ama bu her kız için geçerli değil maalesef.
Erkek arkadaşınızdan cesaret aldığına dair olan yorumlara bakmayın. Nereden anladılar bir mesajla, kızın erkek arkadaşınızdan cesaret aldığını, anlamadım ....
Sevgili nilpery, erkek arkadaşımın bir başka kadınla mesajlaşması elbette benim de canımı sıkar. Lakin bu bir ahlaki prensip midir tartışılır. Sevdiğini kıskanma güdüsüyle rahatsızlık duyar insan, bu normal. Ama dünya benim hislerime göre dönmüyor. Sizin durumunuzda olsaydım erkek arkadaşımın/nişanlımın cevap verme gereği duymaması içimi rahatlatmaya yeterdi. Çok da fazla kurcalamazdım. Silme ya da gizleme gereği de duymamış içiniz rahat olsun.
Göstermelikten kastım, çiftlerin birbirlerine güvenlerini kanıtlamak için böyle tüm şifrelerini paylaşmaları. Yeri geliyor sevdiğinize açamadığınız bir derdinizi, onunla hiç alakası olmayan bir sıkıntınızı bir arkadaşınızla oralardan konuşuyorsunuz. İnsanın hiç bir özgür iletişim alanı kalmazsa ne olur, yanlış olmadığı halde sanki yanlış bir şey yapıyormuş gibi görüneceğim korkusuyla başka hesaplar açar, bu sefer suçsuz yere suçluluk hissini yaşayıp alıştığından küçük küçük başka adımlarla daha büyük yalanlara başvurur.
Demek istediğim gündelik meseleleri bile kavga konusu edip suçluluk hissine bağışıklık kazanmasına neden olmayın nişanlınızın. Bence güveninizi kaybetmeyin, sizi üzecek bir şey yapacağını sanmam.
Hiç kimse düzenbaz, arkadan iş çevirici, sinsi doğmuyor. Suçlanmaya alışıp içine sindirdikçe yoldan çıkıyor.
Hiçbir kız, nişanlı olduğunu bildiği adama mesaj atmaz mı ???
Yapmayın lütfen ALLAH aşkına. Hangi dünyada yaşıyoruz ?
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlar var bu dünyada. Tabi ki mesaj atabilir.
Ne kızlar var , herkes sizin ya da benim kadar iyi insan değil. Evet benim değil nişanlısı sevgilisi olan adamla bile işim olmaz.
Ama bu her kız için geçerli değil maalesef.
Erkek arkadaşınızdan cesaret aldığına dair olan yorumlara bakmayın. Nereden anladılar bir mesajla, kızın erkek arkadaşınızdan cesaret aldığını, anlamadım ....