Nişanlıma gelen o mesaj !

Bir kere evlenip aile kurmaya soyunacak kadar kendilerine güvenen iki insanın birbirine güvenmemesi, sosyal paylaşım sitesi, e-mail, telefon gibi kişiye özel iletişim kanallarını ortak kullanması baştan hata.
Taraflardan biri iyi niyetle şifresini paylaşmış da olsa diğerinin girip karıştırmaması gerekir.

Altından kalkamayacağınız bilginin peşinden koşmayın.

Hem belli ki karşı tarafın size şifresini vermiş olması aranızdaki ilişkinin sağlamlığını da kanıtlamıyor görmüş oldunuz. Öyle olsaydı sizi rahatsız eden mesajı sorabilirdiniz nişanlınıza gayet rahat bir biçimde.

Her şeyimiz göstermelik. Birbirinize nefes alacak zaman-mekan tanımak durumundasınız, sizden öncesiyle ilişkisini doğru seviyede tutamayan biriyle evlenmek ister misiniz? Çocuk mu bu yoksa ilerde çocuklarınızın babası olacak yetişkin bir erkek mi?

Çocuk gelinlerden önce çocuk zihniyetli çiftlere el atılması gerek sanırım.

Bu söylediklerimi tavsiye olarak alın lütfen. Yaşam kaliteniz ve ruh sağlığınız bu gidişattan olumsuz etkileniyor gibi...

bu basiniza gelse acaba boyle yaklasirmiydiniz? bende boyle yorum yapanlari anlamiyorum dogrusu cokta guvensen o an elin ayagin birbirine dolasiyor basa gelmeden anlayamazsiniz...

yazdıklarınızı okudum da bence hiç bir kız hele hele nişanlı olduğunu bildiği bir adama mesaj atmaz. belli ki nişanlınızdan cesaret bulmuş. sizin fark ettiğinizi anlayınca nişanlınız kıvırmış. facebooktan nişanlı olduğunuzu ilan ettiniz mi. belki de o mesajları attığında nişanlı olduğunuzdan haberi yoktu. insanları hemen yargılamayın. yanınızdaki nişanlınızda da suç vardır. yoksa kim nerden cesaret alacakta mesaj atacak. bence bi düşünün.

siz hangi dunyada yasiyorsunuz allah askina?
oyle kizlar var ki ozellikle evli erkeklerle ilgileniyorlar
bazilari içinse evli olup olmamasi fark etmiyor

Son düzenleme:

Olay yeri facebook sa nisanli oldugunu ilanda etse zihniyetsizler erkek kiza,kizda erkege asiliyor evli olsada fark etmiyor bu ama güzel kardesim:3: bir birinizi seviyorsaniz ne geregi var facebook a dondurun hesabinizi ne o girsin ne sen gir böyle bir söz verin kendinize ne sen huzursuz ol ne oo ha onu yapamak isteyen gene yapar evet ama en azindan bir deneyin canim cünkü görüyorum ne oluyorsa bu facbook nebilim msne gibi seylerde patlak veriyor daha cok böyle asilmalar laf atmalar oluyo bilmiyorum yanlismi düsünüyorum sadece iki seven insan icin bir fikir umarim yanlis anlasilmam sevgiler...

aynen öyle kuzum bana dokunmayan yılan binyasasın zihniyetinde olan insanlar işte baslarına gelmeden bizim konustuklarımı idrak edemezler :) :)

Olay yeri facebook sa nisanli oldugunu ilanda etse zihniyetsizler erkek kiza,kizda erkege asiliyor evli olsada fark etmiyor bu ama güzel kardesim:3: bir birinizi seviyorsaniz ne geregi var facebook a dondurun hesabinizi ne o girsin ne sen gir böyle bir söz verin kendinize ne sen huzursuz ol ne oo ha onu yapamak isteyen gene yapar evet ama en azindan bir deneyin canim cünkü görüyorum ne oluyorsa bu facbook nebilim msne gibi seylerde patlak veriyor daha cok böyle asilmalar laf atmalar oluyo bilmiyorum yanlismi düsünüyorum sadece iki seven insan icin bir fikir umarim yanlis anlasilmam sevgiler...

canım yüreğine saglık samimiyetin için saol keşke kapatabilsek :) medyacız ikimizde herşeyi oradan takip ediyoruz nişanlıma kalsa kapatalım diyor umarım bir daha böyle bişey yasamayız

Back
X