sinirlerime hakim olamıyorum malesef Allah hayırlısını versin sadece.yuva yıkanın da yuvası olmaz.bu arada işyerinden almış kadını sebebi de kadının kocası araba bozuldu demiş tamirciye goturmus bizimki de supermen ya ...neye karar vericem ben şimdi devam etsem güüvenim yok, bitirsem daha kotu olcagımdan korkuyorumGuven tek kullanımlık, kırılmakta haklisin..
Ya öyle bir durum ki, tabiri caizse aşağı tukursem sakal, yukarı tukursem bıyık olmuş.
O yüzden tetikte kal, ve söylediği herşeye koru körüne inanma. Bayanlar evli tamam ama bir tanesini evinden almış, çoğu Türk erkeğinin boyle bir durumda karısına rahatça git o adamla diyeceğini pek sanmıyorum.
Yanı şöyle ki, beklemede kal ve her dedigine hemen inanma. Sen zaten iyi kalpliysen, Allah doğruyu yanlısı karşına cikariverir..
Bir de bence o duayi etme, buradan beddua gibi görünüyor, gerek yok ya.
Kesinlikle, sen rahat ol bir durum dönüyorsa arkandan bir şekilde karşına cikar o.. Ama bence alıp karşına ciddi bir konuşma yapman lazim, sonra davranışlarına gore kararini verirsin..sinirlerime hakim olamıyorum malesef Allah hayırlısını versin sadece.yuva yıkanın da yuvası olmaz.bu arada işyerinden almış kadını sebebi de kadının kocası araba bozuldu demiş tamirciye goturmus bizimki de supermen ya ...neye karar vericem ben şimdi devam etsem güüvenim yok, bitirsem daha kotu olcagımdan korkuyorum
doğru soyluyosun il defa cıktı dışarı ama parmagındda yüzüğü yoktu bunun yuzunden daha oncede tartışmıştık.haa bi de sonra ogrendimki o arabayla aldıgı kadın (sorumlusu yani o ) bunu evdeyken arayıp yarın nöbetin var unutma gel falan diyomuş .bikere de benm yanımda denk geldi aradı bunu o gun işyerinde olan aksaklıkları anlatmış arkadasına anlatır gibi.o kadın onun arkadası değil iş yerinde sorurmlusu.ozel hayatında olmamalı ama değilmi?Hemen alevlenecek bisey yok bence. Evet bahzetmedigi "bayan mizafirlerden " ben de rahatsiz olurum ama bi dur nefes al bi dinle nolmus. Ilk defa yasaniyorsa biraz ayar ver noluyo sana de.hoslanmadigini belirt.Ama aliskanlik olmussa iste o zaman kork.
Bir de uzaktaymissiniz. Illaki cani skliyordur arkadaslarla zaman gecirmek istiyordur.bana gore cizgilerinizi cizip ona gore tavir almak daha uygun.hemen ortaligi atese vermek cocukca geliyor bana.
önemsiz bişey diyor o yanında oturan bekar ona abi diye hitap ediyomuş hakkında hiçbişey bilmiyomuş.haa 2 mekanda da yanyana denk gelmelerinin sebebi; ilk yerde tesadufen oyle oturulmuş ,ikinnci yerde diğer kadının kocasıyla birlikte nargile içebilmek için oyle denk gelmiş.ama o resmi gordugumde kaynar sular basımdan aşa dokulduNeden yalan söylediğini sordun mu
nişanlına
ne diyor
Iste bu tarz seylerden hoslanmadiginizi gerekiosa ayar vererek slylo.hicbi kadin boyle seylerden hoslanmaz.bu konuda haklisin. Ama bazi seyleri cok problem yapip kendini yipratmaya gerek yok. Mesela yuzuk konusu.malesef tanidigim cogu erkek evlendikten sonra alyans takmiyor.esim de dahil.doğru soyluyosun il defa cıktı dışarı ama parmagındda yüzüğü yoktu bunun yuzunden daha oncede tartışmıştık.haa bi de sonra ogrendimki o arabayla aldıgı kadın (sorumlusu yani o ) bunu evdeyken arayıp yarın nöbetin var unutma gel falan diyomuş .bikere de benm yanımda denk geldi aradı bunu o gun işyerinde olan aksaklıkları anlatmış arkadasına anlatır gibi.o kadın onun arkadası değil iş yerinde sorurmlusu.ozel hayatında olmamalı ama değilmi?
kadını Allah havale ediyorum kimsenin gunahına giremem ama Allah biliyo benim üzülmeme bilerek vesile olanlara fırsat vermesin öncelikle ya da ne hissediyosam Allah ona 10 katını hissetirsin kadın evli çok iyilik meraklısıysa safsa temizse kendi ailesiyle cevresiyle ilgilensin amerikada değiliz biz nişanlı birini akşşam arayıp o gun olan biteni anlatcak kadar geniiş değiliz yuva yıkanın yuvası olmaz Allaha havale ettimHayır kadına niye beddua ediyosun? Belki bilmiyo bile. Kendi nişanlına beddua etsene, yüzüğünü çıkarıp, sensizmiş gibi davranan o.
Ha yok tabi ayrılmıcaksın, kocana zeval gelmesin, elin kadınının bin beter başına gelsin dimi.
Ayrıca aradı ve özel hayatında olmamalı dediğin kadın, eşinin üstü ve konuşmaları da sadece iş içinmiş, yazdıklarını bi oku istersen. Özel hayata dair tek cümle yok.
Ha mesai saatleri dışında aranmasın kocam diyosan, bastır istifayı sen bak. Öyle bi dünya yok. Ben memurum, beni bile arıyolar 5ten sonra..
Son olarak, adam yüzüğünü çıkarıp, ortam yapıosa elin kadınından önce, kendi kocanın ipini kes.
inanın arkadaşları bırakın kuzenleirmle bile mesafe koydum rahatsz oldugu için sadace sınırlarımz varsa ıkımız de dikkat edelim haa eger arkadaslarla yuzuksuz eglenebiliyosak ben de aynısı yaptıgımda tepki gormemek sorun yasamamak istiyorum.kısacası sadakate dayalı adil bi ilişki istediğimAslinda artim susup, aynisini yapmak gerekir... Siz is arkadaslariniz yada nirmal arkadaslariniz yokmu? Cikin bi aksam kizli erkekli, yüzügünüzü takmayin, yaninizada bekar bi erkek otursun hatta ona bile gerek yok, cekilin fotolari atin face'e... Bakalim normalmiymis onun icinde, bakalim tepkisi sizinki kadar yumusak olacak mi? Bakin arkadaslariyla cikmadi sorun degil ama yüzügü takmamasi ve yalan söylemesi iste bunlar cok büyük sorun bence...
yuvamı yıkmak da istemiyorum 3 yıllık gecmişi cope atmak kolay değilki ama bundan sonra tutumum nasıl olcak kafam karşıkGuven kolay kolay kurulmaz kurulamaz. Ona guveniyorum desen bile beynindeki sorulari sebi kemiricek.
Merhaba arkadaşlar biz 3 yıldır birlikteliğin ardından 2014un mayısında nişanandık hazıranında da nıkahımız kıyıldı bu agustosta da dugunumuz olacak.o boluda ben istanbuldayım çalıştıgımız için sürekli gorusemiyoruz iletişimimiz oldukça kısıtlı.çalıştıgı yerde 10 aydır falan çalışıyor.biribirimize herşeyi haber veririz taki gecen gun yasanılanlara kadar.bi akşam arkadaslarıyla bulustu işyerinden 3 bayanla ve eşlerinin de oldugunu soyledi kızdım yine de ama bi nebze yumusadım.sonra ertesi gun onun facesine girdim ve o bayanlardan biri resim paylaşmış "guzel bi gundu" başlıgıyla sonra bir gordumki benmkinin yanında bana hiç bahsetmediği baska bbir bayan var once yemek yemişler sonra cafeye gitmişler 2 mekandada yanyana oturmuşlar tesadufmuş!!!ve parmagıında yüüzüğü de yokmuş "ama benm nikahlı oldugumu herkes biliyo" dedi. ayrıca evli bayanlardan birini almak için işyerine arabasıyla gitmiş onu almış mekana getirmiş.bunuda sonrdan sora sora ogrendim. anlayacagınız one zerre guvenim yok ama daha da kotusu evliliğe inancımı kaybettim,evliliğin sadakatı zedelendi.Allah'ım bunu bana yaşatan üzülmemde payı olan o kadına benim yasadıgımın 10 katını versin iyiyse iyi kotuyse kotu.beddua etmiyorum.napcagımıda bilemiyorum ailem konuştu nişanlımla yemin ederim kotu bişey yapmadım diyo ailem ailesiyle de konustu.biz konuscaz onla siz üzülmeyin demişler kayınvalidem aglamış hatta.nasıl unutucam buunları ne yapmam gerekiyo.çalıştıgı birimimi değiştirse nişanlım ? o arabaya bile binmek istemiyorum
ya yuzuk onemli değilmi demek istiyosunuz neden bu kadar nişan tantanası oldu oyleyse direk düğğün yapsaydık o zaman yüzük bi sembol sadece onu takması bana olan baglılıgındadndır sadakattendirBence bazen insanlar yalanı hak ediyorlar. Adam iş arkadaşlarıyla yemeğe çıkamaz, arabaya alamaz, telefonda konuşamaz, yüzüksüz dışarı çıkamaz... Bunları biri bana dayatsa ben de yalan söylerim. Sanki parmakta yüzük olunca koruma kalkanı oluşuyor. Yüzük değil bu adam evlidir diye alnına dövme de yaptırsanız yapmak isteyen istediğini yapar.
Bir insana ya sorgusuz sualsiz güvenirsiniz ya da güvenmezsiniz. Şöyle şöyle davranırsan güvenirim gibi bişey söz konusu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?