- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Gelenek görenk tantanası o bence... Diyorum ya içinde olan yüzük taksa da yapar, yapmayacak olanın yüzüğü olmasa da yapmaz. İnsanın karakteriyle alakalı bişey. Ve dediğim gibi güven şartlara bağlanacak bir duygu değildir.ya yuzuk onemli değilmi demek istiyosunuz neden bu kadar nişan tantanası oldu oyleyse direk düğğün yapsaydık o zaman yüzük bi sembol sadece onu takması bana olan baglılıgındadndır sadakattendir
evet oylrymiş butun evlilikler alemle de konusunca rahtaladım biraz yanyana gelnce bitcek bi nebze bu sıkıntılar dua ediyourm cok dua ediyorum huzrlu bir evlilik olması için sizde dua edin lutfen banaİnan ben de aynı tarz şeyleri yaşadığım için ne hissettiğini anlayabiliyorum.Eşini kaybetmek istemiyorsun çok belli o zaman emin olmadan yüklenme kimseye boşuna kendine zarar.Bende ne mide kaldı ne boyun sırf sıkıntıdan.boşu boşuna hem de.ama zamanla neden öyle davrandığını, aslında ne olduğunu o anlatmadan anlayacaksın.Beraber yaşamaya başlayınca değişecek ve düzelecek.ve sınırları sen koyacaksın ama tekrar edeceksin emin ol.bir kerede anlayan koca yokmuşher evli kadın böyle söylüyor ben de öğrendim.
Aileden bazıları ellerinden bazıları da ayaklarından tutsun evin kedisi de karnını yumruklasın :) sinem çok hoşsun.bence sen sevgilini işten kovdur ve eve bağla.
bence sen de yorumunu kendine saklabence sen sevgilini işten kovdur ve eve bağla.
Allah başa vermesin de bi gun anlarsınız belki boyle dalga gecebilcekmisiniz bakalımAileden bazıları ellerinden bazıları da ayaklarından tutsun evin kedisi de karnını yumruklasın :) sinem çok hoşsun.
Ben bir yıldır hatmettim resmen :) sen içini ferah tut o senin eşin bilmeyen de öğrenecek.Allah huzurlu hayırlı olanı versin hepimize.Ve inşallah tek sıkıntınız bu olur.evet oylrymiş butun evlilikler alemle de konusunca rahtaladım biraz yanyana gelnce bitcek bi nebze bu sıkıntılar dua ediyourm cok dua ediyorum huzrlu bir evlilik olması için sizde dua edin lutfen bana
Aileden bazıları ellerinden bazıları da ayaklarından tutsun evin kedisi de karnını yumruklasın :) sinem çok hoşsun.
Tatlım ben Sinem'e takıldım.o da espri yapmış zaten.Dalga geçer miyim aynılarını yaşadım ben de.Rahatla biraz.Allah başa vermesin de bi gun anlarsınız belki boyle dalga gecebilcekmisiniz bakalım
Deme öyle içi acıyor haklı.Allah yaşatmasın kimseye,şüphe en kötü işkence.eee bacım baksana ablamıza ''hem para gelsin hem sevgilim kimseyle konusmasın hem yakısıklı olsun'' modunda sanırım. ne denir ki böylelerine,Allah akıl ve fikir ihsan eylesin. :) :)
Son cümlene imzamı atarım.Gereken yapılmalı.Evli insan evli gibi davranmalı nokta.hem para gelsin hem sevgilim kimseyle konuşmasın ne demek yaa sevgili yok es var burda ayrıca bu mantığa göre para geliyorsa ne yaparsa yapsın görme duyma konuşma modunda mı gezmek gerekiyo eşler çift olarak ya da iş ortamı gibi sosyal çevrelerde tabiki gezebilirler ama yalan söylemeden mümkünse yüzüğü parmağında olarak, yüzük simgedir tabiki yapan yine yapar ama yüzük ne ki de denmemeli bence ha evliliğe de aynı bakıyosundur evlilik ne ki dersin onu anlarım ama evlendi isen gereklerini yerine getirecek herkes
siz de bundan pay çıkarın oyleyse efendim sorun oluşturmadıgını sandıgınız goruşmeler aileye rahatsızlık veriyodur belki siz masum oldugunu düşünsenizde Allah kimseye fırsat vermesin.dünya toz pembe değil eşine ne kadar guvensen de kendini bilmezin biri üstüne vazife olmadan arayabbiliyor.ahımı aldı Allah oyle buyukkı yapılan hiç bir kotuluk yanına kalmaz :)
Yuzuk gereksiz takilmayabiir diyorsan hic yuzuk almayacaksin. Evlenirken yuzuk takmayana saygi duyarim gercekten fikrini uyguluyor diye. Ama alipta takmama, takilmasini anlamsiz bulma garip geliyor banahem para gelsin hem sevgilim kimseyle konuşmasın ne demek yaa sevgili yok es var burda ayrıca bu mantığa göre para geliyorsa ne yaparsa yapsın görme duyma konuşma modunda mı gezmek gerekiyo eşler çift olarak ya da iş ortamı gibi sosyal çevrelerde tabiki gezebilirler ama yalan söylemeden mümkünse yüzüğü parmağında olarak, yüzük simgedir tabiki yapan yine yapar ama yüzük ne ki de denmemeli bence ha evliliğe de aynı bakıyosundur evlilik ne ki dersin onu anlarım ama evlendi isen gereklerini yerine getirecek herkes
Yuzuk gereksiz takilmayabiir diyorsan hic yuzuk almayacaksin. Evlenirken yuzuk takmayana saygi duyarim gercekten fikrini uyguluyor diye. Ama alipta takmama, takilmasini anlamsiz bulma garip geliyor bana
ben nişanlıma diteceğimi dedim hepinizin içi rahat olsun masum oldugunu ddüşündüğünüz kadın sa cok saf temiz biri aramasın sudan sebeplerle benm eşimin onun arkadasllıgına ihtiyacı yok konulşuypsa da sorumlusu ayıp olmaması içindir ama o da yok bundan sonnra herkes yerini bilcekSiz yuzugunuzu takip sinirlar koyup aman huzurmuz kacmasin diye dusunuyorsaniz Eşiniz de aynisini dusunmeliydi. Demek ki sizinle ayni duygu ve düşüncede değil. Bu durumu etrafına yansitmiyor ve sizin koydunuz sınırları koymuyor.
İs arkadasim aksam beni evden almaya gelse "aa ama sen nisanlisin gelme" demem. Demek ki sorun değil ki gelip aliyor teklif ediyor ya da kabul ediyor derim. Bedduaniz bu yüzden saçma muhattabiniz nisanlinz olmali.
Eşini is arkadaşları arayamaz o kadar hassasiniz olabilir
.. ama yüzüğünü cikartip yemeğe gidebilir suçlusu da yanindaki kadınlar mi ?
Kisacasi varsa iliskinizde kurallar sadece siz uymamalisinz esiniz de uymali tabi isine gelmez sonra da bu şekilde yalan çevirir burada da sorunu kadinda değil nisanlinda ara...
ben nişanlıma diteceğimi dedim hepinizin içi rahat olsun masum oldugunu ddüşündüğünüz kadın sa cok saf temiz biri aramasın sudan sebeplerle benm eşimin onun arkadasllıgına ihtiyacı yok konulşuypsa da sorumlusu ayıp olmaması içindir ama o da yok bundan sonnra herkes yerini bilcek
Öncelikle bir sakinleşmenizi öneririm.siz de bundan pay çıkarın oyleyse efendim sorun oluşturmadıgını sandıgınız goruşmeler aileye rahatsızlık veriyodur belki siz masum oldugunu düşünsenizde Allah kimseye fırsat vermesin.dünya toz pembe değil eşine ne kadar guvensen de kendini bilmezin biri üstüne vazife olmadan arayabbiliyor.ahımı aldı Allah oyle buyukkı yapılan hiç bir kotuluk yanına kalmaz :)
Merhaba arkadaşlar biz 3 yıldır birlikteliğin ardından 2014un mayısında nişanandık hazıranında da nıkahımız kıyıldı bu agustosta da dugunumuz olacak.o boluda ben istanbuldayım çalıştıgımız için sürekli gorusemiyoruz iletişimimiz oldukça kısıtlı.çalıştıgı yerde 10 aydır falan çalışıyor.biribirimize herşeyi haber veririz taki gecen gun yasanılanlara kadar.bi akşam arkadaslarıyla bulustu işyerinden 3 bayanla ve eşlerinin de oldugunu soyledi kızdım yine de ama bi nebze yumusadım.sonra ertesi gun onun facesine girdim ve o bayanlardan biri resim paylaşmış "guzel bi gundu" başlıgıyla sonra bir gordumki benmkinin yanında bana hiç bahsetmediği baska bbir bayan var once yemek yemişler sonra cafeye gitmişler 2 mekandada yanyana oturmuşlar tesadufmuş!!!ve parmagıında yüüzüğü de yokmuş "ama benm nikahlı oldugumu herkes biliyo" dedi. ayrıca evli bayanlardan birini almak için işyerine arabasıyla gitmiş onu almış mekana getirmiş.bunuda sonrdan sora sora ogrendim. anlayacagınız one zerre guvenim yok ama daha da kotusu evliliğe inancımı kaybettim,evliliğin sadakatı zedelendi.Allah'ım bunu bana yaşatan üzülmemde payı olan o kadına benim yasadıgımın 10 katını versin iyiyse iyi kotuyse kotu.beddua etmiyorum.napcagımıda bilemiyorum ailem konuştu nişanlımla yemin ederim kotu bişey yapmadım diyo ailem ailesiyle de konustu.biz konuscaz onla siz üzülmeyin demişler kayınvalidem aglamış hatta.nasıl unutucam buunları ne yapmam gerekiyo.çalıştıgı birimimi değiştirse nişanlım ? o arabaya bile binmek istemiyorum
siz de bundan pay çıkarın oyleyse efendim sorun oluşturmadıgını sandıgınız goruşmeler aileye rahatsızlık veriyodur belki siz masum oldugunu düşünsenizde Allah kimseye fırsat vermesin.dünya toz pembe değil eşine ne kadar guvensen de kendini bilmezin biri üstüne vazife olmadan arayabbiliyor.ahımı aldı Allah oyle buyukkı yapılan hiç bir kotuluk yanına kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?