nisanlima guvenebilirmiyim yeniden

ya yuzuk onemli değilmi demek istiyosunuz neden bu kadar nişan tantanası oldu oyleyse direk düğğün yapsaydık o zaman yüzük bi sembol sadece onu takması bana olan baglılıgındadndır sadakattendir
Gelenek görenk tantanası o bence... Diyorum ya içinde olan yüzük taksa da yapar, yapmayacak olanın yüzüğü olmasa da yapmaz. İnsanın karakteriyle alakalı bişey. Ve dediğim gibi güven şartlara bağlanacak bir duygu değildir.

evet oylrymiş butun evlilikler alemle de konusunca rahtaladım biraz yanyana gelnce bitcek bi nebze bu sıkıntılar dua ediyourm cok dua ediyorum huzrlu bir evlilik olması için sizde dua edin lutfen bana

evet oylrymiş butun evlilikler alemle de konusunca rahtaladım biraz yanyana gelnce bitcek bi nebze bu sıkıntılar dua ediyourm cok dua ediyorum huzrlu bir evlilik olması için sizde dua edin lutfen bana
Ben bir yıldır hatmettim resmen :) sen içini ferah tut o senin eşin bilmeyen de öğrenecek.Allah huzurlu hayırlı olanı versin hepimize.Ve inşallah tek sıkıntınız bu olur.

Aileden bazıları ellerinden bazıları da ayaklarından tutsun evin kedisi de karnını yumruklasın :) sinem çok hoşsun.

eee bacım baksana ablamıza ''hem para gelsin hem sevgilim kimseyle konusmasın hem yakısıklı olsun'' modunda sanırım. ne denir ki böylelerine,Allah akıl ve fikir ihsan eylesin. :) :)

eee bacım baksana ablamıza ''hem para gelsin hem sevgilim kimseyle konusmasın hem yakısıklı olsun'' modunda sanırım. ne denir ki böylelerine,Allah akıl ve fikir ihsan eylesin. :) :)
Deme öyle içi acıyor haklı.Allah yaşatmasın kimseye,şüphe en kötü işkence.

hem para gelsin hem sevgilim kimseyle konuşmasın ne demek yaa sevgili yok es var burda ayrıca bu mantığa göre para geliyorsa ne yaparsa yapsın görme duyma konuşma modunda mı gezmek gerekiyo eşler çift olarak ya da iş ortamı gibi sosyal çevrelerde tabiki gezebilirler ama yalan söylemeden mümkünse yüzüğü parmağında olarak, yüzük simgedir tabiki yapan yine yapar ama yüzük ne ki de denmemeli bence ha evliliğe de aynı bakıyosundur evlilik ne ki dersin onu anlarım ama evlendi isen gereklerini yerine getirecek herkes

Son cümlene imzamı atarım.Gereken yapılmalı.Evli insan evli gibi davranmalı nokta.

Siz yuzugunuzu takip sinirlar koyup aman huzurmuz kacmasin diye dusunuyorsaniz Eşiniz de aynisini dusunmeliydi. Demek ki sizinle ayni duygu ve düşüncede değil. Bu durumu etrafına yansitmiyor ve sizin koydunuz sınırları koymuyor.

İs arkadasim aksam beni evden almaya gelse "aa ama sen nisanlisin gelme" demem. Demek ki sorun değil ki gelip aliyor teklif ediyor ya da kabul ediyor derim. Bedduaniz bu yüzden saçma muhattabiniz nisanlinz olmali.

Eşini is arkadaşları arayamaz o kadar hassasiniz olabilir
.. ama yüzüğünü cikartip yemeğe gidebilir suçlusu da yanindaki kadınlar mi ?

Kisacasi varsa iliskinizde kurallar sadece siz uymamalisinz esiniz de uymali tabi isine gelmez sonra da bu şekilde yalan çevirir burada da sorunu kadinda değil nisanlinda ara...

Yuzuk gereksiz takilmayabiir diyorsan hic yuzuk almayacaksin. Evlenirken yuzuk takmayana saygi duyarim gercekten fikrini uyguluyor diye. Ama alipta takmama, takilmasini anlamsiz bulma garip geliyor bana

Yuzuk gereksiz takilmayabiir diyorsan hic yuzuk almayacaksin. Evlenirken yuzuk takmayana saygi duyarim gercekten fikrini uyguluyor diye. Ama alipta takmama, takilmasini anlamsiz bulma garip geliyor bana

bana da. ..ha bizim bebek var şimdi yüzükleri çıkardık elini yüzünü çizdi oğlumuzun diye

Hemen ailelere bahsedilecek ortalığı velveleye verecek ne var bunda hakkaten anlamadım.
Aileleri ilişkinin içine dahil etmek çok çirkin.
arabayla aldığı arkadaşı için söyledikleriniz de çok çirkin. Kadının muhtemelen aklının kıyısından geçmedi sizin düşündüklerini. Okuyan sanıyor ki eşinizi kapattı.
Bu haliyle evlenmeyin zaten. Dünyayı zindan edersiniz ikiniz de

ben nişanlıma diteceğimi dedim hepinizin içi rahat olsun masum oldugunu ddüşündüğünüz kadın sa cok saf temiz biri aramasın sudan sebeplerle benm eşimin onun arkadasllıgına ihtiyacı yok konulşuypsa da sorumlusu ayıp olmaması içindir ama o da yok bundan sonnra herkes yerini bilcek

Bunu bize değil eşinize söyleyin.
Sanki kadının arkadaşıyız ben o kadında anlattıklarınıza göre hiçbir kötü niyet görmedim.Siz kadını beni mutsuz etti diye suçlayacağınıza gidin eşinize sorun bakalım o yüzük neden parmağında değilmiş ? Neden size yalan söylemiş ? Neden akşamın bilmem kaçında aranacak kadar samimi olmuş bir kızla ? Karşı tarafa 10 kat istediniz bence eşinize en az 100 istemelisiniz.

Öncelikle bir sakinleşmenizi öneririm.
Çünkü asıl muhattabınız, burada kendi fikrini ve tecrübelerini paylaşan bayanlar değil, nişanlınız.
Siz bu cevapları verirken, ne nişanlınıza duydunuz öfke geçecek, ne de sorununuz çözülecek.

Açıkçası ben sizin gibi düşünmüyorum. Bir iş aramasıyla insanların ilişkileri bozulmaz, bozulamaz, en azından bozulmamalı!
Amerika sı Türkiye si farketmez!

Ama her ilişkinin farklı dinamikleri var. Yani farklı kuralları. Mesela siz ne güzel söylemişsiniz. "ben kuzenlerimle bile arama mesafe koydum, sırf nişanlım rahat etsin diye". Demek ki sizin ilişkiniz böyle bir ilişki. Sıkı, her an tetikte, dış ortama kapalı vs.
O zaman nişanlınız da ona göre davranmalı. Bunu açık olarak nişanlın anlatmalısın.
Bana sorarsan ben dışarı çıkmasına, hasbelkader kader bir bayanla yan yana düşmesine, e takılmazdım. Kim vardı, o mu vardı, ne konuşuldu, ne yenildi vs diye de sormazdım. Yada yüzüğünü çıkardı mı taktı mı diyede bakmazdım. Zaten gelince anlatırdı.

Ama eşimin anlattıklarının içinde bir yalan söylerse işte o zaman, o güzel kıvırcık saçlarını eline veririm.
Şakası bir yana ilişkimizde bir sorun olduğunu, bana güvenmediğini yada o an kendine güvenmediğini düşünürüm.

Kusura bakma da böyle bir durumda yanında oturan kadına bed dua etmektense, daha duygusal zekası gelişik davranmak lazım!
Bu ilişkide gücünüz yetiyorsa,
Gidin adamla konuşun yalanın evlilikte kabul edilebilir olmadığını belletin.

Yok yetmiyorsa, böyle devam edin!
Ama,
Yaptığınız sadece, sizi ettiğiniz lanete ortak kılar... Benden söylemesi....

nişanlınız birim değiştirse nolucak ki

Sen ve zihnin çok farklı bi dünyada yaşıyorsunuz.

Bu dünyada arkadaşlık gibi bi mevhum da var, en az eş, aile kadar insanı insan yapan, kimlik kazandıran..

Ha sen bundan bihabersen, yada arkadaşlığı yalnızca hemcinsler arasında uygun bulan bi insansan, kendine buna göre bi eş bulacaksın, buna göre eşinin iş arkadaşları değil.

benim senden alacak hiç bi payım yok. Karşısına çıkan her erkeği potansiyeli olarak görüp, kişi kendinden bilir işi misali, erkeğinin etrafındaki her kadını kendi gibi sanıp, pençelerini çıkaran kadınlarla muhattap olmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…