nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Konu Sahibi nerde? Dökümanda gördüğünü söylediği ama aslında görünmesi mümkün olmayan bilgilere nasıl ulaştı? Ilginc...

Hiç adetim değildir eski konulara bakmak ama bundan sonra bakıcam..Sinirlendim..
Salak gibi burda yorum yapıyorum..
Zaten ortada bir yalan olduğu belliydi.

Duru psikoloğa git mümkünse..Tepkilerin de tavırların da normal değil.

Bende pek bakmam aslında ama konunun içi çelişki dolu olunca, belki ben yanılıyorumdur diye eski konusunu okudum, o da aynı bunun gibi. Ve vardığım sonuç; hikayesindeki çelişkiler, Türkçesinden kaynaklanmıyor, kurgusundan kaynaklanıyor.

Son düzenleme:
nişanlım değştrmiş
ece denilen o kızda telefonu açmadı aradım durdum sürekli
Canim gidin operatorun bir bayisine hatti kapattirmadiysa komple sadece kirip attiysa hatti tekrar cikarttirabilirsiniz kayip durumlarinda boyle yapilabiliyor ben daha once yapmistim hatti tekrar cikarttiginda online islemlere girebilirsin ..

enee benim hikayeye ne kadar benziyor
ankaranın huyundan mı suyundan mıdır bilmiyorum ama paratoner gibi kendimize cekmisiz
tencere kapak kısmına ozellikle katılıyorum,
2ayda uzaktan uzaga gorucu usulu nisanlanmayı kabul edecek birine ne anlatırsam anlatayım uyandıramam diyip bosvermeyi secmistim ama 2.aramasında susmamın hata oldugunu dusunup ne var ne yok dökmüştüm...
ayrıldıklarını ogrenince hafiften bi vicdan muhasebesi yapmıstım ama o kadının basının yandıgını bilsem daha cok vicdan yapardım.

Simdi noldu burda bitti gittimi. arkadasin edigi gibi salon takimi bakilmaya gidildi mi :)

Boyle bi durumda yapacagin tek sey 6 aylik dokuman almak hat nisanlinin uzerineyse eger bi erkek sesiyle musteri hizmetlerini arattir. Dogum tarihi anne baba adi dogum yerini bilmen yeterli herhengi bir e mail adresine ayrintili. Dokuman al. Sonra incele artik kim dogru soyluyo anlarsin

dökümanı alın hemen diğer arkadaşların da dediği gibi. ve bence nişanlınıza inanın. o kız her türlü yalanı iftirayı söyler. ben anladım çok net . nişanlınız onu her yerden engellesin ve hergün ayetel kürsi felak nas okuyup o kızın şerrinden korunun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…