nişanlıma söylemeli miyim?

Söylenmeli bence, aynı okulda olacaklarmış. Daha kötü sonuçlar doğurabilir. Böyle pisliklerden herşey beklenir.

math zaten bu sene ordan gideceksiniz söyleme ya . nişanlın sıkıntı yapabilir

ya kuzu senin de nişanlından çektiğin bi dert, bi de bu çıkmış başına. Allah yolundayım ayağına sarkıntılık resmen, terbiyesiz be.
Nişanlına hiç söyleme ama, bir daha sana bulaşmaz adamı reddetmişsin zaten. Nişanlının okulunda olacağını biliyor mu kendisi? gerçi bilse de bilmese de sorun değil, sen nişanlına söyleme bence ortalığı hiiç bulandırma, öylece çekip gitsin
zaten ona şaşırıyorum bi de dün bu konuşma yaptı bana bakarak yapmış ve ben dinlemedim bile düşün

kızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?

ay kötü bir durum gerçekten.Ama söyleyin nişanlınıza anlıcağı şekilde bilsin .Bir yandan söylemeyin zaten eşiniz orada olduğu için cesaret edemez, artık diye düşünüyorum.

Ben ufak sayilabilecek ayrintilari, olaylari kocalara soyleyen kadinlara anlam veremem zaten.
Geçen sene gerizekalinin kadinin teki,oglanin biri laf atti diye hemen kocisine yetistirmisti. Koca da oglani dövmeye gitmis. Kavga büyüyünce oglani bicaklayip oldurmustu koca.
Eee ne oldu?
Oglan mezara, koca hapse...
Iyi pok yedin soyledin.
o kadar basit şeyleri anlatmam ama bunda kararsızım.

Nisanliniz da akli selim davranmali. Bu dengeyi siz kurmalisiniz. Allah yardimciniz olsun. Nisanlinizla konusmadan once dua edin nisanlinizin bu duruma olgunlukla yaklasmasi icin sonra konusun. Emin olun nisanliniz korktugunuz tepkiyi vermeyecektir. Ben de nisanlima sordum mutlaka soylesin, saklamasin dedi.

bi debu aadam sürekli kız öğrencilerle samimi. seviyo güya. ama bugünden sonra bunu düşünmüyorum sapık işte. ben daha önce okulda olan bi kaç olaydan sevmediğimii söylemiştim nişanlıma.
E tamam ahlaksız belli ki. Olay rahatsizlik boyutuna gitmedigi surece kesinlikle gerek yok. Uzun sure rahatsız etmez bu tipler. Yuz bulamazsa doner gider.

unuttuğum bişe bunu söylemeseymişte ilerde mutlaka açıklarmış. bu onun imtihanıymış. dediklerine bakın ya

Nisanliniz da akli selim davranmali. Bu dengeyi siz kurmalisiniz. Allah yardimciniz olsun. Nisanlinizla konusmadan once dua edin nisanlinizin bu duruma olgunlukla yaklasmasi icin sonra konusun. Emin olun nisanliniz korktugunuz tepkiyi vermeyecektir. Ben de nisanlima sordum mutlaka soylesin, saklamasin dedi.
nişanlım mesai saati dışında müdürümün okulla ilgili attığı mesajdan bile rahatsız olan adam buna ne yapar bilmiyorum:(

unuttuğum bişe bunu söylemeseymişte ilerde mutlaka açıklarmış. bu onun imtihanıymış. dediklerine bakın ya

İşte bu yüzden, böyle dindar görünen, hacı hocalardan korkuyorum ben. Parayla, imanın kimde olduğunu bilinmez derler ya, aynen öyle. Kimse şahsi algılamasın ama insanlar ibadetin ve inançların arkasına saklanıp, böyle iğrençlikler yaptıklarında onlardan tiksiniyorum.

Bence sakince al karşına anlat math. İlerde duyulursa, sen bana bunu nasıl anlatmazsın, senin yüzünden o adamla gerekli gereksiz muhabbet ettim ben diyebilir. Adam neticede müdür yardımcısı olacak, ve eşini öğrenirse, muhabbet etmeye çalışabilir. Ama nişanlın bilirse, ona göre mesafe koyar.

Benim nişanlım olsa, nasıl anlatmazsın bana diye kızardı. Başka okula gitse, tamam anlatma derim ama başka okula da gitmiyor ki.

Bol bol dua edin. Benim babam ve erkek kardesim de boyle her seye buyuk tepkiler veren insanlar. Bisey konusmam gerektigin de once dua ediyorum sonra konusuyorum ve cok sakin karsiliyorlar. Inanin Yuce Allah kullarinin dua etmesini bekliyor kabul etmek icin. Dilinizden dualarinizi eksik etmeyin. Hayirlisini dileyin ve duaniz da israrci olun.

İşte bu yüzden, böyle dindar görünen, hacı hocalardan korkuyorum ben. Parayla, imanın kimde olduğunu bilinmez derler ya, aynen öyle. Kimse şahsi algılamasın ama insanlar ibadetin ve inançların arkasına saklanıp, böyle iğrençlikler yaptıklarında onlardan tiksiniyorum.

Bence sakince al karşına anlat math. İlerde duyulursa, sen bana bunu nasıl anlatmazsın, senin yüzünden o adamla gerekli gereksiz muhabbet ettim ben diyebilir. Adam neticede müdür yardımcısı olacak, ve eşini öğrenirse, muhabbet etmeye çalışabilir. Ama nişanlın bilirse, ona göre mesafe koyar.

Benim nişanlım olsa, nasıl anlatmazsın bana diye kızardı. Başka okula gitse, tamam anlatma derim ama başka okula da gitmiyor ki.
anlatmasam benim nişanlımda kızar. dün gitceği kesin değildi. ondan emin olup anlatsam iyi olacak.

Bol bol dua edin. Benim babam ve erkek kardesim de boyle her seye buyuk tepkiler veren insanlar. Bisey konusmam gerektigin de once dua ediyorum sonra konusuyorum ve cok sakin karsiliyorlar. Inanin Yuce Allah kullarinin dua etmesini bekliyor kabul etmek icin. Dilinizden dualarinizi eksik etmeyin. Hayirlisini dileyin ve duaniz da israrci olun.
dua ediyorum zaten. inşallah bu konu açılmaz bi daha nişanlımlada ddüşünüp ona göre konuşacam:(

Madem bu kadar söylemek istiyorsun bari nişanlanmadan önce böyle bir şeyi teklif ettiğini söyle de adam katil olmasın.

Ben de söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer adam aynı şeyi tekrarlarsa o zaman söylenebilir. Nişanlına adamın sapıkça hareketlerinin olduğundan bahset, samimi olmanı istemiyorum de kapat olayı.

Edepsize bak. İyi ki daha fazla şey söylememişsiniz bu sefer kinlenir eşinize dar ederdi okulu. Bence hiç uğraşmayın. Gerekli cevabı vermişsiniz ne de olsa.

Madem bu kadar söylemek istiyorsun bari nişanlanmadan önce böyle bir şeyi teklif ettiğini söyle de adam katil olmasın.

Ben de söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer adam aynı şeyi tekrarlarsa o zaman söylenebilir. Nişanlına adamın sapıkça hareketlerinin olduğundan bahset, samimi olmanı istemiyorum de kapat olayı.
nişanlanmadan önce ben bu okulda değildim ama. ben söylemek istemiyorum. eğerr başka bi okula gitseydi söylemez kapatırdım ama aynı okuldalar o yüzden kararsızım.

Asıl aynı okulda olduğu için söylememeniz gerekir..
Erkekler farklı bakıyor.. elinden kaza çıkar.. söylemeyin.

Edepsize bak. İyi ki daha fazla şey söylememişsiniz bu sefer kinlenir eşinize dar ederdi okulu. Bence hiç uğraşmayın. Gerekli cevabı vermişsiniz ne de olsa.
Asıl aynı okulda olduğu için söylememeniz gerekir..
Erkekler farklı bakıyor.. elinden kaza çıkar.. söylemeyin.

bi arkadaşla konuup karar verecem. söylemesem bile o uzak tutabilir nişanlımı o ş.....den

Bu kadar detaylı anlatmayın derim.. Sadece rahatsız edici birkaç tavrı oldu, bakışını yakaladım sanki emin değilim ama iyice sinir oldum bu adama filan derseniz zaten nişanlınızda görüşmez bu adamla..
Bu arada nişnalınızı siz daha iyi tanırsınız benim başıma böyle birşey gelse detaylıca anlatmazdım o kesin..erkekler unutmuyorlar ikinize de dert olacak gerek yok. Senden yüz bulmasa böyle konuşamazdı filan diye bile düşünebilir ...

Back
X