- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Evet adam evli. Mutlu bi evliliği olan ama belasını arayan bi.adamYanlış okumadıysam adam evli ve 3 çocuklu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adam evli. Mutlu bi evliliği olan ama belasını arayan bi.adamYanlış okumadıysam adam evli ve 3 çocuklu..
Bende onu anlamıyorum herhalde etkilendim desem düğünüme gelecekti. Kimseye güvenim kalmadı artıkKuzu ben de okudum okudum bir baktım sen yazmışsın ay çok şaşırdım yaaYani adam evli barklı bunu söyleyip de ne olmasını bekliyor acaba? Çok ikilemde kalınacak bir durum söyleyip söylememe açısından..
O adam buralı ve ben bu okulda yeniyim. Eğer söylersem iftira atıyo bile diyebilir. Nişanlıma bi daha rahatsız ederse söylicem.Nisanliniza soylerseniz,cok kotu seyler olabilir...ama sizin yerinizde olsam bunu gidip o kisiye arkadaslarinin yaninda utanmaz diye baslar agzima geleni sayardim...beni bekar bile sansan sen evli degilmisin adi derdim.ustelik oglun benim ogrencim.hic mi utanmiyorsun....bunlari mutlaka soylerve ona goz dagi verirdim.ki bu rahatlik ona batsin diye.nisanlinizla belki ileride samimi olabilir evinize gelmek bile istiyebilir....esimede o zmzn.bunun sapik butun ogretmenelre sarktigini soylerdimm.sizinbasiniza gelenide baskasinin basina gelmis gibi anlatirdim....yaslanincada gercegi soylermisimmm...
Bilmiyorum biliyo olabilir. Ama bi daha rahatsız ederse söylicemValla soylesen dert soylemesen dert..cok sıkıntili..nisanlin baska bi sekilde ogrenirsr daha dert..niye soylemedin der..cok ayip..bir ay sonra evlenecek bi insani neden zor durumda birakiyorsun..valla soyleme nisanlina ama bu adami sevmedigini boyle gicik oldugunuda ara sira soyle..bizim okuldaykende sevmezdim falan de..nisanlinda antipati duyar belki..offf cok arada kalmis bi durum ..peki bu evlilik barkli adam mudur yardimcisi oldugu okulda nisanlinin gorev yaptigini biliyor mu
Yok hiç bahsetmicem sadece sevmediğimi söylicem. Ama pazartesi naparım bilmiyorumAcık acık söyleme eğer nisanlının adama yapabileceklerinden korkuyorsan ama, üstü kapalı bir biçimde aranızda ki konuşmayı kısmen anlatıp garipsediğini söyle. Yarın öbür gün ortaya çıkarsa zor durumda kalırsın.
Şimdi değil ama devam ederse söylicem.ben olsam söylerdim
nitekim söylemişliğim var
var böyle densizler
bu gibi konuların eşler arasında gizli saklı kalması, güven sarsılmasına sebep olabiliyor
ki bir şekilde ortaya da çıkar
bana benzer şekilde yaklaşan ahlaksız tırsıp o benim bacımdır, yanlış anlama olmuş falan demişti eşime
söylemezsen cesaret alabilir
hani evli olmaz, düğününün olduğunu bilmez de talip olur
bu işin sonucunu merak ediyorum
neye karar verirsen ver paylaşır mısın canım?
Ben kimseye güvenemiyorumOkudukça bunları..
Korkuyorum..
Çok korkuyorum...
Anlatmıcam bi daha rahatsız ederse bi çok şey yapacam.Ben, kendim hakkından gelirdim.
Nişanlımı karıştırmazdım.
Bir de idari amiri olacak çünkü.
Her türlüsü sakat.
İnsanların böyle haya perdesini yırtmış olduğunu okudukça korkuyorum..Ben kimseye güvenemiyorum![]()
Bunun medenicesi yok. Ben nişanlıuım geçtim ama adamda evli. Bu sapıklıktır.Bence, hernekadar adice bir yaklaşım olsada birkereye mahsus medenice bir yaklaşım olduğunu varsayıp görmezden gelmeli baktın laftan anlamıyor o zaman herşeyi hakeder dayak dahil.
Bende bundan korkuyorum o yüzden şimdilik susacam ama bi daha ararsa ses kaydı yapacamNeden sizin başınıza geldi bu olay demek ki sizden bir cesaret aldı ki açılabildi .. şaka şaka : )
ben olsam söylemezdim , nasıl ispat ediceksiniz elinizde kanıt varmı? adam size iftira atsa önce o kuyruk salladı falan dese bizim toplumumuzda adam temize çıkar siz o... pu damgası yersiniz nişanlınızdan da olursunuz. susmak en mantıklısı.
Bu hikaye uydurma olsa ben ne kazanacam. Benim hikaye uydurcak kadar boş zamanım yok...Bu adamla ne kadar zaman birlikte calistiniz?
Daha onceki hal ve hareketleri nasildi?
Hic muhabbetiniz samimiyetiniz var miydi ?yoksa 3 cocugu oldugunu filan nerden biliyosunuz?
Bu zamana kadar hicbisey yapmayan adam kitap hediye ederek ne yapmaya calisiyor ki?
Bu hareket diger ogretmenlerin de dikkatini cekmedi mi?Sizi arayacak cesareti nerden almis anlamadim?
Sizle ilgileniyorsa nisanli oldugunuzu elbet daha onceden duymustur?
Nisanli bi is arkadasina hem de tlf da bu sekilde konusabilen bir erkek baya baya gozu kara belali bisey olmali
, yoksa sizin ortaligi ayaga kadiracaginizdan nisanlinizin filan kendisine bisey yapacagindan korkardi?
E korkmadiysa neden daha once yapmadi herhangi birsey?
Hic mi daha once biseyden suphelenmediniz?
Cocuklari susturmak icin neden beni cagirdi diye dusundum, sonra neden kotu dusunuyorum ki dedim kendi kendime demissiniz, bu cumle acaip sacma geldi bana? Boyle biseyden nasil hemen akliniza kotu bisey geliyo ki?ben 40yil dusunsem aklima gelmez?
Neyse daha cok sorarim da kisaca yazilmis bir hikaye gibi geldi bana![]()
Evet bu kadar iğrenç. Benim korkum bu sapık ya çocukları kandırıyosa...İnsanların böyle haya perdesini yırtmış olduğunu okudukça korkuyorum..
Evli,çocuklu,üstelik sizin nişanlı olduğunuzu biliyor..
Bu kadar rahat,bu kadar hadsiz,bu kadar mide bulandırıcı..
O halde ,Sorularima cevap verebilirsen sevinirimBu hikaye uydurma olsa ben ne kazanacam. Benim hikaye uydurcak kadar boş zamanım yok...
Boşver canım sen onu.. Ben de bu akşam benimkine sordum senin olayın aynısını, böyle bir şeyi sana desem ne yaparsın dedim. Benimki de seninki gibi sinirli bir karakter.. Kafa göz dalarım kesinlikle diyor. Yapar da biliyorum, asla durmaz. Dedim o zaman benzer bir durumda gizleyeceğim, bir şekilde öğrenirsem dayaktan daha beter yaparım onu diyor.. Ay canım ne yapsan bilemedim ya, çok zor bir durumdasın gerçekten..Bu hikaye uydurma olsa ben ne kazanacam. Benim hikaye uydurcak kadar boş zamanım yok...
Eyllden bu yana çalışıyorum.Bu adamla ne kadar zaman birlikte calistiniz?
Hic muhabbetiniz samimiyetiniz var miydi ?yoksa 3 cocugu oldugunu filan nerden biliyosunuz?
Bu zamana kadar hicbisey yapmayan adam kitap hediye ederek ne yapmaya calisiyor ki?
Bu hareket diger ogretmenlerin de dikkatini cekmedi mi?Sizi arayacak cesareti nerden almis anlamadim?
Nisanli bi is arkadasina hem de tlf da bu sekilde konusabilen bir erkek baya baya gozu kara belali bisey olmali
, yoksa sizin ortaligi ayaga kadiracaginizdan nisanlinizin filan kendisine bisey yapacagindan korkardi?
Cocuklari susturmak icin neden beni cagirdi diye dusundum, sonra neden kotu dusunuyorum ki dedim kendi kendime demissiniz, bu cumle acaip sacma geldi bana? Boyle biseyden nasil hemen akliniza kotu bisey geliyo ki?ben 40yil dusunsem aklima gelmez?
Canım öyle yaa o yüzden şimdilik anlatmıcam ama bi daha yaparsa dövsün bi güzel artıkBoşver canım sen onu.. Ben de bu akşam benimkine sordum senin olayın aynısını, böyle bir şeyi sana desem ne yaparsın dedim. Benimki de seninki gibi sinirli bir karakter.. Kafa göz dalarım kesinlikle diyor. Yapar da biliyorum, asla durmaz. Dedim o zaman benzer bir durumda gizleyeceğim, bir şekilde öğrenirsem dayaktan daha beter yaparım onu diyor.. Ay canım ne yapsan bilemedim ya, çok zor bir durumdasın gerçekten..
Bu sari kafalar ne yaaa..Bu adamla ne kadar zaman birlikte calistiniz?