Yakın arkadaş olamayacak kadar zıtlar canım. Onu biliyorum. Arkaadaşlarımda dedi anlatırsan o yanına bırakmaz olay büyür dedi.
Sevmediğimi söyledim. Şimdi söylersem pazartesi salı bizim okulda o adam. Nişanlımın gözü arkada kalır
Rahatsız ederse söylemeyi düşünüyorum. Nişanlım konu böyle olursa aklı selim davranamaz. O yüzden anlatamam.zaten masum bişe değil ki. Evde eşi çocuğu varken neresi masum bunun. Üstelik mutlu bi evliliği olduğunu söylerken.
Ayyhhhhhh bi de evli öyle miiiiiii

Ben evli olduğunu okumamşım.....pissss sapık iğrenç herif ya çocuklu evli adam karısına yazık böyle biri ile evli...
Aman uzak durun nişlanlınızı da uzak tutun bu pislikten zaten canına susamadıysa çıkıp da ben bunu bunu yaptım diyemez...
Ama nişanlınız ya başkasından duyarsa, böyle dindarım diye geçinen erkekler kendilerini temize çıkartıverir valla kurnaz mı kurnaz olurlar..
Mesela şöyle yapsanız,sanki başka bir arkadaşınızın başına gelmiş gibi anlatsanız işte nişanlı bşr kıza bunu bunu yapmış diye....bu sebeple ondan hoşlanmadığınızı ve uzak durmak istediğinizi söyleyin.
O zaman sonraları başkasından duysa bile anlar ne demek istediğinizi....