• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma Süpriz Yapmak İstiyorum Bu Fikir Nasıl ?

günlük ev kiralamak çok aşırı değil mi bana mantıksız ve tuhaf geldi
gidin başbaşa bir restoranda yemek yiyin

Konuyu okur okumaz neden bilmiyorum ama Cekirgee kesin yorum yazmıştır dedim. Son sayfaya geçip beklediğim yorumu gördüm :KK70: Tam olarak beklediğim gibi bir yorum :KK70:
Ay utandım, o dereceyim yani :KK57:
Cık cık cık yapıp söylenen komşu teyzelere mi döndüm nedir :KK53: kızım olduktan sonra hele :KK69:
Bende BDV lik durumda olabilirim de konu açmıyorum herhalde

CadiKelebek CadiKelebek bence güzel bir fikir ama biraz da klasik bi kutlama :) evlendiğinizde zaten evde sürpriz olaylarını bol bol yaparsın. İş yerine çiçek ya da çikolata, meyve sepetleri oluyor ya onlardan gönder derim. Güzel ve nezih bir yerde de yemek ayarla. Kişisel zevklerinize göre daha bir çok şey bulabilirsin :) bu sadece kabataslak bir plan.
Ama başbaşa zaman geçirmemiz bizim için daha değerli olacaktır diyorsan, güvenilir bir emlakçı bulup öyle ev kirala.

CadiKelebek CadiKelebek bence güzel bir fikir ama biraz da klasik bi kutlama :) evlendiğinizde zaten evde sürpriz olaylarını bol bol yaparsın. İş yerine çiçek ya da çikolata, meyve sepetleri oluyor ya onlardan gönder derim. Güzel ve nezih bir yerde de yemek ayarla. Kişisel zevklerinize göre daha bir çok şey bulabilirsin :) bu sadece kabataslak bir plan.n
Ama başbaşa zaman geçirmemiz bizim için daha değerli olacaktır diyorsan, güvenilir bir emlakçı bulup öyle ev kirala.
Teşekkür ederim nezih bir öneri oldu :21:

Bebeğim evinizin anahtarı yok mu akşam iş çıkışı alsın seni eve götüreceğim şeyler var diyin önceden de kendi oturacağınız evinzi süsleyin valla harika sürpriz olur :)

:KK70: Yok yok daha yerli yerinde düşünüp açık sözlü olmak diyelim ona.
Aslında yaşım 28 :D ama ben hala şu pastane cafe buluşmalarını makul bulanlardanım

Zaten evlenince yeterince evde kutlanacak :KK53:
Hatta bu ay bizim evlilik yıl dönümümüz ama bişey düşünmedim henüz

2 ay sonra kızımın ilk doğum günü var ooo neler düşünmedim ki hayalen de olsa masayı tamamladım oh miss :KK53:

Aslında yaşım 28 :KK70: ama ben hala şu pastane cafe buluşmalarını makul bulanlardanım

Zaten evlenince yeterince evde kutlanacak :KK53:
Hatta bu ay bizim evlilik yıl dönümümüz ama bişey düşünmedim henüz

2 ay sonra kızımın ilk doğum günü var ooo neler düşünmedim ki hayalen de olsa masayı tamamladım oh miss :KK53:

Yaşın fazla olduğu hissine kapılmadım hiç. Yaşla düşünceler her zaman ortantılı olmuyor. Ki bana da öyle mantıklı geliyor. Evlenince zaten evde kutlama fasılları fazlasıyla olur. Ki evlenmeyeceksem o adamla zaten gerek yok:)

Bence yıl dönümlerinde erkekler uğraşsın. Ben de hediyemi alırım yeter. En fazla kek yapmışlığım var :KK200: Daha ne olsun :D

Allah bağışlasın. Nice doğum günlerine şahit olun. Ama eşiniz içinizden çıkan kutlama aşkına, özene hayret edebilir :))

Yaşın fazla olduğu hissine kapılmadım hiç. Yaşla düşünceler her zaman ortantılı olmuyor. Ki bana da öyle mantıklı geliyor. Evlenince zaten evde kutlama fasılları fazlasıyla olur. Ki evlenmeyeceksem o adamla zaten gerek yok:)

Bence yıl dönümlerinde erkekler uğraşsın. Ben de hediyemi alırım yeter. En fazla kek yapmışlığım var :KK200: Daha ne olsun :KK70:

Allah bağışlasın. Nice doğum günlerine şahit olun. Ama eşiniz içinizden çıkan kutlama aşkına, özene hayret edebilir :))
Bence de erkekler daha çok uğraşmalı :KK39: Keki ben bile yaptım :KK53: Hemde kalpli :oops: İkeadan kalpli kek kalıbı almıştım da denemiş olurum hem diye kolları sıvadım, fenada olmadı hani

Amin, cümlemizin
Öyle internettekiler kadar çok abartmam ama 1 yaş anısı olsun diye el emeği ve estetik görüntüye önem vereceğim nasipse
Eşim kıskanmaz herhalde :D ona da 1 yaşında annesi yapsaymış :KK69: der sıvırışırım yine :KK53:

Bence de erkekler daha çok uğraşmalı :KK39: Keki ben bile yaptım :KK53: Hemde kalpli :oops: İkeadan kalpli kek kalıbı almıştım da denemiş olurum hem diye kolları sıvadım, fenada olmadı hani

Amin, cümlemizin
Öyle internettekiler kadar çok abartmam ama 1 yaş anısı olsun diye el emeği ve estetik görüntüye önem vereceğim nasipse
Eşim kıskanmaz herhalde :KK70: ona da 1 yaşında annesi yapsaymış :KK69: der sıvırışırım yine :KK53:

Benim kekim bildiğin yuvarlak kek kalıbındaydı mis gibi de olmuştu:) Bir dahakine kalpli deneyeyim ama onun üstüne kreması süsü falan gerek olur. Pasta gibi yapmak lazım. Onu artık ileride kısmetse :D

Kendi kızı olduğu için kıskanmaz bence de :) Sadece ben de isterim diyebilir :))

Konu sahibi konunu işgal ettim biraz, kusura bakma olur mu :KK25:

Ben de katılıyorum. CadiKelebek kusurumuza bakma.:KK22:

Benim kekim bildiğin yuvarlak kek kalıbındaydı mis gibi de olmuştu:) Bir dahakine kalpli deneyeyim ama onun üstüne kreması süsü falan gerek olur. Pasta gibi yapmak lazım. Onu artık ileride kısmetse :KK70:

Kendi kızı olduğu için kıskanmaz bence de :) Sadece ben de isterim diyebilir :))
Ben bi kere evde bişey yoktu süssüz yaptım : D sade kekin kalpli versiyonu oldu
Bi kere de dayadım kakaoyu ıslak kek oldu kapli

Ben hediye olarak pasta balon not kağıdına yazılar falan çok basit geliyor Bir erkeğin de bunlara sizin gibi anşam yükleyeceğini düşünmüyorum
Daha somut elle tutulur gözle görülür şeyler daha ''hediye'' gibi benim gözümde ya da birlikte tatil gibi
Ayrıca günlük kiralık daire fikrini erkek tarafı sunmuş olsa burada neler neler yazılırdı

İmam nikahlı olup sevişebilirsiniz, imam nikahlı olup sevişmeyebilirsiniz ya da nikahsız olup sevişebilirsiniz. Bize ne ki, bunun açıklaması niye yapılır anlamıyorum ben.

Konuya gelince, balonlar, çiçekler süslemeler falan hem çok banal hem vıcık vıcıkdeğil mi artık ya? Bir kadın olarak eşim evi balonlarla süslese dalga geçerim. Sanırım ben de odungillerdenim.

İzmirdeyseniz ve aracınız varsa size bir iki tavsiye verebilirim daha uygun kutlamalar için.

Özel hayatınız tamamen sizi ilgilendiriyor, ama bir şey eklemek istiyorum.

O benim kocam zaten, bizim imam nikahımız var diyorsunuz ya ya da "biz imam nikahlıyız" diyip nikahlı gibi davrananlar var ya, madem o sizin kocanız, siz de babanıza haftasonu evdeki tadilatı yapmamasını, eşinizle başbaşa kalıp ona süpriz bir doğumgünü yapmak istediğinizi söyleyin. Babanız da anlayışla karşılar ve evi size bırakır. Siz de mekan arayışından vazgeçer, evinizde bir ortam hazırlarsınız...

Evli biri gibi babanızdan bunu isteyemiyorsunuz. Çünkü evli değilsiniz. Çünkü o sizin kocanız değil. Çünkü imam nikahı yeterli değil. Buradakiler cingöz:) zaten kanmazlar ama siz de kendinizi kandırmayın bence.

Ben olsam dışarıda kutlarım, evde kutlayacağım çok zaman olacak ileride, seneye nasıl yapsam diye sıkışmak istemem mesela. Şimdiden mutlu yıllar diliyorum...

Özel hayatınız tamamen sizi ilgilendiriyor, ama bir şey eklemek istiyorum.

O benim kocam zaten, bizim imam nikahımız var diyorsunuz ya ya da "biz imam nikahlıyız" diyip nikahlı gibi davrananlar var ya, madem o sizin kocanız, siz de babanıza haftasonu evdeki tadilatı yapmamasını, eşinizle başbaşa kalıp ona süpriz bir doğumgünü yapmak istediğinizi söyleyin. Babanız da anlayışla karşılar ve evi size bırakır. Siz de mekan arayışından vazgeçer, evinizde bir ortam hazırlarsınız...

Evli biri gibi babanızdan bunu isteyemiyorsunuz. Çünkü evli değilsiniz. Çünkü o sizin kocanız değil. Çünkü imam nikahı yeterli değil. Buradakiler cingöz:) zaten kanmazlar ama siz de kendinizi kandırmayın bence.

Ben olsam dışarıda kutlarım, evde kutlayacağım çok zaman olacak ileride, seneye nasıl yapsam diye sıkışmak istemem mesela. Şimdiden mutlu yıllar diliyorum...
Yok hiçde düşündüğünz gibi değil babam gayet anlayışlı ve ona bir şey söylemktende çekinmem o benim kocam diye de karşısnda konuşabilirim. Kimseyi kandrdığım yok benim

Back
X