- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi CadiKelebek
günlük ev kiralamak çok aşırı değil mi bana mantıksız ve tuhaf geldi
gidin başbaşa bir restoranda yemek yiyin
gidin başbaşa bir restoranda yemek yiyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay utandım, o dereceyim yaniKonuyu okur okumaz neden bilmiyorum ama Cekirgee kesin yorum yazmıştır dedim. Son sayfaya geçip beklediğim yorumu gördümTam olarak beklediğim gibi bir yorum
![]()
Bizim zamanımızda öyleydi tabidimi, sinemada arka koltuk nelerine yetmiyor.
Ay utandım, o dereceyim yani
Cık cık cık yapıp söylenen komşu teyzelere mi döndüm nedirkızım olduktan sonra hele
Bende BDV lik durumda olabilirim de konu açmıyorum herhalde
Teşekkür ederim nezih bir öneri olduCadiKelebek bence güzel bir fikir ama biraz da klasik bi kutlama :) evlendiğinizde zaten evde sürpriz olaylarını bol bol yaparsın. İş yerine çiçek ya da çikolata, meyve sepetleri oluyor ya onlardan gönder derim. Güzel ve nezih bir yerde de yemek ayarla. Kişisel zevklerinize göre daha bir çok şey bulabilirsin :) bu sadece kabataslak bir plan.n
Ama başbaşa zaman geçirmemiz bizim için daha değerli olacaktır diyorsan, güvenilir bir emlakçı bulup öyle ev kirala.
Aslında yaşım 28Yok yok daha yerli yerinde düşünüp açık sözlü olmak diyelim ona.
Aslında yaşım 28ama ben hala şu pastane cafe buluşmalarını makul bulanlardanım
Zaten evlenince yeterince evde kutlanacak
Hatta bu ay bizim evlilik yıl dönümümüz ama bişey düşünmedim henüz
2 ay sonra kızımın ilk doğum günü var ooo neler düşünmedim ki hayalen de olsa masayı tamamladım oh miss![]()
Bence de erkekler daha çok uğraşmalıYaşın fazla olduğu hissine kapılmadım hiç. Yaşla düşünceler her zaman ortantılı olmuyor. Ki bana da öyle mantıklı geliyor. Evlenince zaten evde kutlama fasılları fazlasıyla olur. Ki evlenmeyeceksem o adamla zaten gerek yok:)
Bence yıl dönümlerinde erkekler uğraşsın. Ben de hediyemi alırım yeter. En fazla kek yapmışlığım varDaha ne olsun
Allah bağışlasın. Nice doğum günlerine şahit olun. Ama eşiniz içinizden çıkan kutlama aşkına, özene hayret edebilir :))
hahaha hakikaten ya bizim malum görüntülerimiz yıllarca her türlü siteye düşmüştür muhtemelen![]()
Bence de erkekler daha çok uğraşmalıKeki ben bile yaptım
Hemde kalpli
İkeadan kalpli kek kalıbı almıştım da denemiş olurum hem diye kolları sıvadım, fenada olmadı hani
Amin, cümlemizin
Öyle internettekiler kadar çok abartmam ama 1 yaş anısı olsun diye el emeği ve estetik görüntüye önem vereceğim nasipse
Eşim kıskanmaz herhaldeona da 1 yaşında annesi yapsaymış
der sıvırışırım yine
![]()
Konu sahibi konunu işgal ettim biraz, kusura bakma olur mu![]()
Ben bi kere evde bişey yoktu süssüz yaptım : D sade kekin kalpli versiyonu olduBenim kekim bildiğin yuvarlak kek kalıbındaydı mis gibi de olmuştu:) Bir dahakine kalpli deneyeyim ama onun üstüne kreması süsü falan gerek olur. Pasta gibi yapmak lazım. Onu artık ileride kısmetse
Kendi kızı olduğu için kıskanmaz bence de :) Sadece ben de isterim diyebilir :))
Yok canm önmli değil ☺Konu sahibi konunu işgal ettim biraz, kusura bakma olur mu![]()
Yok hiçde düşündüğünz gibi değil babam gayet anlayışlı ve ona bir şey söylemktende çekinmem o benim kocam diye de karşısnda konuşabilirim. Kimseyi kandrdığım yok benimÖzel hayatınız tamamen sizi ilgilendiriyor, ama bir şey eklemek istiyorum.
O benim kocam zaten, bizim imam nikahımız var diyorsunuz ya ya da "biz imam nikahlıyız" diyip nikahlı gibi davrananlar var ya, madem o sizin kocanız, siz de babanıza haftasonu evdeki tadilatı yapmamasını, eşinizle başbaşa kalıp ona süpriz bir doğumgünü yapmak istediğinizi söyleyin. Babanız da anlayışla karşılar ve evi size bırakır. Siz de mekan arayışından vazgeçer, evinizde bir ortam hazırlarsınız...
Evli biri gibi babanızdan bunu isteyemiyorsunuz. Çünkü evli değilsiniz. Çünkü o sizin kocanız değil. Çünkü imam nikahı yeterli değil. Buradakiler cingöz:) zaten kanmazlar ama siz de kendinizi kandırmayın bence.
Ben olsam dışarıda kutlarım, evde kutlayacağım çok zaman olacak ileride, seneye nasıl yapsam diye sıkışmak istemem mesela. Şimdiden mutlu yıllar diliyorum...