Merhaba.
Sizin yazıyı okudum. Ilk yazınızı okumadım ama sanırım aynı konu. Bir akıl istiyorsunuz. Sanırım artık akıl verilmesine gerek kalmamış. Siz gereğini yapmışsınız. Böyle bir izdivaç en başından olumsuz yapılmış. Yolun yarısından dönmüşsünüz,sizi tebrik ederim. Fazla Kelam'a gerek yok. Kısmet nasip işi bunlar. Rabb'in makul görmediğini inatla yapmaya hiç gerek yok.
Kararınız yerinde olmuş bence
Seviyor olsaydı, ailesini korudugu kadar sizi de korurdu ve bu iş bozulmazdi
Her işte bi Hayır vardır. Kendinizi uzmeyin, vicdanınızda rahat olsun:112:
Allah iyi insanlar la karşılaştırsin sizide, yolunuz açık olsun
aynen beni hic korumadi, beni sucladi, misaller Verdi kuzeninin esini misal olarak gösterdi. Neymis kuzeninin esi kizmis eside ona kizmis cit cikaramiyomus bayan esine karsi ben öyle degilmisim vs. yani istiyorlardiki eziliyim onlar beni istedikleri gibi ezsin.
Belliki Allah ın sevdiği kulusun böyle insanlarla uğraşılmaz
Misali bile ne çirkin. .
Boşver canım yaa..
Kimsenin kimseyi ezmedigi sindirmedigi bi birliktelik ister insanlar
İnşallah gönlüne gore bi insanla hayatını birleştirirsin
Nikah arifesinde dönmüşsün , bu senin icin hayır..
Bu süreç suan senin icin biraz zorludur belki ama tez zamanda feraha çıkarsın umarım
Kurtulmussun canim ilerde daha neler olurdu kimbilir. Ileriye dönuk ol ve kendini baska seylerle mesgul et fazla uzulme uzme kendi
Zor günler geçiriyorsun ama bunlarda bitecek,Allah sabır versin.
Canım hepsi zamanla geçiyor.. sen sadece dua et.. sana tek tavsiyem sakın onu facede falan takip etme.. onu hatırlatacak her şeyden uzak dur.. Allah bir şekilde sabrını veriyor ve bir bakıyorsun ki aradan aylar yıllar geçmiş ...
Canım ben senin ilk sefer paylaştığın yazında da söylemiştim.. KURTULMUŞSUNNNN !! sevinsene bu duruma dengesiz biriyle dengeli birevlilik olur mu sence ?? biraz aklını başına al ve kendini dinleme..4 sene sonra kim öleeeeeee kim kala evlenecekmişmiş ve bu süreçte hayatlarınıza birilerini almak serbestmiş..hem cam kenarı hem şoför mahali olduuuuuuu !! güzelim böyle bir aileden böyle bir kişilik çıkması normal değil mi sence ?? senin görecek çok güzel günlerin var onunki senin ahlarından ve onun için döktüğün göz yaşlarından dolayı İF-LAH OL-MAZZZZ !! göreceksin yeni daha ama göreceksin..üzülme boş yere..
iste onu yapamiyorum, her defasinda facesine giriyorum, kimleri eklemis hangi kizlarla arkadas olmus ona bakiyorum. Resimler ekliyor nede olsa kiz arayisina cikmis beyfendi! offf kurtulmakistiyorum bundan ya butakip etme olayindan
haklisin hicmi hic degmez, onlara helak ettim kendimi. Agladim durdum, su son iki gündür onunla yazismayali düzeldim. Fakat Facebookdaki takip etme huymdan bir türlü vazgecemiyorum. Whatsappdende takip ediyorum ordanda. Yazismiyoruz tabi. Ama biriyle bi resim cekinip koysa dünyam yikilir herhalde. Bilmiyorum bir baskasida girermi hayatima, ben acigim ama millet bana acik degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?