nişanlımdan ayrıldım..nolur bana yardım edin..

abi görümceler niye intihar ediyo onu anlamıyorum :1:
benim de bi erkek kardeşim var askerde şimdi, yarın bigün Allahın izniyle o da evlenecek bazı kız arkadaşlarıyla tanıştım yalan yok içimin ısındığı oldu ısınmadığım sinsi bulduğum oldu, ama hepsini bi yere toplasak davranışlarımdan hangisini sevdim hangisini sevmedim anlayın desem anlayamazsınız hepsine nötr davrandım, ne demek arayıpta benim içim sana karardı demek, zaten senin onun içiyle bi işin yok ki, kardeşi sevdiyse ona ne, anlaşmak zorunda değilsiniz, ben evlenirken kardeşimden icazet almadım o da benden almıcak tabiki, ne hali varsa görür bu kadar karışmak niye

bilemiyorum pişmalığını ama bunu ahketmedim ben dörtdörtlük derler ya hani öle bi gelin oldum doğumgünlerinde anneler günlerinde imrendirdim başkalarını her zaman..benim tek derdimdede buydu işte dengeyi korumak hiç değilse bohçayı verirlerken beni arasaydı napıosun sen deseydi aşamadım ailemi demiş anası çok hasta kötü bi hastalığı war ana ahı almak istemiom vırt zırt ya bi genç kız ahı bilmiorum ki onu nası ödicekler ya o salak kız sen hiçmi ewlenmicen noluru arasaydı benle konuşsaydı ii bi şekilde madem kardeşini çok düşünüosun ya benim salak at mı dedim sana ben..anan anam bacın ablam dedim arkalarında dolandım ..ne ded,lerse yaptım bayramda bile şu bayramlık alam muhabbetinde alma yın zaten eliniz dar dedim ..böle dediğim içinmi yaşadım bunları allah bildiği gibi yapsın ne diim..hani bensiz olamazdı öle diosu herkesssiz yaşarda bi bensişz olamazmışmış yalanmış işte herkese ibret olsun kandım galiba..üstelik ya ailen ya ben bile demedim desem keşke yok ama ..ben daha ne yanayım bilemedimki ..geçen zamanımamı kalbimin acımasınsamı zaman denilen şeyin beni nası alt üst edeceğini izmememi neyee

Üzülme canım herşeyi zaman gösterir. Sen iyisin diye herkez iyi olcak diye birşey yok. Hep senin gbiler kaybeder ama karşıdakide bedelini öder bunu untuma

Herşey anlattığın gibiyse verilmiş sadakan varmış ucuz atlatmışsın diyorum

Ki görümcen burda üye bile olsa gönül rahatlığı ile yazmanda ne mahsur var

Görsün , gerçek dışı birşey mi var ki..

falancanın gelini şöyle demesinler diye her işlerini yaptın öylemi, yarandın mı, hayır, onlar sana fatmanın gelini şöyle hamarat böyle yardım ediyo vs dediklerinde sende benim arkadaşımın kayınvalideside ağzı var dili yok çok uyumlu kadın derdin olurdu biterdi, yani niye kendimizi yırtıyoruz bizi sevsinler diye anlayamıyorum ki, saygı duyulur olur biter kimse kimseyi sevmek zorunda değil, hele ki bi erkeği ortak payda yapmış 2 kadının anlaşabilmesine ben ihtimal vermiyorum.

yuva bozanın yuvası olmazmış. o görümce bozuntusu buralardaysa kulağına küpe olsun.

senin içinse arkadaşların dediği gibi tek çare zaman arkadaşım..

hayırlısını falan beynim kabul edemio şuan psikolojik bir destek almalıyım sanıyorum ..ağlamaya başladığım an duramıyorum evde üzülmesinler die ağlayamıyorum..daha 2 hafta öncesinde hayaller kurarken şuan böle olmasını kabul edemiyorum herşeyden ziyade hala seviyorum..ve nası unutcam bilemiyorum

böyle bir durumda senin yanında olmayan insandan ne sana eş olurdu ne birşey.. yol yakınken gerçek yüzünü görmüşsün hem sevdiğin kişinin hem ailesinin.

senden kıymetli mi ?

evlenince bir yandan görümce bir yandan kayınvalide ..eşin sessiz sinema modunda. yazık olmaz mıydı sana. Allahın sevgili kuluymuşsun başında görmüşsün olacakları.

zamanla hayatın düzene girer.hakkında herşeyin hayırlısı olsun .

ewet yaranmadım ne yazıkki ..bi akrabası warmışmış karısı nada anasınada ne yaparsanız aranızda halledin dermiş ben onun gibi yapıcam dedi ydi bana bende oldu dedim haksızlıkla mücadele edeyim sewdiğimadam yanımda olmasın warmı böle bi dünya ya..demiştim ..allah o görümce warya zaten tırnağını uzatmasın aklına girdiler kesin sana kız mı yok falan filan benden sonra daha ii birinin geleceğine galia garantileri war kız çok dam dum kapılı konuşur ama ben hiç takmazdım güler geçerdim ilkkez şahsıma yönelik oldu ondada sustum yinede tamm abla dedim yok benden korkmuşmuş lan ben bugüne kadar ii gelindim hani.yok ben yönlendiriomuşum kendi tarafımıza çekiomuşuz ..bana kendi diodu benim kardeşim saftır senin ondan fazla olman gerekio iyikide öle die..ee şimdi noldu hani ..inanamıyorum ya..buralara nası geldik o çeyizleri ben napıcam daha nişan masrafım için çektiim kredimi ödüyorum içim yana yana her ayı beklicem artık..sırf şanları olsun die kendimizi düşürmeyelim die nasıl bi nişan yaptık anlatamm..ertesi gün hani tebrik telefonları geliodu hani bizi onurlandırdınız diolardı ..ozaman iidim ya şimdi noldu ...

sıkıntı yok cnm görümcen buradaysa daha ıyı ya bak surda kac kişiyiz bi saldırırız o yellozun üstüne görür o zaman araya gırmek ne demekmıs

kızlar valla ben şimdiden endişeleniyorum kardeşim evlenicem diye ayaklansa bi şeylere yardım etsem çok karışıyo mu olurum, karışmasam hiçbi şeye karışmıyo mu der, bunları düşünüyorum şimdiden ben hiçbi işime annemi de kayınvalidemi de karıştırmadım kendim gibi düşünüpte hiçbi şeye karışmasam ayıplarmı kızcağız diyorum, insan ilişkileri çok hassas

ben adımımı attım konuşalım dedimki zaten ben atıorum deyince bile bi tepki wermeyen insana hadi gel konuşalım demekle kocaman bi popo havada ben ise yerlerdeyim demek olacak ne hükmüm kalacak ki o vakit

Öncelikle bol bol nefes egzersizi yap burnundan nefes al ağzından ver. Profosyonel yardım a alabilirsin bunuda ihmal etme ayrıca bol bol sürükleyici roman oku dikkat dağıtmak için roman okumak iyi gelir

canım kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme sen.rabbim adalet sahibi.bekar görümcende elbet birgün bu yaptığını kendinde görmese evladında görecek ve sende duyacaksın bunu.alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste onun için bol bol dua et canım benim..seni en iyi anlayan yine sensin.biz sadece elimizden geldiği kadar yazabiliriz.

ewet masum olan bendim ve hepsi ahımı aldı özelliklede nişanlım yansın tutuşsun erisin allahtan bi dilek hakkım warsa onun çok kötü olması çünkü ben bunu haketmedim şuan ufacık şeylere bile sinirlenebiliyorum ewde rol yapmaktan sıkıldım haftasonunun gelmesini istemiyorum içim yanıo çünkü biz genelde haftasonşları plan yapardık üzgünüm ama bi çift görmeye bila dayanamıyorum ben ki ne fesatlık wardır içimde ne çekemezlik ama şuan aklımda şeytan kol gezio ölümü bile düşündüm sessizce ama geride bıraktığım bi gözüm ailem war zaten mahvoldular bide ben vurursam..aman allahım bu cümleleri ben mim yazıyorum..ne hale girdim ben bukadar mı güçsüzdüm benki dert anasıydım sığınacak limandım herkes beni arardı ama şuan kendime bile yardımcı olamıyorum

Canım ya şimdi sana ne desek boş.
Sende anlamışsın ki başına gelecekleri çok sevmene rağmen nişanı atmışsın.
Acı çekiyorsun evet hatta dibine kadar yaşa acını.
Seni limon gibi sıkacaklarmış madem şimdi üzül.
Evlenip o kapana girip mutsuz olacağına bir ömür,
şimdi ağla acı çek sonra kes at.
Zaman klişe belki ama tek çare zaman.
Birde kv ve o görümceyle aynı evde yaşayacaktın.
Asıl kabus o zaman başlayacaktı.
Mazlumun ahı yerde kalmaz.
Elbet çıkar acısı sen geleceğe bak.
Rabbim hayırlısını versin.

Canim benim hep derler ya evlilik cok baska florte benzemiyo diye. Ben evliliginde mutlu biri olarak yaziyorum bunu cok baska gercekten. Kayinvalide ogluna daha duskun oluyo ogluda annesine. Suan senin yaninda olmadiysa evlenince inan hic olmazdi.Annesi iki duygu somurusu yapsa sen hakli bile olsan haksiz duruma duser ustune de azari yerdin.sen dort dortluk gelinlik yapmaya calisip ustune bunlari yasadiysan daha da onlari memnun etme sansin yok.ilerde oglumu benden aldin diye dusman olurlardi sana. Allah ins. Karsina seni hakeden emegini bosa cikarmayan birisiyle karsilastirsin. Buna inan ve gecmise takili kalma zaman en iyi ilac bir bakmissin yaran kabuk tutmus iyilesiyo. Evlilik bu sakasi yok !mutlu olcagin mutlu etcegin bir yuvan olur ilerde ve sen bu tecrube ile daha da yuvana bagli olup Allah'a sukredersin. Kiymet bilirsin.

Canim benim hep derler ya evlilik cok baska florte benzemiyo diye. Ben evliliginde mutlu biri olarak yaziyorum bunu cok baska gercekten. Kayinvalide ogluna daha duskun oluyo ogluda annesine. Suan senin yaninda olmadiysa evlenince inan hic olmazdi.Annesi iki duygu somurusu yapsa sen hakli bile olsan haksiz duruma duser ustune de azari yerdin.sen dort dortluk gelinlik yapmaya calisip ustune bunlari yasadiysan daha da onlari memnun etme sansin yok.ilerde oglumu benden aldin diye dusman olurlardi sana. Allah ins. Karsina seni hakeden emegini bosa cikarmayan birisiyle karsilastirsin. Buna inan ve gecmise takili kalma zaman en iyi ilac bir bakmissin yaran kabuk tutmus iyilesiyo. Evlilik bu sakasi yok !mutlu olcagin mutlu etcegin bir yuvan olur ilerde ve sen bu tecrube ile daha da yuvana bagli olup Allah'a sukredersin. Kiymet bilirsin.

yani dediğim gibi dörtdörtlük oldum neden abartayım burada kime anlatsam bu durumu senin gibi bi geline bu mu yapılır dediler çünkü ben beni biliorum çünkü vicdan sahibiyim ama allah neden bu şekilde cezalandırdı beni anlayamadım insanın içini en çok acıtanda bu ya hayırlısıysa olsun die çıktığın yolda sonuna kadar gitmeye ne gerek war ki ..yok ya ben şunu anladım ki cazgır saygısız olucan dediğini yaptırcan ben ki ah ah hiçbişi istemedim ..ama anasının bacısının sözünden çıkmadı iiler dedim sarıldım ama değilllermiş yukardaki görsün sadece bunu diliyorum..ben sadece orta yol bulunsun istedim sadece bunu ve suçlu oldum allahlarından bulsunlar o kız hiç onmasın anasıda kendiside ..benim ne günahım wardıda ailem de bende yıkıldık nankörler allahım aklıma geldikçe onlara yapılan iyilikler anlayışlar deliriyorum..bu zaman nası geçecek işte onu düşünüyorum yemek yemek istemiyorum canım hiçbişi çekmio işte yedim geldim diorum ewdekilere halbuki boğuluyorum:(

Allah yardımcınız olsun severek ayrılmaz zordur eminim dilerim gönlünce şekillenir olaylar :(

Son düzenleme:
Back
X