Nişanlımdan ayrıldım.

Üzülmeye bile değmez aslında.
İleride yaşayacağınız sıkıntıları tahmin bile edemiyorum ben,bu insanla evlendiğinizde.
Bu kadar borcu ne diye almış, iş adamı mı kendisi.
Yapmadığı terbiyesizlikte kalmamış.
Zaman herşeyin ilacı, şükredeceğiniz günler gelecektir inş.
Kolay kapanmıyor tabi, yılların emeği ve alışkanlığı var.
Ama evlenseydiniz, altından kalkamayacağınız daha ağır şeyler yaşama olasılığınız çok yüksekmiş.
Umarım en kısa zamanda unutursunuz.
Bir zaman sonra en doğru kararın o insanın hayatınızda olmaması olduğunu göreceksiniz inş.

herşeyi sineye çektim oturdum.düzelir düzelir derken daha kötü oldu
tanıyamıyordum artık.bu seneki doğum günüm de ailemle hediyeyi ortaklaşa aldı ve
ve hemen ardından annemden tekrar parayıgeri istemiş bunu duyduğumdan başımdan aşağı kaynar sular indi hepinize teker teker teşekkür ederim yorumlarınız için.

bak tatlım daha neler neler yaşamışsın kimbilir daha da neler var ya yazık değil mi canına
bak ailen yanında ne güzel boşver ya allahtan herşeyin hayırlısını dile

Hıc degmıycek bır ınsan ıcın mı uzuluyorsun?
Yapma Allah askına. Uzulmesı gereken sen degılsın.
Guclu olmak zorundayız. Neler gelıp gecmıyor kı hayatımızdan...

ayzm çok şükür tabiki kurtuldum ona dua ediyorum.ama hani bir boşlukta kalır ya insan gel gitler yaşanır o durumdayım bu da geçicek allah hakkımızdan hayırlısını versin cümlemizin

ayzm çok şükür tabiki kurtuldum ona dua ediyorum.ama hani bir boşlukta kalır ya insan gel gitler yaşanır o durumdayım bu da geçicek allah hakkımızdan hayırlısını versin cümlemizin

bak tatlım eğer sadece ailesiyle ilgili bi problem olsaydı ben asla ama asla aman bırak boşver unut gitsin falan demezdim hep sahip çık ilişkine derdim ben kimse kolay kolay boşan falanda demem çünkü nişan atmakta boşanmakta çok zor bidurum ablam daha da kötülerini yaşayarak attı 4 senelik nişanını neler yaşadığını anlayabiliyorum ama şimdi evli ve çok mutlu iyiki ayrılmışım diyor...
konuyu dağıttım özür dilerim nişanlının ailesi olsaydı tek sorun hallolurdu demek istediğim ama nişanlım kendisi yapmış hep yanlışları hataları şımarmış...
şimdi hepimiz inanıyoruz ki seni çok çok güzel bekliyor
hani hep derler ya kul zannedermiş ki duam kabul olmuyor çünkü kendisi için çok güzel şeyler dilese bile allah kulunun üzülüp yıkılacağını bilse bile hep kulu için hayırlısını nasip edermiş
aennihayetinde şükürler olsun ki bizi selamete çıkarır rabbimiz şüphen olmasın canım

kurtulduğun için ağlamak yerine kutlama yapmalısın..ne kadar ahlak yoksunu çirkin bir insanmış..
sadece geçmiş olsun,gözün aydın diyorum canım

Verilmiş sadakan varmış Allah anne babanın yüzüne bakmış. Bu kadar sorumsuz, güvenilmez bir insanla senin ne işin var ki Sevmişsin belli bak o kadar yaptığın iyiliğe bu şekilde davranıyor. Bir erkek ezik olmamalı. Kıza maddi olarak yüklenen erkeklerden hayır gelmiyor maalesef.

yalancıyla hayat sürmez.
en iyisini yapmışsın.
hem kendine güvenemeyen hem de sürekli yalan söyleyen bir insanla bir ömür nasıl geçer?

o bir damla göz yaşını bile haketmezken sen üzülüp ağlıyorsun.

yalancıla alkolikten uzak duracaksın!

şimdi olay daha yeni olduğu için eminim çok acı çekiorsundur.bir tek şeyin garantisini verebilirim sana kesinlikle zaman geçtikçe unutucaksın.benmiymişim bu kadar üzülen diyeceksin.gez toz.arkadaşlarınla vakit geçir.geceleri film falan izle.netten yada tv den.yani boş durma.

bu zamanda ortak yapılan şeylerden vazgeçilmeli slow türk falan dinlenmemeli,her anını değerlendirmenin yolunu bulmalısın uzun süren ilişkim bitti 1 hafta önce işe girmiştim yeni insanlar yeni konular yeni çevre çok iyi geldi.
Boş ve yanlız kalmamaya dikkat et.
Zaman herşeyin ilacıdır derler.Duyduğunda boş laf gibi geliyor insana ama kesinlikle öyle zamanla yaraların kapanıyor.
Tamamen bitmesi ise ilişkiyi geçirdiğin sürenin yarısında oluyor.Okul arkadaşınmış gibi geliyor seneler sonrada:)

Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.

bence tam zamanında kurtulmuşsun. rabbim senin üzülmeni ve daha kötülerini yaşmana engel olmuş. çünkü onun gerçek yüzünü evlendikten sonra da görebilirdin ve atlatman inan daha zor olurdu. bence bu şekilde ayrılmana şükretmelisin. düşünsene evlenmişsin kucağında çocuk, bu admaın ailesiyle bir sürü sorun ayrıca bir sürü borç hepsi sana kalmış inana sen ve ailen daha çok sıkıntı çekerdiniz

ya daha geç olsaydı..
okuduklarıma inanamadım, böyle insanlardan kmlerce uzaga kaçmak gerek sanırım..
Rabbim korumus seni, hiç korkma hersey zamanla çok güzel olacak

benimde aşk hikayelerimiz dertlerimiz baslıgında bi konum var okuyup fikir verebilirmisin rica etsem

yanlış konuya mesaj :)

Son düzenleme:
2 kasımda bende nişandan ayrıldım canım..ben attım nişanı..çünkü yapamadım..günden güne zayıflar oldum..içim içimi yiyordu..4 bitip 5.seneye dönen bi beraberliğimiz vardı.ama yüzüğü taktıktan snra inanılmaz değişti.o tanıdığım olgun oturaklı adamdan eser yoktu.yerini şımarık ukala patavatsız,herkese bir kulp takan iğrenç bir tip aldı.. de dayanamadım..herşeyleri sahteymiş..anneside babası da yaptıkları herşeyde... şimdi diyorum kı keşke,keşke bana hiçbişey almasalardı göz boyamasalardı da (gerçi o alınanlara asla kanmadım ama samımıyete ınanıyordum) onun yerine daha sıcak daha samimi davransalardı...''iyilik yap unut'' demişler.. ama bunlar hiç öyle değildi..

nişanın ertesi günü abisine pasta götürmemiz gerekti misafir gelcekmiş.. ben sen bırak gel bekleyeyım demiştim... burnumdan getirdi..saçımdan tutup gelceksinn diye zorladı benı..oysa isterdım kı,nişanlı olarak ilk günümüz,yuzuklerımız takıldı..rahat rahat gezeriz diye düşünüyür sevdiceğim deyip tamam desin...ki ben gerçekten böyle düşündüğüm için çıkmak istememiştim!neyse çıktım yukarı... we abisinin eşi kapının eşiğinde durup pastayı aldı,istersenız girin istersenız girmek zorunda değilsiniz dedi..bu ne demek??? resmen istemiyosun..hmm oylemi? bizimde işimiz vardı zaten hadi kolay gelsın deyip asansöre bındım..bındık.dedim ki kendisine: saçımdan tutup illa gelceksın çıkcaksın yukarı diye benım canımı yakmana değdimi? al işte... dedim yazıklar olsun... daha nişanın ertesi günü yaşadık bunu... ve sonrasında gelişen birsürü olaylar.

son patlak şehirdışına çıkacakları zaman beni de götürmek istemeleriyle patlak verdi.benım annem babam açık görüşlü sıcak temız ınsanlardır.izin verdiler gitmeme.şehir dışına uzun bir yolculuğa çıktık.. 2 gun sadece onlarla geçiridğim 2 gun annesini tanımama sebep oldu..o zamana kadar toz kondurmazdım..o benım kayınvalıdem değil annem derdim.yalanmış...büyüklük nedir bilmezmiş meğer annem vasfına layık gördüğüm o kadın...SEN DE SEN,BEN DE BEN çekleşti benımle...burnumdan geldi gezi... oğlunun beni sevişini hazmedemedi..oysa kendi idi,sizi mutlu görmek bizi mutlu eder diyen..yalanmış...herşeyleri gibi.herşeyi laf etmişler...arabada giderken nısanlımla arkada bırbırımıze sarıldığımıza kadar...sonunda memlekete donduğumuzde butun bawullarım poşetlerim verdildi ama set takımım verilmedi bana...ben o zaman kıllandım..neden setim verilmedi diye.içinde yuzukler bılezıklerde vardı..nıyetlerının bozuk olduğunu o zaman anladım..

ses çıkarmadım..amelıyat oldum bu zaman içinde.aniden karşımıza çıkan bi amelıyat.miyom amelıyatı.ve nısanlım o zaman benım ıcın hastane hastane gezerken,annesi de babası da ''ailesi yokmu onun,daha içimize mi girdi sen ne ılgılenıyosun''demişler.bunu kendisi söylemişti nısanlım.soğumama ramak kalmıştı bunda sonlarını hazırladı..amelıyat oldum çıktım..babası eve taburcu olduğumda hiç aramadı gelmese dahi.annesi bi kere geldi..bu muydu samimiyetleri?psikolojımın an bozulduğu zamandı..ilgiye en ihtiyacımın olduğu zaman..nerde kalmıştı benı kızı gibi gördükleri??? sitemim bunlara...

sonunda ne oldu?

yapamadım!

ucundan tutulacak hiçbir tarafları yoktu ne nısanlımın ne ailesinin...

dayanamadım...

hak etmediğim iftiralar atılmış üstüme.karşılık vermişim çok.Rabbim yukarda..hesabım ona.! anne babamız olsa bi nebze..ama sen bana eldin..ki ben nerede karşılık vermek neredeydi..

şimdi diyorum kı;

bu dunya geçiyor..ama öbür dünyada 2 elimde yakanızda olacak..hakkımda ne düşündüyseniz 10 mislisini bulasınız..iyiyse iyi,kötüyse kötü...

pişman değilim..ağlamıyorum.sadece biraz sitemkarım o kadar.bu da zamanla geçer.Rabbıma herşeye rağmen şükürler olsun........ üzülme bacım sen de...

canim cok uzuldum senin adina bende nisanliyim ve kendimi bi an senin yerine koydum, o kadar uzuldum ki anlatamam Allah yardimcin olsun insallah bundan sonrasi senin icin daha hayirli olur....

canim seni takdir ettim böyle guclu durusuna:81:
kendine guvenin tam bu cok önemli bi faktör

canım hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme.bak en yakın arkadaşım 24 temmuz 2010 da evlenecekti düğüne 1 ay kala ayrıldı.ve ayrıldıkları gün 5.yıl dönümleriydi.
oda en başta kayınvalidesinden çok rahatsızdı.oğlunu kıskanıyor dşyordu.ailesi ne bayramda ne seyranda bunun ailesini aramazdı.kızın ablası evlendi bir hayırlı olsun demeye bile aramadılar(düğüne çağırıldılar ama şehirler farklı olduğu için gelmediler)
en sonunda kız oğlanın çalıştığı şehire tayini çıkmıştı.ailesi de o şehirdeydi.orada iyice gördü içlerini ve soğudu.arkadaşımda çok dediği dediktir çok çabaladı nikahı bile erken kıymak için eş durumu olayından faydalanmak için(birbirlerine 2 saat uzaktaydılar aynı il içinde) şükürler olsun ki nikah kıyılmadı.neyse sonuç olarak oğlan ailesinden nefret eden bir çocuktu,ona hiç ilgi göstermeyen,değer vermeyen,parasını elinden alan bir aile ve her fırsatta kıza uzakta yaşayacağız diyen çocuk başladı inatlaşmaya.ailemle aynı ilçede yaşayacağız.ben buradan kopamam.evlenince sen aileni okadar görmek istemezsin.her zaman ailenin yanına gidip gelemeyiz.ailen evimize çok gelmesin.
bu ikiside çalıştığı için her şeylerini birlikte yapacaklardı.kız çoğu mobilyayı almayı bile düşünmüyordu memuruz taşınacağız diye.
kız tarafı yatak odası alırya.arkadaşım demişki nasıl olsa biz ödeyeceğiz.benim babamda emekli.onuda biz alalım öderiz demiş.çocuk ona bile olmaz demiş.kaldı ki ailesi yinede alırdı.
yani insanların niyeti önemli.sinek küçük ama mide bulandırır diye boşa dememişler.ufak tefek şeyler insanı soğutuyor.sonunda da nefret ettiriyor.arkadaşım ayrıldı.oğlan tarafı çok uğraştı ama inatlaştı istemiyorum diye.bize de çoğu problemi ayrıldıktan sonra anlattı.okadar çok şeyi hazmetmişki.
şimdiden bunları yaşayan,ilerde neler yaşar kim bilir.hakkında hayırlısı olmuş canım.bunlar zor şeyler elbette.dmkülüp saçılıyosun emek veriyosun,sevgi besliyorsun.ama evlenipte hayallerin yıkılacağına bırak şimdi olsun.zararın neresinden dönersen kar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…