Nişanlımdan ayrıldım.

canım çok üzülldüm inanki nisanlının bence psikoljk sorunları var parayla falan evlendginizde de aynı sıkıntıları yasatabilirdi sana zaman herseyin ilacıldır kendine zma ver canım ama nisanlın bu hataları affedilir gibi degilmiş cok ama çok üzüldüm gerçekten...........

uzuldugun adam keske gozyaslarini hak etseydi..sen kalbini hep boyle temiz tut,o kaybetmis...

karakteri bozuk bir adami goklere cikarmissiniz. onun da biyerleri kalkmis
insan herkesi kendi gibi saniyor iyilik yapiyor sizin gibi ama sonunda bu tip adamlarin ne mal oldugu ortaya boyle cikiyor iste.
Allah'tan evlenmemissiniz ucuz kurtulmussunuz.
sevinmelisiniz bu yuzden.
ayrilik acisi zordur ama gelir gecer.
ben kimsenin unutulamayacak kadar ozel olduguna inanmiyorum.
kendinizi yipratmayin zamanla hersey duzelir.
barismak isterse sakin barismayi kabul etmeyin

kızlar şehir dışındaydım yeni geldim yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.içime o kadar ferahladıki allah sizden razı olsun.allaha şükür ediyorum şu an:)

canım hangi başlık altında açmışsın konuyu aradım bulamadım

kızlar şehir dışına çıktığımda maile baktım bi baktım ki ne göreyim bana 4 tane mail göndermiş nolur yalvararım sensiz olamam seni seviyorum benden ayrılma sensiz olamam canımsın beni gibi şeyler söylemiş.ve ben şehir dışına çıktığımda teyzemlere gitmişti orayı tlf aradı ve yanıma geldi.bu kadar olaydan sonra bana dediklerine bakarmısınız utanmadan bana diyoki gel ailesiz evlenelim senin ailene kendimi affetticem ama benim ailem olmasın onlar araya girince huzurumuz bozuluyosonra bende onun bana yaptığının aynısını yptım.sonra onun yüzüne karşı ailesine laf saydım kötüledim.dedim bak bu söylediğim kelimeleri sen ailene söylemiyomuydun dönmüş diyoki şimdi başıma mı kakıyosun sen söyleme laf ben söylerim yalnız ay şok oldum sonra bayağı bi ağladıktan sonra bana dediki aile meselelerinden bıktım nişanı taktık aile meseleleri başladı sırf senin dişlerini saymışız neye üzüleceğini canın neye çok yanacağını bildiğim için sana "aileme sen söyleme laf ben söylerim" kelimesini kullandım yoksa onlar benim umrumda falan filan.neyse yalvardı etti ama kesinlikle bitirmiştim zaten anladımki güvenim kalmamıştı tamamen ve kesinlikle 2 gün önce kartımı kırdım ayrıca herşeyi değiştim msn adresime kadar.işte böyle şimdi biraz daha iyiyim ama keşkede görmeseydim tam herşey yoluna girecek su suruldu derken pat dedi karşıma çıktı sinir oldum.artık hayatımı mahvetmesine izin vermicem hiçkimsenin sizde sakın sakın kimseye güvenmeyin bu zamanda 5 yıl beni çok olgunlaşırdı aman benim yaptığım hatayı yapmayın erkeklere güvenip paranızı sevginizi canınızı yedirmeyin

kızlar bişi dicem nişanlıma ve ailesine hergün ah ediyorum allahın adaletine teslim ediyorum.ahım çıkarmı bilmiyorum ama onların o hallerini görmek çok istiyorum

o gitti borçları bana kaldı.nereyi ödeyeceğimi şaşırdım of of allahım bana yardım etsin allahtan büyük bi borç çıkmadı napardım yoksa allahın sevgili kuluyum demek içim gitti ömrüm gitti eridim bu yazdıklarımı okuyorsanız eğer lütfen eş seçiminde çok dikkat edin kimseye güvenmeyin lütfennnnnnn

canım ya belkı kızarsın kac yasındasın falan bılmıyorum ama acaba barışsanızmı???? 5 yıllık sevgi bu

evlendıkten sonrada aıle huzursuzluk cıkarır gercı ama ne bılım ya ben hep sevgının bırbırını seven ıkı ınsan yan yana aynı evı paylastıgında hıcbı sorun yıkamaz dıye dusunurum.. sevgin bittimi??

nasıl evlenirim bu insanla hataları 1 değil 10 değil daha çok şeyler var beni eritti bi dediği bi dediğini tutmuyo yıktı beni evlilik olacaksa ailem olmasın diyo eee babam ailesiz nasıl evlendirecek tekrar ben onu unutmam sevgim hep içimde ama bi o kadar da nefretim var.ayrıldığımız gün cep telefonumu kendisi almıştı onu istetti hemde garanti belgesiye ve satmış yemişşok şok oldum nasıl barışayım nasıl

off tatlım için barısmak ıstıyo ama şartlar...

tam bi kazmaymıs oda.. barısmak ıstedıgınde hatalarını bır bır saysaydın yuzune ne dıcek ya telefonu bıle ıstedın nası bı iş bu de

cok zor bı durum cooook bunları unutup yenıden hayatına yön vermek onca yıldan sonra tekrar bırını sevebılecek olmak daha korkunc gelır benım gozume

hayatıma asla kimseyi sokmam yiyip içim gezicem allah nasip ederse.hepsini saydım zaten herşeyi aklımda en ufak,sıkıntı yaratacak bişi kalmadı daha ne diyeyim herşeyi saydım olmayınca olmuyo nasip kısmet canım.ama 5 yılım çok güzel derken halbuki bir facia yaşıyomuşum haberim yokmuş.hergün beni bağırtıyodu ağlıyodum annem hastalanıyodu daha neler neler off offf

geçmiş olsun ne diyim canım... benimde su an 3 yıllık bı ılıskım var ve 23 yasındayım ve aılesı benı ıstemıyo cok korkuyorum bunca yıldan sonra herseyın sızınkı gıbı bıtmesınden ama ben sabrederım galıba nolursa olsun

sakın öyle düşünme ailede çok önemli sevdiğin insanla beraber aileyide alıyosun benimki ailesini hiç sevmiyodu sürekli bana kötülüyodu ve 5 yıl sonunda tatlı oldular okumuşsundur canım aman aman iyi düşün çekerim deme çekilecek dert değil valla bu iş sevgiye bakmıyo ben nasıl seviyodum bilsen ah ah ailemi bile gözüm görmüyodu yukarda allahım aşağıda o idi benim için nasıl güveniyodum ama sakın sonunu düşünmeden bişilere kalkışma sonradan çok üzülürsün tabi bu senin erkek arkadaşınada bağlı seni kabullendirmesi seni sevmesi sana saygı duyması ailene saygı duyması yeter seninde aynı şekilde karşı tarafa saygı duyman yeterli allah hakkından hayırlısını versin canım

amin amin canım yaaaa ama ne bilim aılesıne cok düşkündür benimki aılesıde gorusmuyoruz sanıyo sevıyoruz ama ayrıyız sanıyolar napcam bende bılmıyorum neysekı aılesının yanında degıl ama cok duskun aılesıne... bı gun benı ortada bırakır dıye korkuyorum

canım geçmiş olsun.. Rabbim sabrını veriyor soulmate84 ile benzer benim durumumda benimki daha beter..o 23 gün kala ayrılmış biz düğüne iki gün kala evimiz eşyamız yerleşmişken ayrılığı yaşadık bide şöyle bir durumum var nikahı yapmıştık 6 ay geçti hala bi hareket yok...

sana bunu üzüntünü arttırmak için değil yaşadığın acı muhakkakki ölçülemez ama senden beter olanlarıda görmezden gelme... ben okudukça senin haline şükrettim ...

kızlar nişanlım tekrar beni arıyo çok pişmnım özür dilerim hatamı biliyorum nolur beni affet diyo kuru kuruhatalarını nasıl affedeyim.babamın annemin yanına gelecek yüzü yok sanırım benim yerimde olsaydınız napardınız çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…