Evet çok hassas ama evlendikten sonrada sorunlar karşısında yine böyle çekip gidip kafa dinlemek isterse.Tartışma esnasında ağır konuşmaya başlıyo en son seviyorum ama ertelemek istiyorum dedi tmm desem zaman versem artık ailemde kabul etmez haketmedimki hiç.Sadece çok sewdim hep destek oldum.Şuan çevremdeki herkes onu tamamen çıkart hayatından diyor.Belki tedavi olup gelcek peki ozaman tekrar nasıl aileme kabul ettircem?
Öncelikle etrafındakilerinizin ne dediklerini bırakın.
Siz ne diyorsunuz, onu gerçekten bıraktınızmı?
Problemleriniz çözülüp tekrar birleşmek isterseniz ailenizin
karşı çıkacağını sanmıyorum.
Bazen insanlar zor imtihanlardan geçince etrafındakileri
kırabiliyorlar istemeden.
Bu onların kötü biri olduğgunu göstermez.
Neyse...
Kararınızı siz vereceksiniz.
Ya tekrar deneyip ona destek olup mutlu olmaya bakacaksınız.
Yada ondan vazgeçip, onsuz bir hayatta mutlu olmaya bakacaksınız.
yaşadığı sıkıntılardan bunalmış ve gerçekten huzur istediği kesin....
bu halde evlenirseniz sende mutlu olamazsın emin ol....
biraz ertelemek hatta zamana bırakmak sizin yararınıza olabilir....
bi yerden şöyle bi söz okumuştum.
"erkeği sevgisi boşalıcaya kadar sürer."
yani evlenmeden önce cinsel anlamda birlikte olmakta en büyük hatayı yapmışsınız. erkekler zor kadınları severler ve elde ettikleri kadını çok kolay unutabilirler. o da sizi elde etmiş ve evlenmeye gerek duymuyo şimdi.
bence artık vazgeçin bu kişiden. bekaret takıntısı olmayan başka birini bulabilirsiniz.
söylemesi kolay yapması zor ama dediğiniz gibi o sizi çoktan silmiş ve hayatından çıkarmış böyle bir şey yaptığına göre..o yüzden herkesin dediği gibi yapmanız gereken şey sizinde onu hayatınızdan çıkarmanız ve geriye dönüp bakmamanız..hataydı yalnıştı doğruydu eğriydi ne yaşandıysa bitti gitti..hatalarınızdan ders çıkarın tekrar aynı şeyleri yaşamamak için..
İçimi dökemedim içimin ateşi sönmedi bazen diyorum ara yada msj çek içinde ne war ne yok boşalt kus kinini diye.Bilmiyorum belki de artık hata yapmaktan korkuyorum.
Yine yanlış yapar mıyım acaba diye...
İçimi dökemedim içimin ateşi sönmedi bazen diyorum ara yada msj çek içinde ne war ne yok boşalt kus kinini diye.Bilmiyorum belki de artık hata yapmaktan korkuyorum.
Yine yanlış yapar mıyım acaba diye...
iyi yada kötü sen bir adım atarsan yani ararsan mesaj atarsan sonra çok pişman olursun..artık içindekileri söylesen bile ne önemi var ki? ne değişicek ve ya seni anlayacak mı? hayır..anlasa işler bu hale gelmezdi zaten..o yüzden bence sen artık önüne bak..
iyi yada kötü sen bir adım atarsan yani ararsan mesaj atarsan sonra çok pişman olursun..artık içindekileri söylesen bile ne önemi var ki? ne değişicek ve ya seni anlayacak mı? hayır..anlasa işler bu hale gelmezdi zaten..o yüzden bence sen artık önüne bak..
Haklısın carmia, tam teli elime aldım sonra bi bakayım buraya dedim senin yazını gördüm ve teli geri olduğu yere bıraktım.Kesin kararlıyım iyi yada kötü hiçbir adım atmak yok...
bi yerden şöyle bi söz okumuştum.
"erkeği sevgisi boşalıcaya kadar sürer."
yani evlenmeden önce cinsel anlamda birlikte olmakta en büyük hatayı yapmışsınız. erkekler zor kadınları severler ve elde ettikleri kadını çok kolay unutabilirler. o da sizi elde etmiş ve evlenmeye gerek duymuyo şimdi.
bence artık vazgeçin bu kişiden. bekaret takıntısı olmayan başka birini bulabilirsiniz.
Kesinlikle katılmıyorum benimde 7 yıllık ilişkim bitti nişan aşamasında durup dururken sebepsiz bunalımdaymış ve bana dediki sen kız oğlan kızsın yani sende sorumluluğum yok demeye getirdi.çok sinirlenmiştim o kadar yılını vermişsin evlilik aşamasına gelmiş tüm sülale duymuş bakiresin sorun yok çok basitçe...
Konu sahibi arkadaşım kesinlikle üzülme birlikte olduysan oldun şimdi kimse bu durumu önemsemiyor. Benimkide çok dengesizdi ayrıldı pat diye kaç ay ne yediğimi içtiğimi bildim 6.ayda geldi kötüydümhala kötüyüm bunalımdayım zayıf karakterli erkekler bizi yorar boşver demesi koay biliyorum ama zamanla geçiyo herşey.Yaşadıklarından pişman olup kendini suçlu hissetme...