• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımdan ayrılmak...bugun karar vermem lazım:(

şuraya derdini yazmazsın bir dert yazarsın bin dert
bu insanlar kendini ne sanıyor hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum
derdime derman bulayım diye insanlar dertlerini yazıyorlar yazdıklarına bin pişman oluyorlar
nişanlı ve evli kavramını ayıramıyorsun eğitimci olamazsın sen (bu nasıl bi anlayışsaa)
arkadaş şu an boşansa kimse ona dul demez çünkü her şey kağıt üstünde ayrıcada konu sahibi ben boşansam dul mu olurum bekar mı diye sormamış ki?

bu kağıt üzerindeki evliliği bitirip bitirmeme konusunda en sağlıklı kararı siz verirsiniz.
İnsanlar sinirlenince fevri davranabiliyorlar
eğer sinirlenince sizi dövmüyor, küfretmiyorsa katlanılabilinir diye düşünüyorum
çünkü bir çokta iyi yönü var ve seviyorum diyorsunuz
iyi düşünün evliliğinize,sevginize yazık etmeyin bence

lütfen biraz anlayışlı ,biraz ,ılımlı olalım yazık bu kıza derdini paylaşmış ne var sanki,

geçmiş geçmiştir kendinizi o nun yerine koyun ve bundan sonra ne yapardınız onu söleyin...,

benim eşimde de sinir var psikolga gittik ilaç verdi tedavi devam ediyor çok düzelme gözlemliyorum ,

evlilik ,sorumluluk ,kolay kolay bu yükü taşıyamazmış bazı erkekler demekki sanada bu şekilde yansıtıyor
allah yardımcın olsun canım ,en doğru kararı sen kendin verirsin, ailen de önemli fakat öncelik senin kararın olmalı.

ah ah bu sitede ki yazılanları okudukça kendi dertlerimi sıkıntılarımı unutuyorum

bilmiyorumm :( bu benim ilk ilişkim ve 7 yıl az süre değil ve ayrılık acısı nasıl bişey bilmiyorum ama cok acı olduğundan eminim adım kadar.ve bu beni çook korkutuyor.
öte yandan evlendiğimizde aynı evi paylaştımızda ya hakaret ederse ya sinirlenince naptığını bilmezse gibi sorular aklımı kemirip duruyor günlerdir.

atamayı iptal ettireceğimden acele ediyorum karar vermek için, eger ayrılırsam onun memleketinde onunla karşı karşıya gelemem, dayanamam. oyüzden bu acelem. eger ayrılırsam atamayı iptal etirip kendi görev yerime dönücem bu hafta.. vee bir karara varıp onu uygulamam lazım. ama gelin bir de bana sorun kızlar:( kalbimle aklım arasında kaldım ben

ben seviyorum sizin o acımasız dediğiniz yorumları..
bizler aşık olunca gözümüz kör oluyor çünkü..
ama dışardan bakanlar bizim göremediklerimizi gösteriyor bize..

shakila tesekkur ederim öncelikle cnm

ben onunla günlerdir konuşuyorum bak biz senle bi yola adım attık evlenince de böyle sinirlenince her lafı söylicekmisin diyorum şüpjelerimi soruyorum. o da diyoki ben senin yanında yüzünü görünce yapmam şimdi uzagız ondan oluyo yanımdayken kıyamam tarzı şeyler söylüyor.
iyiyken de çok iyi çok alıştım sevdim onu çok bağlandım.
ama ailem pek iç açıcı bakmıyor ve ilerde de sinirlenince mutsuz eder diyor.

uzaktayken noluyomuş sanki, daha iyi davranması gerekiyo sana. ya bende çok acımasız düşünmek istemiyorum ama yaşadığım için söylüyorum. seni çok iyi anlıyorum ama çok iyi karar vermen lazım. sana kıyıp küfür edebilen bi insan sonrada senin yüzünden bıkıp başka şeyler yapmasın.

acımasız olan arkadaşlarım (nikah kıydığımı eleştirenler) lütfen yorum yazmayınız ben buraya laf kavgası yapıp üzülmeye gelmedim. LÜTFEN, RİCA EDiYORUm SİZDEN COK KÖTÜ DURUMDAYIM ZATEN,YAŞAMADAN ANLAYAMAZSINIZ LÜTFENN
:((((

ya yazsın ya ne olur ki nufus cuzdanında dul yazsa allah allah bu senin ömür boyu küfür işitip şiddet görmenden ve ruhsal çöküntü yaşamandan daha mı önemli ne garip düşünceler ya.. komik valla.. eğer daha sonra evleneceğiniz kişi size inanmayacak yada böyle bişi yaşadınız diye sizi istemicekse siz böyle biriylede evlenmeyin zaten. o daha büyük bir hata olur.

Sanirim okudugunuzu anlama yetisine sahip degilsiniz, ben hic kimseyi yargilamadim ayrica konu sahibine söyle yapin böyle yapin tarzinda bir yorumda bulunmadim..Konu sahibinin yanlis düsündügü bir durum vardi ve onu aydinlatmaya calistim sadece..

Garip ve komik olan nedir onu da anlayabilmis degilim! Acikcasi okudunuzu anlamadan sirf birseylere muhalefet olmak adina yorum yaptiginiz icin ben sizi garip ve komik bulmaktayim suan...

Bunun disinda konu sahibi icin söyleyebilecegim tek sey, kendi adina en iyi karari verebilecek olan yine sizsiniz eger ilerde böylesi hakaretleri kaldirabilecekseniz yolunuza devam edin fakat unutmamak gerekir ki huylu huyundan vazgecmiyor maalesef..

tabi ki katılıyoerum zaten oyüzden geldim paylaştım sizlerle 3. bir göz olaya el atsın diye.. ama nikah kıymamı eleştirip beni daha da daha da üzenlerden yorum istemiyorum.
bana gerçekleri gösterin tabii ben bunun için burdayım şu an inanın bana aklım durmuş gibi başkalarının objektif bakmasına ihityacım var ve cook tesekkürler arkadaslarım.

bir de sunu söylicem kızlar. günlerdir k.k. forumunda benzer sorunlar bulup okudum onlar nasıl yorumlar yapılmış diye baktım.. çoğu kişiye ver,len fikirler ayrıl yönünde hayatını karartma yönünde ve ben bunları okuyunca ayrılcam diye karar alıyorum. sonra bir iki saat gecince içime bişey geliyor yapamıyorum ona söyleyemiyorum bunu ..
allahım napıcagımı şaşırdım

ben nişanlıyım nişanlım daha önce nişanlanmadan önce melek gibiydi nişanlanınca daha bir sinir sahibi oldu bizde çok seviyoruz birbirimizi.aramızda tatsız konularda yaşandı ve beni kırdığı zamanlarda çok oldu.sevgi yetmiyor bir ilişkiyi düzeltmek için.ben onu sinirlendirecek şeyin ne olduğunu düşünerek çok fazla dırdır etmeden az ve öz konuşarak sebebini öğrenmeye çalıştım çoğu kez.erkekelr sorumluluk alınca stres onalrın bünyesini bozuyor açıkçası.onun sorumluluğunu paylaşaın dmicem bence paylaşmayın böyle bi düşünce oluştuysa sizde.beni çok severken melek gibi kızdığı zaman azrail gibi oluyor:30:ben bu sorunu çözdüm sayılır.onu konuşturarak.çünkü nişanlımın stresli bir işi var ve şihr değiştirdi ve ortama ayak uyduramadı belli başlı işleri çok yolunda gitmedi halledemediği işleri var bunlar birikti birikti ve ona en yakın olan bende patladı.bu benim suçum daha akıllı davranmalıydım acemilik dönemime denk geldi.ve şu an biz birbirimize sinirlenince susuyoruz telfonu kapatıyoruz yanyanayken birbirimizin elini deli gibi sıkıyoruz:24:sonra sinirimiz geçince konuyu açıyoruz ve birbirimize empati kurarark doğru kelimeleri seçiyoruz ve neye sinirlendiğimiz ortaya çıkıyor.çoğu zaman benim söylediklerim onun iç dünyasında farklı duvarlara çarpıyor benim anlama veremediğim ama onun bilinç altı bu sonuçta.çoğu zamanda onu anlayamamanın verdiği gerginlikle benim nişanlıma sarmam.ve benim sayemde bir çok şey düzeldi.çünkü erkeklerin özverisinin düşük olduğunu empati özürlü oldukalrını düşünüyorum.dır dır etmeden onda ünlem oluşturabiliyorum artık ve sorunalrımız yavaş yavaş düğüm olmaktan kurtuluyo.neden bu kadar uğraşıyosun dersen söylermisin sevgilinden ayrılınca daha iyi birini bulabileceğine inanıyormusun?inanıyorsan sevme o zaman.benimde felsefem şu yanlışinsanalrın karşısına doğru insanalr çıkarsa kişi yanlışından vazgeçebilir.kimse dört dörtlük doğmaz.

Anladığım kadarıyla bu adam nikahtan sonra böyle davranmaya başladı yani klasik türk erkeği tapusu bende modu bu durumda ya durumun böyle olmadığını göstereceksin ya da alıp başını gideceksin burda çok görüyoruz ki böyle erkekler değişmiyor

bence onunla konuş onu sevdiğini ama bu hakaretlerden dolayı rahatsız olduğunu söyle bende sevgilimle aynı sorunu yaşamıştım ilk tartışmamızdı bana hakaret etti çantamı aldığım gibi ayrıldım yanından ayrılırkende ben senin yanında hakaret duymak için bulunmuyorum sevdiğim için burdayım ama bunları duymak hiç hoşuma gitmiyo dedim ertesi gün aramaya başladı üst üste arıyo en son açtım bana savunması şu ben onları sana kötü amaçla söylemiyorum işte sinirlenince ağzımdan çıkıyo dedi biliyorum dedim ama bigün olurda kalabalık bir ortamda bir tartışma yaşasak ve sen bana böle hakaret etsen kimse senin bana onları kötü amaçla söylemediğini bilmez ve buda benim için onur kırıcı bir durum olur dedim sonralarında çok kavgamız oldu ama bir daha hakaret hiç duymadım.

bence onunla konuş onu sevdiğini ama bu hakaretlerden dolayı rahatsız olduğunu söyle bende sevgilimle aynı sorunu yaşamıştım ilk tartışmamızdı bana hakaret etti çantamı aldığım gibi ayrıldım yanından ayrılırkende ben senin yanında hakaret duymak için bulunmuyorum sevdiğim için burdayım ama bunları duymak hiç hoşuma gitmiyo dedim ertesi gün aramaya başladı üst üste arıyo en son açtım bana savunması şu ben onları sana kötü amaçla söylemiyorum işte sinirlenince ağzımdan çıkıyo dedi biliyorum dedim ama bigün olurda kalabalık bir ortamda bir tartışma yaşasak ve sen bana böle hakaret etsen kimse senin bana onları kötü amaçla söylemediğini bilmez ve buda benim için onur kırıcı bir durum olur dedim sonralarında çok kavgamız oldu ama bir daha hakaret hiç duymadım.

konuşuyorum onla, dikkat ederim sinirle oluyo farkında değilim diyor.. ben uyarıyorum onu, ama sinirlenince ne dedigini bilmiyo kendini kaybediyor.. sonra siniri gecince de herşey eskisi oluyor hiçbişey yokmuş gibi davranıyor düzeliyor. ozaman saygısız diye düşünüyorum.
normalde cok iyi dediğim gibi çok sever ve cok ilgilidir zaten beni düşündüren bu sevgisi ve benim de onu sevmem.. kaybedince cok üzülücem. ilerde daha da saygısız olursa da üzülücem.:(
çok zor yaa allaha dua ediyorum bir çıkış yolu göster diye:((
seviyorum ayrılamıyorum ama ilerde daha fena olursa, ''yanında düzelirim'' demesi gerçek olmazsa..

sinirlerine hakim olmayı öğren artık yeter diyorum, diyoki beni sen sinirlendiriyosun, yani hep suclu benim onun gözünde. ben de diyorum ki iyi de ne olursa olsun senin böyle sözler söylemen mi gerekir diyorum. o da napiyim hakim olamıyorum sinirlenince oluyo işte diyo, bidaha dikkat ederim diyo. başka zaman sinirlenince yine yapıyor.

iyi olunca da çok iyi davranıyor..

yani ben anlamıyorum ya da onda sorun var. sinirlenince onu tanıyamıyorum sanki başka biri oluyor karşımdaki, resmen psikopata bağlıyor. içimden diyorumki bu kim ben bunla mı nikah kıydım diyorum. bu arada uzağız tlfonla konuşuyoruz ama yanındaykende sinirlenince bağırıp çağırıyor. birde aynı evi paylaşınca da böyle yaparsan ben katlanamam ben senle bunun için evlenmedim seni sevdigim için evlendim diyorum. o da yanyana olunca düzelir, yanımdayken sana kıyamam diyor.

gerçekten yapmaz mı evlenince bunları, ben yanında olunca dediği gibi düzelir mi?
yoksa ben kendimi mi avutuyorum sevgimden gözüm körmü olmuş benim?

o zmn aynı şeyi sen ona yap hakaret et bakalım nasıl oluyomuş o zmn anlar belki ne bilim gerçekten sinir bozucu bir durum biliyorum ama sevgi bunu örtmeye yetebiliyo malesef kabullenmememiz gerekiyor ama karşımızdakinin iyi tarafları bunu kapatabiliyor bazen iyi düşün öyle karar ver öyleyse ama bunu bir günde yapma

canım benim sen nazik kibar bir hatunsun oda böyle görünce olan aoluyo:))yanlışmıyım..sen ona canım cicim deme çok güçlü dur arada bi ismiyle hitap et taktik değiştir olmadı bırak artık ne diyelim eğitmensizn ya mesleğin olmasaydı ne olacaktı dimi ya:31:

evet ben söyleyemiyorum öyle laflar, küçüldüğümü hissediyorum söylersem. ama o sinirlenince rahatlıkla söylüyor valla.
zaten bikaç gündür soğuk davranıyorum, hep onu sorguluyorum (telefonda konuşuyoruz) ilerde de böyle yapacaksan ben istemiyorum diyorum. yapmam diyo bana güvenmiyosunki diyo, yaşayıp görüceksin diyo, ozaman da ben suclu hissediyorum ( hani yaşayıp göreceksin derken, ben o kadar iyiyim ki bunu görmen lazım, gidersen göremezsin pişman olursun anlamında diyor sanırım). o öyle diyince beni ikilemde bırakıyor, ya pişman olursam ya iyi günler yaşatırsa diyorum.

tatlım senin nişanlın benimkinin aynısı.tıpkısı.ben yola getirdim sıra sende.ama laf aramızda cevap hakkı doğurmasından çekiniyorum accuucuk öğretmensin yani seviyosan devam et yaşa gör korkma ayrılmaktan.ve k,bar olmaz güçsüz olma kolay moralini bozma.peki burcu ne nişanlının?merak ettim:)

tatlım senin nişanlın benimkinin aynısı.tıpkısı.ben yola getirdim sıra sende.ama laf aramızda cevap hakkı doğurmasından çekiniyorum accuucuk öğretmensin yani seviyosan devam et yaşa gör korkma ayrılmaktan.ve k,bar olmaz güçsüz olma kolay moralini bozma.peki burcu ne nişanlının?merak ettim:)

canım o aslan ben koç burcuyum

Back
X