canım o aslan ben koç burcuyum
anaaa babamın burcu annemlerde zamanında böle şeyler yaşamış ama ben babamın anneme hakaret ettiğini hiç duymadım aslan burcu eğitilebiliyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o aslan ben koç burcuyum
Bazı arkadaşları anlamakta zorlanıyorum. Nikah kıyıldı, ayrılırsan dul olursun. Çilenmiş çekeceksin. Bu mudur yani..
Konu sahibine söyleyebileceğim tek şey bugün yaşadığın sorunlar evlenip 2 çocuk sahibi olduğunda katlanarak hala karşında duruyor olacak. Bugün sinirine hakim olamayan adamın geçim derdi, iş stresi, çocukların sorunları ile boğuşurken halim selim bir karaktere dönüşmesini bekleme lütfen. Buna katlanıp katlanamayacağını en iyi sen bilirsin.
Ben olsam ne yapardım. Beklemez bugün bitirirdim
ben nişanlıyım nişanlım daha önce nişanlanmadan önce melek gibiydi nişanlanınca daha bir sinir sahibi oldu bizde çok seviyoruz birbirimizi.aramızda tatsız konularda yaşandı ve beni kırdığı zamanlarda çok oldu.sevgi yetmiyor bir ilişkiyi düzeltmek için.ben onu sinirlendirecek şeyin ne olduğunu düşünerek çok fazla dırdır etmeden az ve öz konuşarak sebebini öğrenmeye çalıştım çoğu kez.erkekelr sorumluluk alınca stres onalrın bünyesini bozuyor açıkçası.onun sorumluluğunu paylaşaın dmicem bence paylaşmayın böyle bi düşünce oluştuysa sizde.beni çok severken melek gibi kızdığı zaman azrail gibi oluyorben bu sorunu çözdüm sayılır.onu konuşturarak.çünkü nişanlımın stresli bir işi var ve şihr değiştirdi ve ortama ayak uyduramadı belli başlı işleri çok yolunda gitmedi halledemediği işleri var bunlar birikti birikti ve ona en yakın olan bende patladı.bu benim suçum daha akıllı davranmalıydım acemilik dönemime denk geldi.ve şu an biz birbirimize sinirlenince susuyoruz telfonu kapatıyoruz yanyanayken birbirimizin elini deli gibi sıkıyoruz
sonra sinirimiz geçince konuyu açıyoruz ve birbirimize empati kurarark doğru kelimeleri seçiyoruz ve neye sinirlendiğimiz ortaya çıkıyor.çoğu zaman benim söylediklerim onun iç dünyasında farklı duvarlara çarpıyor benim anlama veremediğim ama onun bilinç altı bu sonuçta.çoğu zamanda onu anlayamamanın verdiği gerginlikle benim nişanlıma sarmam.ve benim sayemde bir çok şey düzeldi.çünkü erkeklerin özverisinin düşük olduğunu empati özürlü oldukalrını düşünüyorum.dır dır etmeden onda ünlem oluşturabiliyorum artık ve sorunalrımız yavaş yavaş düğüm olmaktan kurtuluyo.neden bu kadar uğraşıyosun dersen söylermisin sevgilinden ayrılınca daha iyi birini bulabileceğine inanıyormusun?inanıyorsan sevme o zaman.benimde felsefem şu yanlışinsanalrın karşısına doğru insanalr çıkarsa kişi yanlışından vazgeçebilir.kimse dört dörtlük doğmaz.
evlenmeden nikaha karşıyımm...
evlenemeden dul olmak ise çok kötü bir durum