Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba öncelikle nikahınız ve sonunuz inşallah hayırlı biter, çünkü dile kolay 7 yıl verilmiş bir emek var ortada eşinin durumu ise canım bence imzayı attıkdan sonra erkeklerin sorumlulukları arttığı nçin 360 derece dönebiliyorlar benim eşimde öyle olmuşdu çıkdığımız yıllarda pamuk gibiydi evlendik o pamuk adamdan eser kalmadı sanki kendide söylemişdi çıkmakla evlendikden sonraki hayat başka oluyomuş dedi bu yüzden bir anda kestirip atmayın derim bence biz burda ne desek boş çünkü en iyi kararı verecek olan yine sensin ama inşallah sonunuz hayırlı biter
acımasız olmaya gerek yok kimseye göre karar vermicem tabiki herkes gibi bende paylaşıyorum. izin verirseniz....tsk yorum için.
ben de herkes gibi medenice size fikrimi söyledim tepki göstermenize gerek yoktu. ayrıca görülüyor ki sinirlerine hakim olamayan yalnızca eşiniz değil
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. öncelikle baştan anlatmaya başliyim. nişanlımla 7 sene süren bir ilişikimiz oldu ve nişan kararı aldık. ardından ben, okul tayinimi hızlandırmak amacıyla bu temmuzda nikah kıydık. daha düğün falan olmadı. ama n,kahtan sonra bana karşı davranışları cok değişti. yani onda bir sinir problemi var ve bunu çözemiyor , sinirlenince bana ağzına geleni söylüyor hakaret vb., ama iyiyken de çok iyi melek gibi davranıyor ve bu iyi tarafını gördükçe ondan vazgecemiyorum onu seviyorum çok. kötü tarafını gördükçe de sinir oluyorum ben naptım diyorum.
acele karar vermem gerek, cünkü atama oldu ve eger ayrılma kararı alırsam benim hemen yarın boşanma dilekçesi sunup bu atamayı iptal ettirmem ve eski okuluma devam etmem lazım(ben doğuda görev yapıyorum).
yani ya bu yola devam ya da bitti deyip boşanma dilekçesiyle eski görev yerime dönmek...
çıkmazdayım arkadaşlar günlerdir kafayı yicek gibi oluyorum. ayrılamıyorumda devam da edemiyorum( ben napıcam??
bir insanin gercekten evli olmasi icin ayni evi paylasmasi ayni yatagi paylasmasi gerekiyor
bu durumda kanunlarda bile nikah iptali diye birsey varsa niye biz simdi sen evlisin diyoruz bu bayana zorla
belliki aralarinda hic birsey gecmemis bir imza sadece böyle evlimi olunuyor yada kim kendini böyle evli hisseder
nisanlim demesi bu sebebten ..
yerinizde olsam pabuc birakmazdim madem nikahtan sonra degisti o artik evlendikten sonra dahada degisecektir
nikahinizin iptalini isteyin ona boyun eymek zorunda degilsiniz nikahiniz var diye
peki eşinizin bu hareketleri nikah yapıldıktan sonra mı aklınıza geldi evlenmeden önce aklınızı neredeydi bir de nişanlım yazmışsınız o sizin nişanlınız değil resmi nikahlı kocanız ve siz şu an evlisiniz nişanlı değil allahım yaa bir de öğretmen yani düşüncelere bak nikah kıyılmış kendini nişanlı sanıyor hala pes![]()
aklım nerdeydi derken?? konuşmalarınıza dikkat edin.
evet nişanlıyım diyorum çünkü birlikte olmadık anlatabildimmi??
evet öğretmenim ve gurur duyuyorum mesleğiyle insanları yargımak da neyin nesi??
anlamıyorum sizi gercekten anlamıyorum. insanlar üzgünken üstüne gelmek ne kadar cok hosunuza gidiyor tebrik ederim sizi...